Предлагаю обсудить Огляд та тестування Copilot+ ноутбука Acer Swift 14 AI (SF14-11-X6V5) на базі процесора Snapdragon X Plus
А це ок, шо він в простої споживає 17вт ?
хіба він не має бути більш єнергоєфективним за звичайні проци ?
Останні статті і огляди
Новини
Огляд та тестування Copilot+ ноутбука Acer Swift 14 AI (SF14-11-X6V5) на базі процесора Snapdragon X Plus
-
mrbeyli
Member
-
artko
Member
теж здивувався, поміряв свій старий Acer swift 14 на ryzen 4500u - споживання у простої 5..6вт.mrbeyli: ↑ 04.12.2024 17:07 А це ок, шо він в простої споживає 17вт ?
хіба він не має бути більш єнергоєфективним за звичайні проци ?
скоріш за все десь помилка - бо при 17вт споживання idle та 75вт*годин батарейці - 14 годин відтворення відео ніяк не досягти.
-
mrigi
Member
Терабайтний накопичувач з 300TBW writing endurance... дожилися шо диски треба у сміття одразу після придбання
Це не кажучі про нікчемні 16ГБ пам'яті на системі без DGPU та ціну більше тисячи
Це не кажучі про нікчемні 16ГБ пам'яті на системі без DGPU та ціну більше тисячи
-
artko
Member
mrigi
що ви з ними робите, що 300тб одразу після придбання?
що ви з ними робите, що 300тб одразу після придбання?
- спойлер
-
накопичувачу вже 5+ років.
Data Units Read: 126,672,781 [64.8 TB]
Data Units Written: 97,442,390 [49.8 TB]
Host Read Commands: 1,704,314,428
Host Write Commands: 2,058,217,160
Controller Busy Time: 37,631
Power Cycles: 2,341
Power On Hours: 34,062
другому - рік
Data Units Read: 166 713 116 [85,3 TB]
Data Units Written: 51 712 085 [26,4 TB]
ну і є ще один, де 400tbw, він вже 500 прийняв і ствержує, що ресурс ~60% залишився.
-
General Failure
Member
Якась шляпа... Калькулятор...
Нічого в цьому ноуті "такого" немає, чи я не бачу? Такі альтеранивні конфіги (тай краще по ціна\якість) вже є декілька років.
Про що новина? Копілот? Гарна спроба, але ні
Нічого в цьому ноуті "такого" немає, чи я не бачу? Такі альтеранивні конфіги (тай краще по ціна\якість) вже є декілька років.
Про що новина? Копілот? Гарна спроба, але ні
-
yupi
Member
Кроме автономности в ноутбуке нет ничего интересного за такие конские деньги. Да и кому надо те 14 часов на самом деле?
-
mrigi
Member
Головне шо я роблю це не провокую лихо та одразу ставлю диски з хочаб 3000 PE циклів.artko: ↑ 04.12.2024 19:57що ви з ними робите, що 300тб одразу після придбання?
-
Inqizitor2022
Member
Есть вопросы - если там винда, то я, получается, могу запустить любую виндоуз прогу х86 и х64 наитивно штоле? Если да - Интелу и АМД нужно уже начинать бояться - 14 (!) часов видео под виндой - это уже отлично, а производительность в новых версиях процессоров вполне себе можно поднимать. И да, Линуксу для десктопов тоже можно начинать паниковать, так как если винду полноценно и без танцев с бубном подружили с АРМ и с АПИ всеми типа директх или с платформой .Net - то получится, что АРМ-архитектура будет тупо сжирать х86 рынок сначала офисных ПК, потом и производительных, так как есть АРМ процы и на 128 ядер.
Этот ноут - просто проба пера, если ответы на мои вопросы - да - то мы прямо сейчас видим начало новой эры не х86.
Никто не мешает нафигачить потом ядер, ОЗУ и прочее, тут главное - отладить все косяки, софт сделать стабильно работающим и прочее. И Интел сами себе копают яму с Е-ядрами, потому, что это пинает нерадивых разработчиков разбивать игры на много потоков слабых и в результате всякие АРМ 32-64 ядра в ноутах и десктопах вполне могут взлететь.
И потом лет через 5 связке Квалком+Нвидия вообще никто не удивится
Этот ноут - просто проба пера, если ответы на мои вопросы - да - то мы прямо сейчас видим начало новой эры не х86.
Никто не мешает нафигачить потом ядер, ОЗУ и прочее, тут главное - отладить все косяки, софт сделать стабильно работающим и прочее. И Интел сами себе копают яму с Е-ядрами, потому, что это пинает нерадивых разработчиков разбивать игры на много потоков слабых и в результате всякие АРМ 32-64 ядра в ноутах и десктопах вполне могут взлететь.
-
edd
Member
ответы "нет"Inqizitor2022: ↑ 04.12.2024 21:07если ответы на мои вопросы - да
-
smilex
Member
Не нужно ничего бояться, ибо крутить видео при небольшом потреблении могут и x86 процыInqizitor2022: ↑ 04.12.2024 21:07 Есть вопросы - если там винда, то я, получается, могу запустить любую виндоуз прогу х86 и х64 наитивно штоле? Если да - Интелу и АМД нужно уже начинать бояться - 14 (!) часов видео под виндой - это уже отлично, а производительность в новых версиях процессоров вполне себе можно поднимать. И да, Линуксу для десктопов тоже можно начинать паниковать, так как если винду полноценно и без танцев с бубном подружили с АРМ и с АПИ всеми типа директх или с платформой .Net - то получится, что АРМ-архитектура будет тупо сжирать х86 рынок сначала офисных ПК, потом и производительных, так как есть АРМ процы и на 128 ядер.
- спойлер
-
gast_
Member
Виглядає непогано, альтернатива макпуку зі звичною системою і подібною автономністю. Але дорогувато конєшно.
-
Rederst
Member
Дорохо бохато...
-
ALT-F13
Member
Дожилися - такі коменти про ноутбук дешевше $1500Rederst: ↑ 04.12.2024 22:06Дорохо бохато...
-
Keyser Soze
Member
За эти же деньги сейчас можно взять 15,6 ОЛЕД матрицу 2880x1620, 120Hz, AMD Ryzen AI 9 365, 32 GB Ram, полноценный Windows 11 Home, 1.5kg, Li-Ion 4 Cell, 75Wh, 14h пробег на одном заряде.