Останні статті і огляди
Новини
Microsoft розіграє мільйон доларів серед користувачів Edge і Bing
-
MadONYX
Member
Предлагаю обсудить Microsoft розіграє мільйон доларів серед користувачів Edge і Bing
Как тольок майки уже не пытаються пересадить людей с хрома и гугл поиска.
Но что то пока не выходит
-
Guest003
Member
Не знаю, я сам перейшов з хрому на edge, бо він об'єктивно набагато швидший за хром зараз. Усі застосунки з хрому на ньому працюють без проблем. Пам'яті жре менше.MadONYX: ↑ 04.11.2024 14:59 Предлагаю обсудить Microsoft розіграє мільйон доларів серед користувачів Edge і Bing
-
Nikoliasik_Zeus
Member
брати участь у розіграші можуть тільки користувачі зі США, Пуерто-Рико, Канади, Великої Британії, Франції та Німеччини
-
Melki
Member
и даже ВПН не помогает
так это один и тот-же браузерGuest003: ↑ 04.11.2024 15:16Не знаю, я сам перейшов з хрому на edge, бо він об'єктивно набагато швидший за хром зараз. Усі застосунки з хрому на ньому працюють без проблем. Пам'яті жре менше.
-
Guest003
Member
рущій один і той же, але працюють вони взагалі не однаково.Melki: ↑ 04.11.2024 15:29 так это один и тот-же браузер
-
Donate
Member
Тому що на хромі не можуть увімкнути до останнього вже скролл за замовчуванням... Завезли там це більше року напевноGuest003: ↑ 04.11.2024 15:41рущій один і той же, але працюють вони взагалі не однаково.Melki: ↑ 04.11.2024 15:29 так это один и тот-же браузер
chrome://flags
#windows-scrolling-personality
Added in 4 minutes 53 seconds:
Відрив два голі браузериGuest003: ↑ 04.11.2024 15:16Пам'яті жре менше.
- спойлер
-
Rucha
Member
І що? Пам'ять може використовуватись в якості кешу, а це пришвидшує продуктивність.Donate: ↑ 04.11.2024 16:00 Відрив два голі браузери
-
The_Rusik
Member
А реально, есть альтернатива хрому и гугл поиску? А то в Гугле одна реклама на магазины. И на Ютубе юблок уже не всегда работает, проскакивает реклама перед роликом.
-
nazar-pc
Member
Відчайдушно
-
PCюк
Member
Наверное, в остальных странах Edge уже доминирует, а здесь не сдаются. Пошли на отчаянный шаг.Nikoliasik_Zeus: ↑ 04.11.2024 15:26брати участь у розіграші можуть тільки користувачі зі США, Пуерто-Рико, Канади, Великої Британії, Франції та Німеччини
Отправлено спустя 1 минуту 49 секунд:
Ну я вот Firefox'ом пользуюсь. А что такого в том хроме, что ему нужна альтернатива?The_Rusik: ↑ 04.11.2024 16:20 А реально, есть альтернатива хрому?
-
ROG__84
Member
Ну последние пару лет Edge работает вполне достойно,2 года как перешол с Хрома.
-
Graveworm
Member
The_Rusik
Фурріфокс
Фурріфокс
-
mrigi
Member
duckduckgo browser. там навіть вбудований плеер для ютубу який ріже рекламу для гопоти яка зажала 5 баксів на преміумThe_Rusik: ↑ 04.11.2024 16:20А реально, есть альтернатива хрому и гугл поиску? А то в Гугле одна реклама на магазины. И на Ютубе юблок уже не всегда работает, проскакивает реклама перед роликом.
-
MqM
Member
дійсно, як це так не хочуть повністю безкоштовно працювати, обнагліли вкрай скажи?The_Rusik: ↑ 04.11.2024 16:20 А реально, есть альтернатива хрому и гугл поиску? А то в Гугле одна реклама на магазины. И на Ютубе юблок уже не всегда работает, проскакивает реклама перед роликом.
-
The_Rusik
Member
Ну так пусть сделают платную версию. Я куплю. Но не подписку каждый месяц. То уже для немамонтов. Не моя тема.
-
PCюк
Member
Подписка, это возможность косить бабло практически ничего не делая. А чтобы продавать каждый год, надо выпускать что-то новое и интересное. А индустрия эта уже выдыхается: телефоны одинаковые, процы по пару процентов прироста и т.д. Поэтому вся индустрия стремится к подпискам и одноразовым девайсам.The_Rusik: ↑ 04.11.2024 18:46 Ну так пусть сделают платную версию. Я куплю. Но не подписку каждый месяц. То уже для немамонтов. Не моя тема.
Отправлено спустя 1 минуту 55 секунд:
Я вот думаю, если наш простой работяга будет оплачивать все эти подписки, много на жизнь останется?The_Rusik: ↑ 04.11.2024 18:46 Но не подписку каждый месяц.
-
Melki
Member
смотря где ваш простой работяга работаетPCюк: ↑ 04.11.2024 18:53 если наш простой работяга будет оплачивать все эти подписки, много на жизнь останется?
-
Lekrs
Member
Думаю, багато серед тих хто спробує браузер через розіграш, залишиться на ньому, на данний момент він кращий серед них.
-
SnqzUA
Junior
Откуда вы берете эти сраные 5 долларов?mrigi: ↑ 04.11.2024 18:29duckduckgo browser. там навіть вбудований плеер для ютубу який ріже рекламу для гопоти яка зажала 5 баксів на преміумThe_Rusik: ↑ 04.11.2024 16:20А реально, есть альтернатива хрому и гугл поиску? А то в Гугле одна реклама на магазины. И на Ютубе юблок уже не всегда работает, проскакивает реклама перед роликом.
Я плача 149 грн уже больше года
5 аккаунтов, юмузыка/ютуб премка
-
MqM
Member
а рекламу дивитися це велика втрата? як же ви жили в часи телебачення?)The_Rusik: ↑ 04.11.2024 18:46 Ну так пусть сделают платную версию. Я куплю. Но не подписку каждый месяц. То уже для немамонтов. Не моя тема.