Останні статті і огляди
Новини
Розробники обіцяють виправлення для S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl і новий контент
-
Betyasha
Member
Пропоную обговорити Розробники обіцяють виправлення для S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl і новий контент
Зробіть його грою-сервісом і я буду з Вами назавжди!
Зробіть його грою-сервісом і я буду з Вами назавжди!
-
MAKKACIN
Member
Респект розробникам за сприймання багів і таку позицію з листом до гравця,(типу да ми знаємо шо є фігня але поможіть її рішити, разом швидше) Було б класно якби вони в грі зробили напряму функціонал на відсилання багу+скрін в сапорт + думки по покращеню
-
DuckRider
Member
Предлагаю ничего не трогать, ибо всё и так идеально Идеально взрывает жопы всем желающим поиграть
-
alex_dey
Member
У багатьох гра працює нормально. Але також в багатьох вона просто не грабельна. Навіть кіберпанк був кращим на релізі. Там була купа багів, але він був грабельний. А сталкер просто дропає FPS до 5 через кілька хвилин. Такий стан релізити недопустимо. З технічної сторони гра лайно. З геймплейної сторони це той самий сталкер. Це круто. Але до геймплейної сторони неможливо доторкнутися через технічну.
-
VovaII
Member
Перше зависання спіймав коли вперше роздивлявся модернізації куртки у першого майстра.
До речі, а як вірно писати: безплатний чи безоплатний?
Дякую.
— При першому запуску гри обрав: "відсилати розробникам дані про систему і "глюки"(орієнтовна цитата)..."MAKKACIN: ↑ 22.11.2024 11:09уло б класно якби вони в грі зробили напряму функціонал на відсилання багу+скрін в сапорт + думки по покращеню
— Ні в якому разі. Людей не вистачить передивлятись тисячі(десятки тисяч) скрінів. Тим більше що вони будуть дуже часто повторюватись. — Розумію що без скрінів не логічно, але реальність дуже сильно коригує можливості. Хіба що волонтерів запрошувати як у Танках?MAKKACIN: ↑ 22.11.2024 11:09відсилання ...скрін в сапорт
До речі, а як вірно писати: безплатний чи безоплатний?
Дякую.
Востаннє редагувалось 22.11.2024 11:29 користувачем VovaII, всього редагувалось 1 раз.
-
Pro100SSK
Junior
Стільки років чекали... почекаю ще трохи поки пройде бета тест
Відправлено через 1 хвилину 7 секунд:
Відправлено через 1 хвилину 7 секунд:
безкоштовний?безплатний чи безоплатний?
-
Kirakishou
Member
З місячною підпискою, лутбоксами та бойовими пропусками? Чудова ідея.Betyasha: ↑ 22.11.2024 11:02грою-сервісом
-
MrBV
Member
Некоторые баги уже стали мемамы, понятно что их нужно исправлять, но основной упор они должны сделать на решение косяков с производительность, как по мне.
-
Fen1xz
Member
Пускай сначала то что уже есть и то что наобещали - выпустят нормально и до ума доведут.Betyasha: ↑ 22.11.2024 11:02 Зробіть його грою-сервісом і я буду з Вами назавжди!
Как вы себе представляете сталкер-сервис ?
-
VovaII
Member
Pro100SSK: ↑ 22.11.2024 11:28безкоштовний?
"Безоплатний", здається теж існує, але має трохи інший зміст?
Відправлено через 5 хвилин 53 секунди:
Виправлення "косяків" із продуктивністью потребує значно більше часу. А всілякі дрібні вильоти, швидше виправити(просто десь щось забули вписати/дописати), щоб надалі вони "під ногами не крутилися" і не заважали виправляти продуктивність.MrBV: ↑ 22.11.2024 11:29 понятно что их нужно исправлять, но основной упор они должны сделать на решение косяков с производительность,
-
Ararat
Junior
Баги как по мне фигня. Главное решить падающий с перезагрузками фпс. А то у меня лично была разница в 45 против 140.
-
VovaII
Member
А це як??Ararat: ↑ 22.11.2024 11:38падающий с перезагрузками фпс. А то у меня лично была разница в 45 против 140.
-
Alligator
Member
безплатний та безоплатний - це синонімами які використовуються для товарів чи послуг які надали веб взяття грошей.
безкоштовний - щось, що не має вартості взагалі.
-
0kie
Member
Не нужно ничего править. Сломают игру тем, у кого всё работает.
-
TheDmytrius
Member
Например? Что-то я спама не вижуMrBV: ↑ 22.11.2024 11:29 Некоторые баги уже стали мемамы
-
Earanak
Member
VovaII, с каждой загрузкой сохранения игра может просаживать FPS все ниже и ниже и ниже. И жрать все больше и больше и больше памяти. Но это случается как то нерегулярно. Я так и не понял закономерности. Я это почти сразу заметил, так как играю с отображением % нагрузки на проц. Бегаю себе такой бегаю, смотрю там 35-40% при 150-160FPS... Пару раз перезагрузился так как утонул в воде (лол), смотрю уже 20%, потом чувствую что игра тормозит как то, смотрю а там уже 5% нагрузки и игра занимает 110гигов оперативки. И такое у меня раз пять уже случалось. https://i.imgur.com/8cu8m6d.png
-
byaka
Member
Так i не зрозумiв за що вiдав грошi.Графика якесь застарiле лайно,текстури трави якi просто мерхтять i зливаются при русi ,тiней взагалi нема навiть статичних,вiдсутнiсть паралаксу вiд чого всi cтiни плоскi,постiйнi проблеми с освiтленям дерев котрi в ясну погоду стають чорними, якiсть моделей мутантiв це взагалi якiйсь крiнж.Про геймплей та сюжет навiть згадувати не хочу.
Востаннє редагувалось 22.11.2024 12:03 користувачем byaka, всього редагувалось 2 разів.
-
Fen1xz
Member
А тебе какая разница ? В соседней теме сам же писал что игру с торрента забрал. Ну не качай новую версию играй себе на старой.0kie: ↑ 22.11.2024 11:52 Не нужно ничего править. Сломают игру тем, у кого всё работает.
-
0kie
Member
Fen1xz
Одна из прелестей пираток - если работает, то уже никто не сламает.
Пиратку качнул для теста, первые три Сталкера есть лицензионные, но никогда в них не играл, ибо не нравится.
Одна из прелестей пираток - если работает, то уже никто не сламает.
Пиратку качнул для теста, первые три Сталкера есть лицензионные, но никогда в них не играл, ибо не нравится.
-
BoJIbHbIu
Member
110гбEaranak: ↑ 22.11.2024 11:55 VovaII, с каждой загрузкой сохранения игра может просаживать FPS все ниже и ниже и ниже. И жрать все больше и больше и больше памяти. Но это случается как то нерегулярно. Я так и не понял закономерности. Я это почти сразу заметил, так как играю с отображением % нагрузки на проц. Бегаю себе такой бегаю, смотрю там 35-40% при 150-160FPS... Пару раз перезагрузился так как утонул в воде (лол), смотрю уже 20%, потом чувствую что игра тормозит как то, смотрю а там уже 5% нагрузки и игра занимает 110гигов оперативки. И такое у меня раз пять уже случалось. https://i.imgur.com/8cu8m6d.png
це вже не витік пам'яті, це потоп