Останні статті і огляди
Новини
Огляд та тестування материнської плати ASUS ROG Crosshair X870E Hero для платформи AMD Socket AM5
-
Захар Беркут
Member
Пропоную обговорити Огляд та тестування материнської плати ASUS ROG Crosshair X870E Hero для платформи AMD Socket AM5
Гарна дошка, питань майже не викликає, ну окрім буденного - за затискач відеокарти, який затулили радіатором...
Гарна дошка, питань майже не викликає, ну окрім буденного - за затискач відеокарти, який затулили радіатором...
-
ASTON
Member
Окрім ціниЗахар Беркут: ↑ 25.10.2024 16:12 Гарна дошка, питань майже не викликає, ну окрім буденного - за затискач відеокарти, який затулили радіатором...
-
Захар Беркут
Member
ASTON
Та буде вам на старті вони всі мають майже х2 вартість, зараз місяць-два пройде, розпродажі новорічні підуть і буде нормальна ціна.
Я так х370 Тайчі брав, буквально через місяць після релізу вже за 170 доларів вийшла у Каліфорнії.
Та буде вам на старті вони всі мають майже х2 вартість, зараз місяць-два пройде, розпродажі новорічні підуть і буде нормальна ціна.
Я так х370 Тайчі брав, буквально через місяць після релізу вже за 170 доларів вийшла у Каліфорнії.
- спойлер
- А так вибачаюсь, в Україні свої "особливі" правила ринку, постійно забуваю про це, адже здебільшого купую в нас лише через нормальних продавців, а не маркети.
-
Polybius
Member
Захар Беркут: ↑ 25.10.2024 16:12затискач відеокарти, який затулили радіатором
Обидва слоти PCIe мають особливу конструкцію механізму фіксації, а саме Q-Release Slim. Користувачі тепер можуть знімати відеокарту, не відпускаючи засувку і навіть не натискаючи кнопку, як в минулих реалізаціях на кшталт простого Q-release. В умовах корпусу потрібно потягнути відеокарту з лівого боку (зона I/O) для розблокування слота, а потім просто зняти відеокарту. В умовах відкритого стенду треба тримати материнську плату однією рукою, а іншою спочатку нахилити відеокарту потягнувши її вгору, взявшись за кронштейн I/O, а після розблокування слота банально дістати відеокарту.
-
Piter Cantrope
Member
Гарно. А пам'ять більш ніж на 7600 не поїхала, чи навмисне була вибрана така частота замість 8000+?
-
Захар Беркут
Member
Polybius
Та читав за них, у одного відвалився цей механізм і намертво затиснув карту, у іншого карта чомусь до кінця не ставала через цей чудовий механізм.
Поодинокі випадки так, але дякую, з іншого боку знаючи людей є такі що і шию ламають просто сидячи на дивані.
Та читав за них, у одного відвалився цей механізм і намертво затиснув карту, у іншого карта чомусь до кінця не ставала через цей чудовий механізм.
Поодинокі випадки так, але дякую, з іншого боку знаючи людей є такі що і шию ламають просто сидячи на дивані.
-
Snikard
Member
нормальні це які, наприклад?Захар Беркут: ↑ 25.10.2024 16:25 ...купую в нас лише через нормальних продавців, а не маркети.
-
Захар Беркут
Member
Це наприклад - з форумів як тут на кшталт барахолки в нас на сайті.Snikard: ↑ 25.10.2024 16:54нормальні це які, наприклад?Захар Беркут: ↑ 25.10.2024 16:25 ...купую в нас лише через нормальних продавців, а не маркети.
Це наприклад через додатки купівлі з закордону.
Це наприклад з майданчиків реселлерів ОЕМ-AIB і багато різного іншого.
-
StingerYar
HWBOT OC Team
Їде, але стабільна тільки для HWBOT (7800), Y-cruncher Pi-5b нестабільний. На 8000 не здатна завантажити ОС. XMP-профілі очікувано теж ні, бо кіт пам'яті з тестування не має EXPO. Найбільше, що я особисто бачив з новими процесорами - це 8340 МГц на Crosshair X670E Gene (а там 1DPC) у тому самому спортивному режимі для бенчів, то ж отриманий результат вважаю файним.Piter Cantrope: ↑ 25.10.2024 16:53 Гарно. А пам'ять більш ніж на 7600 не поїхала, чи навмисне була вибрана така частота замість 8000+?
-
McClane_Junior
Junior
Яка б вона ідеальна і перспективна не була, та якщо вона коштує як 7800x3d + 32GB ddr5 - ні, дякую.
