Розробники обіцяють виправлення для S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl і новий контент

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Betyasha
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Розробники обіцяють виправлення для S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl і новий контент

Зробіть його грою-сервісом і я буду з Вами назавжди!
MAKKACIN
Member

Повідомлення

Респект розробникам за сприймання багів і таку позицію з листом до гравця,(типу да ми знаємо шо є фігня але поможіть її рішити, разом швидше) Було б класно якби вони в грі зробили напряму функціонал на відсилання багу+скрін в сапорт + думки по покращеню :-/
DuckRider
Member

Повідомлення

Предлагаю ничего не трогать, ибо всё и так идеально :laugh: Идеально взрывает жопы всем желающим поиграть
alex_dey
Member

Повідомлення

У багатьох гра працює нормально. Але також в багатьох вона просто не грабельна. Навіть кіберпанк був кращим на релізі. Там була купа багів, але він був грабельний. А сталкер просто дропає FPS до 5 через кілька хвилин. Такий стан релізити недопустимо. З технічної сторони гра лайно. З геймплейної сторони це той самий сталкер. Це круто. Але до геймплейної сторони неможливо доторкнутися через технічну.
VovaII
Member

Повідомлення

Перше зависання спіймав коли вперше роздивлявся модернізації куртки у першого майстра.
MAKKACIN: 22.11.2024 11:09уло б класно якби вони в грі зробили напряму функціонал на відсилання багу+скрін в сапорт + думки по покращеню
— При першому запуску гри обрав: "відсилати розробникам дані про систему і "глюки"(орієнтовна цитата)..."

MAKKACIN: 22.11.2024 11:09відсилання ...скрін в сапорт
— Ні в якому разі. Людей не вистачить передивлятись тисячі(десятки тисяч) скрінів. Тим більше що вони будуть дуже часто повторюватись. — Розумію що без скрінів не логічно, але реальність дуже сильно коригує можливості. Хіба що волонтерів запрошувати як у Танках?

До речі, а як вірно писати: безплатний чи безоплатний?
Дякую.
Востаннє редагувалось 22.11.2024 11:29 користувачем VovaII, всього редагувалось 1 раз.
Pro100SSK
Junior

Повідомлення

Стільки років чекали... почекаю ще трохи поки пройде бета тест ;)

Відправлено через 1 хвилину 7 секунд:
безплатний чи безоплатний?
безкоштовний?
Kirakishou
Member

Повідомлення

Betyasha: 22.11.2024 11:02грою-сервісом
З місячною підпискою, лутбоксами та бойовими пропусками? Чудова ідея.
MrBV
Member

Повідомлення

Некоторые баги уже стали мемамы, понятно что их нужно исправлять, но основной упор они должны сделать на решение косяков с производительность, как по мне.
:beer:
Fen1xz
Member

Повідомлення

Betyasha: 22.11.2024 11:02 Зробіть його грою-сервісом і я буду з Вами назавжди!
Пускай сначала то что уже есть и то что наобещали - выпустят нормально и до ума доведут.
Как вы себе представляете сталкер-сервис ?
VovaII
Member

Повідомлення

Pro100SSK: 22.11.2024 11:28безкоштовний?
:beer:
"Безоплатний", здається теж існує, але має трохи інший зміст?

Відправлено через 5 хвилин 53 секунди:
MrBV: 22.11.2024 11:29 понятно что их нужно исправлять, но основной упор они должны сделать на решение косяков с производительность,
Виправлення "косяків" із продуктивністью потребує значно більше часу. А всілякі дрібні вильоти, швидше виправити(просто десь щось забули вписати/дописати), щоб надалі вони "під ногами не крутилися" і не заважали виправляти продуктивність.
Ararat
Junior

Повідомлення

Баги как по мне фигня. Главное решить падающий с перезагрузками фпс. А то у меня лично была разница в 45 против 140.
VovaII
Member

Повідомлення

Ararat: 22.11.2024 11:38падающий с перезагрузками фпс. А то у меня лично была разница в 45 против 140.
А це як??
Alligator
Member

Повідомлення

Pro100SSK: 22.11.2024 11:28
безплатний чи безоплатний?
безкоштовний?
безплатний та безоплатний - це синонімами які використовуються для товарів чи послуг які надали веб взяття грошей.
безкоштовний - щось, що не має вартості взагалі.
0kie
Member

Повідомлення

Не нужно ничего править. Сломают игру тем, у кого всё работает.
TheDmytrius
Member

Повідомлення

MrBV: 22.11.2024 11:29 Некоторые баги уже стали мемамы
Например? Что-то я спама не вижу
Earanak
Member

Повідомлення

VovaII, с каждой загрузкой сохранения игра может просаживать FPS все ниже и ниже и ниже. И жрать все больше и больше и больше памяти. Но это случается как то нерегулярно. Я так и не понял закономерности. Я это почти сразу заметил, так как играю с отображением % нагрузки на проц. Бегаю себе такой бегаю, смотрю там 35-40% при 150-160FPS... Пару раз перезагрузился так как утонул в воде (лол), смотрю уже 20%, потом чувствую что игра тормозит как то, смотрю а там уже 5% нагрузки и игра занимает 110гигов оперативки. И такое у меня раз пять уже случалось. https://i.imgur.com/8cu8m6d.png
byaka
Member

Повідомлення

Так i не зрозумiв за що вiдав грошi.Графика якесь застарiле лайно,текстури трави якi просто мерхтять i зливаются при русi ,тiней взагалi нема навiть статичних,вiдсутнiсть паралаксу вiд чого всi cтiни плоскi,постiйнi проблеми с освiтленям дерев котрi в ясну погоду стають чорними, якiсть моделей мутантiв це взагалi якiйсь крiнж.Про геймплей та сюжет навiть згадувати не хочу. :down:
Востаннє редагувалось 22.11.2024 12:03 користувачем byaka, всього редагувалось 2 разів.
Fen1xz
Member

Повідомлення

0kie: 22.11.2024 11:52 Не нужно ничего править. Сломают игру тем, у кого всё работает.
А тебе какая разница ? В соседней теме сам же писал что игру с торрента забрал. :lol: Ну не качай новую версию играй себе на старой.
0kie
Member

Повідомлення

Fen1xz
Одна из прелестей пираток - если работает, то уже никто не сламает. :gigi:
Пиратку качнул для теста, первые три Сталкера есть лицензионные, но никогда в них не играл, ибо не нравится.
BoJIbHbIu
Member

Повідомлення

Earanak: 22.11.2024 11:55 VovaII, с каждой загрузкой сохранения игра может просаживать FPS все ниже и ниже и ниже. И жрать все больше и больше и больше памяти. Но это случается как то нерегулярно. Я так и не понял закономерности. Я это почти сразу заметил, так как играю с отображением % нагрузки на проц. Бегаю себе такой бегаю, смотрю там 35-40% при 150-160FPS... Пару раз перезагрузился так как утонул в воде (лол), смотрю уже 20%, потом чувствую что игра тормозит как то, смотрю а там уже 5% нагрузки и игра занимает 110гигов оперативки. И такое у меня раз пять уже случалось. https://i.imgur.com/8cu8m6d.png
110гб :eek:
це вже не витік пам'яті, це потоп :lol:
Відповісти