Файно, можна нациків лопатою коцати
![gigi :gigi:](./images/smilies/gigi.gif)
В цілому гра виглядає чудово, приємна графіка, така собі ларка з куйцом від першого лиця. Загадки звісно що будуть дитячими, але грати має бути цікаво.
Там всі анімації дуже погано виглядають, навіть ті де камера від третьої особи. Але, якщо гра буде цікавою, то на це можна закрити очі.MetalistForever: ↑ 12.11.2024 13:55 Анимация падения врагов и драки напоминает Dishonored ( т.е очень нелепо )
Шо там не під силу? Графоній рівня РДР2, який споживає 5Гб врами в ФХД в десь 6+ в 2к.Yalg: ↑ 12.11.2024 13:24 Графон намекает что 8гб карточкам он не под силу. Красиво, уровень как у CG в большей части фильмов последних лет.
Я вижу большую разницу в полигонах и чёткости текстур. Конечно будут режимы попроще, но чтобы выдало вот как на видео - 8гб врам не хватит.GreenMile: ↑ 12.11.2024 17:07Шо там не під силу? Графоній рівня РДР2, який споживає 5Гб врами в ФХД в десь 6+ в 2к.
Люди бачать різне, дехто бога, наприклад, але на відео немає нічого аж такого красивого, щоб не влізло у 8Гб в ФХД-2к. Хібащо це буде дуже корявий порт з консолі.Yalg: ↑ 12.11.2024 17:31Я вижу большую разницу в полигонах и чёткости текстур. Конечно будут режимы попроще, но чтобы выдало вот как на видео - 8гб врам не хватит.GreenMile: ↑ 12.11.2024 17:07Шо там не під силу? Графоній рівня РДР2, який споживає 5Гб врами в ФХД в десь 6+ в 2к.
https://www.overclockers.ua/video/asus- ... -gaming/2/Именно так и получилось с видеокартой Radeon RX 7600, получившей 8 ГБ, чего, как оказалось, не всегда достаточно в современных проектах даже при разрешении Full HD и высоком качестве графики. Так что с появлением новой модели Radeon RX 7600 XT с объемом памяти в 16 ГБ можно будет говорить о комфортном геймплее даже в Quad HD. Но все будет зависеть от конкретного проекта, оптимизации, разрешения, настроек и т.д., потому что не всегда между картами есть разница и в большинстве своем она обусловлена увеличенными частотами новинки. Кроме того, перспективность этой карты значительно выше обычной Radeon RX 7600, но и стоит она больше, как и потребляет.
Тут виникає питання звідки в Bethesda такі драконівські системні вимоги.....?GreenMile: ↑ 12.11.2024 17:47Люди бачать різне, дехто бога, наприклад, але на відео немає нічого аж такого красивого, щоб не влізло у 8Гб в ФХД-2к. Хібащо це буде дуже корявий порт з консолі.Yalg: ↑ 12.11.2024 17:31
Я вижу большую разницу в полигонах и чёткости текстур. Конечно будут режимы попроще, но чтобы выдало вот как на видео - 8гб врам не хватит.
Он КП2077 без променів і ФГ в ФХД на ультрах жере десь близько 8 в Псарні, в 2к десь до 9, а в інших локаціях ще менше, а там графоній куди більш графоністий.
Тому ваші вангуваня - то чисте пальцем в небо і скоріше за все 8Гб йому нормально вистачить принаймні для ФХД.
Відправлено через 5 хвилин 19 секунд:
Обличчя і самі модельки взагалі якісь ненатуральні і пластикові, десь приблизно як в Робокопі, то ж я не знаю де там ті текстури ви побачили.
Для початку я не бачу там тестів ні Індіани Джонса, ні Капітана АмерикиYalg: ↑ 12.11.2024 17:47https://www.overclockers.ua/video/asus- ... -gaming/2/Именно так и получилось с видеокартой Radeon RX 7600, получившей 8 ГБ, чего, как оказалось, не всегда достаточно в современных проектах даже при разрешении Full HD и высоком качестве графики. Так что с появлением новой модели Radeon RX 7600 XT с объемом памяти в 16 ГБ можно будет говорить о комфортном геймплее даже в Quad HD. Но все будет зависеть от конкретного проекта, оптимизации, разрешения, настроек и т.д., потому что не всегда между картами есть разница и в большинстве своем она обусловлена увеличенными частотами новинки. Кроме того, перспективность этой карты значительно выше обычной Radeon RX 7600, но и стоит она больше, как и потребляет.
Для Фом неверующих, вот вполне объективный обзор который подтверждает что 8гб УЖЕ мало.
Поки що не бачу ніяких "драконівських" вимог. Релізнуть - тоді побачимо.Reshacker: ↑ 12.11.2024 17:52Тут виникає питання звідки в Bethesda такі драконівські системні вимоги.....?GreenMile: ↑ 12.11.2024 17:47 Люди бачать різне, дехто бога, наприклад, але на відео немає нічого аж такого красивого, щоб не влізло у 8Гб в ФХД-2к. Хібащо це буде дуже корявий порт з консолі.
Он КП2077 без променів і ФГ в ФХД на ультрах жере десь близько 8 в Псарні, в 2к десь до 9, а в інших локаціях ще менше, а там графоній куди більш графоністий.
Тому ваші вангуваня - то чисте пальцем в небо і скоріше за все 8Гб йому нормально вистачить принаймні для ФХД.
Відправлено через 5 хвилин 19 секунд:
Обличчя і самі модельки взагалі якісь ненатуральні і пластикові, десь приблизно як в Робокопі, то ж я не знаю де там ті текстури ви побачили.
Времена уже изменилисьGreenMile: ↑ 12.11.2024 17:55 об'єктивному обзорі 8Гб не вистачає в одному і тому ж, в чому не вистачлао на момент їх виходу - Ретчет і кланк, РЕ4 та інших консольних гівнопоратх. Те шо робилось нормально від початку - проблем не має. Але я про це написав вище окремо.
По-перше, давайте всеж таки повернемось до предмету дискусії, а саме до Індіани Джонса і його споживання, а не до черріпіктнгу ігор в яких АБ малює якесь споживання.Yalg: ↑ 12.11.2024 18:23Времена уже изменилисьGreenMile: ↑ 12.11.2024 17:55 об'єктивному обзорі 8Гб не вистачає в одному і тому ж, в чому не вистачлао на момент їх виходу - Ретчет і кланк, РЕ4 та інших консольних гівнопоратх. Те шо робилось нормально від початку - проблем не має. Але я про це написав вище окремо.
Отправлено спустя 13 минут 34 секунды:
![]()
GreenMile: ↑ 12.11.2024 18:37По-перше, давайте всеж таки повернемось до предмету дискусії, а саме до Індіани Джонса і його споживання, а не до черріпіктнгу ігор в яких АБ малює якесь споживання.
Дата выхода: 9 дек. 2024 г.Минимальные:
64-разрядные процессор и операционная система
ОС: Windows 10
Процессор: Intel Core i7 @ 3.3GHz or better, AMD Ryzen 5 @ 3.1Ghz or better
Оперативная память: 16 GB ОЗУ
Видеокарта: NVIDIA GeForce RTX 2060 SUPER 8 GB, AMD Radeon RX 6600 8 GB