S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl — продано перший мільйон копій гри!

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Donate
Member

Повідомлення

Let's discuss S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl — продано перший мільйон копій гри!

В юзери навіть сидять без патчу другого дня... :laugh: У гри немає проблем :rotate:
Devijack
Member

Повідомлення

Сама гра вийшла дуже крута, це той самий сталкер але на максималках. Ось тільки грати боляче, бо 10хв і дроп фпс+ дикий імпутлаг, завантажив сейв і знову грай 10хв. Короче не буду псувати враження, почекаю ще.
Phos4
Member

Повідомлення

Круто, значить серія сталкера знову відродиться, можна привітати розробників. Якщо подумати то на ринку зараз не так і багато якісних великобюджетних сюжетних шутерів.
Skiff93
Member

Повідомлення

:super:
Ніби крім оптимізону все в порядку.
Мені з моїм R5 3600 не варто взагалі його запускати.? Як 6700хт в 2к тут себе показує.?
Дядя Діма
Junior

Повідомлення

Ну, реально, лучший игровой проект за 2024 год. Никакой Вуконг и прочий шлак вроде Elden Ring и рядом нельзя ставить со Сталкером 2.
shnok
Member

Повідомлення

Дядя Діма: 22.11.2024 15:13 Ну, реально, лучший игровой проект за 2024 год. Никакой Вуконг и прочий шлак вроде Elden Ring и рядом нельзя ставить со Сталкером 2.
как умно сравнивать разные жанры...
Devijack
Member

Повідомлення

Skiff93
та вистачить твого разена не переживай.
Джон_Иваныч
Member

Повідомлення

Skiff93: 22.11.2024 15:09 :super:
Мені з моїм R5 3600 не варто взагалі його запускати.? Як 6700хт в 2к тут себе показує.?
Цій карті в 2к було важко навіть на момент її виходу, чи варто запускати сталкера в 2к на цій карті - питання риторичне.
Kib
Member

Повідомлення

Дядя Діма: 22.11.2024 15:13 Ну, реально, лучший игровой проект за 2024 год. Никакой Вуконг и прочий шлак вроде Elden Ring и рядом нельзя ставить со Сталкером 2.
Якби релізнули на 2 дні раніше то попали б в номінацію на 2024, а так тільки 2025, а там гта 6 без шансів всім носа втре.
AlSaintUk
Member

Повідомлення

прогревка гоеев на деньги похлеще чем с кибербаг2077
Galactick
Member

Повідомлення

Skiff93
Плюс-мінус 40 fps в чесному 2к на середніх
doc-oc
Member

Повідомлення

Не ссы Сталкер, после первых патчей можешь врываться) Только не выкручивай всё на максимум и будет тебе счастье)
Filantrop
Member

Повідомлення

Хай зароблять грошенят побільше :beer: :beer: :beer:
На диво, на 3080, доволі непогано грається :super:
Дядя Діма
Junior

Повідомлення

Kib: 22.11.2024 15:16
Якби релізнули на 2 дні раніше то попали б в номінацію на 2024, а так тільки 2025, а там гта 6 без шансів всім носа втре.
Та пофіг ці номінації. Нетлінки не тліють. Про китайську волохату мавпу і якихось гомодріл-квадроберів із Середземномор'я вже і за рік ніхто не згадає, а Сталкер буде ще років 10-15 гріти наші серця. :super:
AlSaintUk
Member

Повідомлення

doc-oc: 22.11.2024 15:31
Не ссы Сталкер, после первых патчей можешь врываться) Только не выкручивай всё на максимум и будет тебе счастье)
Смысла нету выкручивать картинка не меняется :lol:
SoVaR
Member

Повідомлення

А на болотах всі ці роки верещали про провал, що не вийде, що гра не існує і тд Та і зараз скиглять :lol:
Тепер лише місяці патчів, тому що вони реально потрібні. І побільше хайпу, в нашому випадку він тільки на руку грі.
Як то кажуть - русня, шо з "ліцом" :super:
Востаннє редагувалось 22.11.2024 15:54 користувачем SoVaR, всього редагувалось 1 раз.
waryag
Member

Повідомлення

Дядя Діма: 22.11.2024 15:39Та пофіг ці номінації. Нетлінки не тліють. Про китайську волохату мавпу і якихось гомодріл-квадроберів із Середземномор'я вже і за рік ніхто не згадає, а Сталкер буде ще років 10-15 гріти наші серця. :super:
Для китайців мавпа може стати своїм сталкером. Хоча ГДА китайський зерг вже взяв.
Геральт
Member

Повідомлення

Ну, з почином. І то без денуво, хех.
В той лям, мабуть, всі ті багаторічні передзамовлення входять. Цікаво, скільки ще добере, скажімо, за місяць.
Sergeydp
Junior

Повідомлення

купил в стим , такое чувство что играешь с пингом в 300. долшел до деревни стало еще хуже . райзен 5600х ртх3070 :gigi:
bombeybox
Member

Повідомлення

Sergeydp
гра дуже процесорозалежна, поки - 60 стабільних фпс дають тільки x3d процесори від амд ну і напевно якісь топи інтела
Відповісти