Останні статті і огляди
Новини
Blizzard випустила ремастери Warcraft і Warcraft II, а також оновила Warcraft III: Reforged
-
FirstTDM
Junior
Предлагаю обсудить Blizzard випустила ремастери Warcraft і Warcraft II, а також оновила Warcraft III: Reforged
О... интересно... классика - надо будет посмотреть...
О... интересно... классика - надо будет посмотреть...
-
Lekrs
Member
Коли в гейм пасс?
-
Scoffer
Member
А варкрафт 4 слабо випустити?
-
Alexx-wisa
Member
А що їх хтось просив? Випускайте нові ігри з сучасними механіками. Ігри 20 річної давнини з актуальною графікою вже не цікаві через свою простоту.
-
phobosse
Member
Таким древним играм римейк нужен. Олды и в старые версии играют, а новую аудиторию таким не привлечь.
-
Skiff93
Member
З платними героями, конячками, скінами по 60-100 баксів. Ще кожна місія компанії окремо раз у квартал по 30 баксів, хоча сама гра буде мінімум 60 коштувати.Scoffer: ↑ 14.11.2024 10:58 А варкрафт 4 слабо випустити?
Сам WoW ніколи не грав, але в останніх аддонах неоднократно лор убого редконили і сюжети не дуже взагалі
Ну Кріс Метцен ніби повернувся, але йому платять просто за присутність, в розробці ігор він прямої участі не бере.
-
den888
Member
другий перша моя стратегія, вже пішов в колекцію =)
"да господин"
"да господин"
-
Shuginubi
Member
>39.99$
-
proos
Member
Ну чому не в стімі випустити?
-
Tetronga
Member
Чули? Варкрафт 3 це проста гра!Alexx-wisa: ↑ 14.11.2024 11:00 А що їх хтось просив? Випускайте нові ігри з сучасними механіками. Ігри 20 річної давнини з актуальною графікою вже не цікаві через свою простоту.
-
sdbndfgn
Member
phobosse
та ні, я б пограв з радістю w1 та w2 з оновленою графою, але не за такий прайс
та ні, я б пограв з радістю w1 та w2 з оновленою графою, але не за такий прайс
-
nochnik89
Member
поколению миллениалов этого не понять ) поколению 90х - это не игра, это целый мирTetronga: ↑ 14.11.2024 11:34Чули? Варкрафт 3 це проста гра!
-
1234waltz
Member
За апскейл спрайтів нейронками, на який пішло пару днів, патч на хай-рез та широкоформат. Коли ремастер HOMM3 робили хоч перемалювали ручками (і то не дуже вдало місцями, але було видно роботу).
-
nochnik89
Member
508 грн у меня показывает.Shuginubi: ↑ 14.11.2024 11:29>39.99$
Я рефордж покупал помню за 200 грн )
-
deviconte
Junior
1357 грн в battle.netnochnik89: ↑ 14.11.2024 12:08508 грн у меня показывает.Shuginubi: ↑ 14.11.2024 11:29>39.99$
Я рефордж покупал помню за 200 грн )
-
Tetronga
Member
Я сам зумер взагалі, однак в3 одна з улюблених ігор дитинства.nochnik89: ↑ 14.11.2024 11:50поколению миллениалов этого не понять ) поколению 90х - это не игра, это целый мирTetronga: ↑ 14.11.2024 11:34Чули? Варкрафт 3 це проста гра!
Просто називати RTS-RPG з великим впливом мікроконтролю простою грою, ну це ріл
-
Archer
Member
Скільки ж вони(ea,blizzard,ubisoft і т.д.) втрачають потенційних покупців продаючі свої продукти не в Стимі.
-
dead_rat
Member
Ну w1 та w2 і правда примітивні, поряд ними перший старкрафт мав не порівняти наскільки більше механікTetronga: ↑ 14.11.2024 11:34Чули? Варкрафт 3 це проста гра!Alexx-wisa: ↑ 14.11.2024 11:00 А що їх хтось просив? Випускайте нові ігри з сучасними механіками. Ігри 20 річної давнини з актуальною графікою вже не цікаві через свою простоту.
-
Inqizitor2022
Member
А новое управление и возможность по 18 челов выбирать в 1 варкрафт завезли или поленились?
Второй варкрафт как лучшая игра в серии выглядит неплохо, но хотелось бы Анрил 5 движок и реалистичную графику.
Второй варкрафт как лучшая игра в серии выглядит неплохо, но хотелось бы Анрил 5 движок и реалистичную графику.
-
Kassatka
Member
У мене вже в наявності розширена версія WC3 Reforged (Spoils of War Edition), тому повний комплект з WC1 та WC2 оригіналами та ремастерами пропонує купити не за 1357, а за 686,87 грн. Тобто це ціна повного пакету WC1+WC2 без WC3, але для цього потрібно мати куплені скінчики до WC3, інакше буде дорожче. Сам WC3 Reforged купував на старті продажів у 2020 за 500 грн., але тоді ще без платних скінчиків Spoils of War, гривня тоді була міцніше. Скінчики купив потім, коли мене познайомили з Diablo 3, купив, щоб мати маленького Малгануса на побігушках у Diablo 3, куди крутіше коли у Діабло щось з рідненької WC3.
Дуже добре, що прислухалися на цей раз до думки спільноти і випустили окремі ремастери, залишаючи можливість легально грати в оригінали.
Дуже добре, що прислухалися на цей раз до думки спільноти і випустили окремі ремастери, залишаючи можливість легально грати в оригінали.