-
Megaclite
Member
x370 не був популярний і то був AsrockЗахар Беркут: ↑ 25.10.2024 16:25 ASTON
- спойлер
- А так вибачаюсь, в Україні свої "особливі" правила ринку, постійно забуваю про це, адже здебільшого купую в нас лише через нормальних продавців, а не маркети.
На Asus ціна максимум впаде на $100 за рік
ASUS X670E HERO
Плата вийшла 2 роки тому, ціна і досі $700
де падіння?
-
Alekss
Member
Я довольно быстро прочитал статью, но все что меня заинтересовало это ДВа! чипсета. Я что-то пропустил, или чипсет X870e ставится в сдвоенном варианте?
https://www.overclockers.ua/motherboard ... e-hero.jpg
В статье эта тема упоминается не особо, кроме как:
"Дует чипсетів знаходиться нижче головного слота PCI Express, один одразу під ним, а інший в традиційному місці праворуч. Обидва охолоджуються довгим радіатором, що фіксується на чотири болти зі зворотної частини текстоліту. Контакт відбувається через термопрокладки."
Зачем используется 2 чипсета? Как я понимаю, для увеличения подключений М2 и USB?
"Дует чипсетів знаходиться нижче головного слота PCI Express, один одразу під ним, а інший в традиційному місці праворуч. Обидва охолоджуються довгим радіатором, що фіксується на чотири болти зі зворотної частини текстоліту. Контакт відбувається через термопрокладки."
Зачем используется 2 чипсета? Как я понимаю, для увеличения подключений М2 и USB?
-
Захар Беркут
Member
Megaclite
Ви падіння не бачите, а воно є! - Як той бабак в полі.
Подивіться діаграму середньої вартості, так от вона дешевшала на 150 доларів, а потім знов здорожчала на 150.
Ви падіння не бачите, а воно є! - Як той бабак в полі.
Подивіться діаграму середньої вартості, так от вона дешевшала на 150 доларів, а потім знов здорожчала на 150.
- спойлер
- Я ж кажу - "чарівний ринок країни", і керівництво ще не розуміє але вони вже вбили економіку, і зараз волочать труп за собою, а скоро і країну вб'ють, бо таки занадто тупорилі і неспроможні у економіку. А коли щось десь ще ворушиться - у супереч, а не завдяки.
-
Igoretc
Member
Захар Беркут: ↑ 25.10.2024 19:14керівництво ще не розуміє але вони вже вбили економіку, і зараз волочать труп за собою, а скоро і країну вб'ють
"Зато паржьом!" (с)
......... ваші 73%
(Це був сарказм, єслі шо)
(Пробачте, але без сарказму в цій країні серед цих людей дуже непросто вижити)
-
cypherspy
Member
В багатьох корпусах єдиним місцем для тримання позаду є заглиблення I/O-панелі, а там якраз дві кнопочки чудові на місці USB роз'ємів... Навіщо? Щоб зручніше було оновити біос з випадкового пристрою ввімкнутого у цій роз'єм? Чому б не розташувати USB-BIOS та кнопку поруч.I/O-панель традиційно для флагманських моделей має встановлену заглушку. З нетипового тут знаходяться кнопка CLEAR_CMOS, та кнопка запуску функції BIOS_FLASHBACK
- спойлер
-
Захар Беркут
Member
cypherspy
Ви про що? - За перемикач скидання?
Так він там майже в усіх, на платах вище середнього рівня, вже років з 20+
Ви про що? - За перемикач скидання?
Так він там майже в усіх, на платах вище середнього рівня, вже років з 20+
-
Kashtan
Member
Дякую за огляд. Чекаємо Х3Д.
-
Sanьka
Member
Тільки два Псих слота ((((
В один відяху, в інший звуковуху, а куди дочірню плату зауковухи
Хоча б 3 слота зробили.
Хоча б 3 слота зробили.
-
p0_x_1
Junior
Дійсно! Ще зовсім не подумали про тим, кому треба всю бібліотеку стіма викачувати щоб робочий стіл засипати, немає додаткових ПСІе слотів під дві плати розширення для М.2.Sanьka: ↑ 26.10.2024 08:06 Тільки два Псих слота ((((
Хоча б 3 слота зробили.
А ще один для лан порту? Нащо? А щоб було!
І де? ДЕ!? Ще один слот ПСІе під ще одну 4090 щоб швидше генерувати котиків в Міджорні!!!
Як можна уявити сучасний домашній комп'ютер без усього цього!? Ці виробники топових плат взагалі не думають про користувачів!
-
Alekss
Member
Мне так никто и не поможет разобраться, зачем в этой плате используются 2 чипсета AMD?Alekss: ↑ 25.10.2024 19:06 Я довольно быстро прочитал статью, но все что меня заинтересовало это ДВа! чипсета. Я что-то пропустил, или чипсет X870e ставится в сдвоенном варианте?