Останні статті і огляди
Новини
Продажі Alan Wake 2 перевищили 1,8 мільйона копій
-
MAKKACIN
Member
Пропоную обговорити Продажі Alan Wake 2 перевищили 1,8 мільйона копій
Добротна гра, гарна графіка.Димократичні вимоги до системи
Що ще сказати... (з надією в серці) - гра минулого на тлі виходу культової гри майбутнього
Вдалої дороги, Сталкере!
Добротна гра, гарна графіка.Димократичні вимоги до системи
Що ще сказати... (з надією в серці) - гра минулого на тлі виходу культової гри майбутнього
Вдалої дороги, Сталкере!
-
dfcz
Member
>Добротна граMAKKACIN: ↑ 20.11.2024 10:11 Добротна гра, гарна графіка.Димократичні вимоги до системи
Вдалої дороги, Сталкере!
Ну ОК
>гарна графіка
Таки да
>Демократичні вимоги
Из будущего пишете, с rtx9060?
-
Prescott
Member
На 4080 идёт отлично в 2к, прошёл на ультрах с трассировками + длсс.dfcz: ↑ 20.11.2024 10:25Из будущего пишете, с rtx9060?
-
The_Rusik
Member
Prescott
Так хорошая оптимизация и 4080 тащит? Или с мылом только, потому что не тащит? Определитесь.
Если карта без длсс не тащит, то это или карта дно, или оптимизация.
Сколько кадров в 2к ультра в нативе?
Так хорошая оптимизация и 4080 тащит? Или с мылом только, потому что не тащит? Определитесь.
Если карта без длсс не тащит, то это или карта дно, или оптимизация.
Сколько кадров в 2к ультра в нативе?
-
Dremjke
Member
Было бы странно, если бы 4080 не вытягивалаPrescott: ↑ 20.11.2024 10:30На 4080 идёт отлично в 2к, прошёл на ультрах с трассировками + длсс.
-
waryag
Member
А давно актуальный предтоп в уменьшенном разрешении считается демократичным требованием?Prescott: ↑ 20.11.2024 10:30На 4080 идёт отлично в 2к, прошёл на ультрах с трассировками + длсс.dfcz: ↑ 20.11.2024 10:25Из будущего пишете, с rtx9060?
-
MAKKACIN
Member
dfcz
Так я стібусь, там смайлік. Видно моє упущення
Так я стібусь, там смайлік. Видно моє упущення
-
Геральт
Member
От би кожній грі таку оптимізацію, еге ж?Prescott: ↑ 20.11.2024 10:30 На 4080 идёт отлично в 2к, прошёл на ультрах с трассировками + длсс.
-
Mercator
Member
так а що не так? завжди були такі ігри, які і про технології у тому числі. візміть кіберпанк чи той же кукурузіс 2007 року, памятаю вона у той час на моїй 8800 GTS дуже погано йшла, про Ультра налаштування я зовсім мовчу) треба ж якось розповсюджувати нові технології. Спочатку тільки топ карти тягнуть, згодом і більш дешеві. Меня здається так і працює прогрессГеральт: ↑ 20.11.2024 10:44От би кожній грі таку оптимізацію, еге ж?Prescott: ↑ 20.11.2024 10:30 На 4080 идёт отлично в 2к, прошёл на ультрах с трассировками + длсс.
-
Paner
Junior
На 4070 хорошо шла в 1080р на ультрах. Прошел на релизе. С фишками нвидии - 90+фпс, в нативе от 55+фпс.
-
Геральт
Member
Mercator
Не так, бо є та ж Senua2, яка, як на мене, краща по графіці і стільки ресурсів не жере.
Не так, бо є та ж Senua2, яка, як на мене, краща по графіці і стільки ресурсів не жере.
-
Agon1st
Member
Смешно однако , Alan Wake 2 продали 2 миллиона копий в Эпике ,а тут Farming Simulator 25 за неделю в стиме столько продали
-
Mercator
Member
Бо у Сенуа 2 нема такої кількості ассетів на квадратний метр) Повірте) там гарно зібрана картинка та добре використані технології UE5.Геральт: ↑ 20.11.2024 11:01 Mercator
Отправлено спустя 26 секунд:
Бо треба його на стімі релізити)Agon1st: ↑ 20.11.2024 11:02 Смешно однако , Alan Wake 2 продали 2 миллиона копий в Эпике ,а тут Farming Simulator 25 за неделю в стиме столько продали
-
Геральт
Member
Mercator
Мені, як гравцю, яка різниця що там під капотом? Краща картинка і нижчі вимоги. Профіт.
І то я ще мило в AW2 не згадую, яке в конфігах доводиться правити.
Мені, як гравцю, яка різниця що там під капотом? Краща картинка і нижчі вимоги. Профіт.
-
Mercator
Member
ну тут як про фломастери, мені картинка у алан вейку другому, виглядає на голову вище і технологічнішеГеральт: ↑ 20.11.2024 11:20 Mercator
-
Tetronga
Member
А 4К така слабенька карта не вивезла?Prescott: ↑ 20.11.2024 10:30На 4080 идёт отлично в 2к, прошёл на ультрах с трассировками + длсс.dfcz: ↑ 20.11.2024 10:25Из будущего пишете, с rtx9060?
-
D_ad
Junior
Сподіваюся, гра себе окупила на продовження.
Все ж проекти Сема Лейка та студії "Ремеді" взагалі доволі.. оригінальні.
Все ж проекти Сема Лейка та студії "Ремеді" взагалі доволі.. оригінальні.
-
destructX
Member
Дивно, бо я ж зміг налаштувати АВ2 в адекватні 60-100 кадрів, коли Хеллблейд 2 пів гри дивився на 45+-, обидві в кваліті ФСРГеральт: ↑ 20.11.2024 11:01 Mercator
6600хт, 1080р
-
Геральт
Member
destructX
Дійсно дивно..
37FPS vs 20 vs 12
Дійсно дивно..
- спойлер
37FPS vs 20 vs 12