Останні статті і огляди
Новини
Apple анонсувала однокристальні системи M4 Pro та M4 Max
-
almazmusic
Король клавиатуры
Пропоную обговорити Apple анонсувала однокристальні системи M4 Pro та M4 Max
Хейтеры ужинают или почему так долго никто не обсирает эпол?
-
Rederst
Member
Та вже перегоріли мабуть.almazmusic: ↑ 30.10.2024 18:35 Пропоную обговорити Apple анонсувала однокристальні системи M4 Pro та M4 Max
-
Conqistador
Member
наконец то фанаты яблока с помощью нового инструмента apple intelligence смогут компенсировать свой недостаток
-
sdbndfgn
Member
almazmusic
тиждень потроху розпалювали для m4p та m4u, а вони перегоріли!
тиждень потроху розпалювали для m4p та m4u, а вони перегоріли!
-
PCюк
Member
Я думаю, они ждут пока фанаты произнесут молитву.almazmusic: ↑ 30.10.2024 18:35 Пропоную обговорити Apple анонсувала однокристальні системи M4 Pro та M4 Max
-
almazmusic
Король клавиатуры
PCюк
Так давайте я их активирую, шо надо говорить?
Эпол топ за свои деньги!
Так давайте я их активирую, шо надо говорить?
Эпол топ за свои деньги!
-
VRoman
Member
Я из числа бывших хейтеров Яблока. А чего там сегодня хейтить? Чипы у них пошли хорошие, подколоть их нечем. Кроме как цены хейтить нечего, да и в этом они стали более демократичны, чем 10-20 лет назад. Не то что дядюшка Хуанг...almazmusic: ↑ 30.10.2024 18:35 Пропоную обговорити Apple анонсувала однокристальні системи M4 Pro та M4 Max
-
PCюк
Member
Однозначно. Лучшая экосистема, своя философия, всё работает из коробки. А коробки чего стоят. Можно распаковывать и распаковывать. МакОС и iOS лучшые ОС, стабильные и продуманные. Всё работает согласно философии. Мммм, персик.almazmusic: ↑ 30.10.2024 19:55 Эпол топ за свои деньги!
-
mrigi
Member
Так а шо там обсирати коли воно з попереднього лайна не вилізлоalmazmusic: ↑ 30.10.2024 18:35Хейтеры ужинают или почему так долго никто не обсирает эпол?
Почнуть поважати наші данні і робити накопичувачі які можна замінювати, будемо дивитися на них як на якийсь корявий, але всеж можливий варіант. А так це погремушки для альтернативно одарених мамкіних монтунів аудіо-відео
-
Robostyle
Member
А параллельно с этим киберпанк на маке
Интересно, лучи будут?
Интересно, лучи будут?
-
maxafon
Member
ущербні епл знов порівнюють нові проци з першим поколінням. порівнювали з передостаннім то вийшов би негативний приріст як у інтелів
-
mrigi
Member
Та може не на тому маці, а у цьому:Robostyle: ↑ 30.10.2024 21:29А параллельно с этим киберпанк на маке
-
Pride91
Member
mrigi: ↑ 30.10.2024 21:28Так а шо там обсирати коли воно з попереднього лайна не вилізлоalmazmusic: ↑ 30.10.2024 18:35Хейтеры ужинают или почему так долго никто не обсирает эпол?
Почнуть поважати наші данні і робити накопичувачі які можна замінювати, будемо дивитися на них як на якийсь корявий, але всеж можливий варіант. А так це погремушки для альтернативно одарених мамкіних монтунів аудіо-відео
Що вони там монтують де той контент побачити, де вони там працюють де ті робочі місця.. а це я зрозумів, короче вони монтують відосики про те який класний епл, а потім коменти пишуть з різних акаунтів, тим і живуть.
-
DEVES
Member
Ого, ты живой?almazmusic: ↑ 30.10.2024 18:35 Пропоную обговорити Apple анонсувала однокристальні системи M4 Pro та M4 Max
-
Nick_888
Junior
Ущербні ексПерди знову бомблять. Ну а якщо серйозно, то всі ці порівняння якраз і націлені на тих, хто купив М1 маки кілька років тому. Інтел донне дно, навіть Епл дає більший приріст між поколіннями, ніж синя недокомпанія.maxafon: ↑ 30.10.2024 21:33 ущербні епл знов порівнюють нові проци з першим поколінням. порівнювали з передостаннім то вийшов би негативний приріст як у інтелів
-
almazmusic
Король клавиатуры
DEVES
Получается так
Ага, получается экспертам нужно было домашку сделать и они подтянулись. Зачётные месаги настрочили, хорошо поржал
Получается так
Ага, получается экспертам нужно было домашку сделать и они подтянулись. Зачётные месаги настрочили, хорошо поржал
-
Shkryab
Member
Було б цікавіше подивитися порівняння з м3. Але як скидали інфо 20% різниці
-
Nick_888
Junior
Сміх без причини...almazmusic: ↑ 30.10.2024 23:06 DEVES
Получается так
-
Shkryab
Member
А що ви очікуєте побачити? Ну зробіть білд для іОС на вінді... є окрема специфіка за яку готові викладати маніPride91: ↑ 30.10.2024 21:53mrigi: ↑ 30.10.2024 21:28 Так а шо там обсирати коли воно з попереднього лайна не вилізло
Що вони там монтують де той контент побачити, де вони там працюють де ті робочі місця.. а це я зрозумів, короче вони монтують відосики про те який класний епл, а потім коменти пишуть з різних акаунтів, тим і живуть.
-
Nehrk
Member
Надеюсь, киберпанк и в стиме под мак навернут, не только в сторе. А так ничего особенного для себя не заметил. Ultra будет интересно? Бо если киберпранк с path то там и Max огребет. Я на 4080 с простыми лучами играюсь тк фреймрейт уг
Но ниче, ща хуанита выйдет и расскажет чем коммунистиков будет кормить следующие пару лет
Патужные 5090 по 400 ватт в каждый дом виндовс11 реально удобно реально под себя с Copilot+
Но ниче, ща хуанита выйдет и расскажет чем коммунистиков будет кормить следующие пару лет
Патужные 5090 по 400 ватт в каждый дом виндовс11 реально удобно реально под себя с Copilot+