Останні статті і огляди
Новини
Вийшла лінійка блоків живлення Super Flower Combat FG стандарту ATX 3.1
-
Захар Беркут
Member
Пропоную обговорити Вийшла лінійка блоків живлення Super Flower Combat FG стандарту ATX 3.1
От це гарні та надійні БЖ будуть - 99.99%
От це гарні та надійні БЖ будуть - 99.99%
-
Nikolayovich
Member
Захар Беркут
А де ж 12vhpwr?
А де ж 12vhpwr?
-
kawalot
Member
Цитата з новини "Серед особливостей новинок можна відзначити наявність кабелю 12VHPWR для потужних відеокарт"Nikolayovich: ↑ 15.10.2024 11:47 А де ж 12vhpwr?
-
Nikolayovich
Member
А роз'єм де, читати я вмію, а на фото не бачу, чи буде 8=>16 пін!kawalot: ↑ 15.10.2024 12:16Цитата з новини "Серед особливостей новинок можна відзначити наявність кабелю 12VHPWR для потужних відеокарт"Nikolayovich: ↑ 15.10.2024 11:47 А де ж 12vhpwr?
-
mult
Member
Nikolayovich
Самі Super Flower в себе на сайті пишуть що два по 8 з боку блоку надійніше ніж 12VHPWR з обох боків.
Можете почитати в них на сайті до любого нового блоку.
В принципі я з ними згодний, там можна і кабельки підігнути як треба, а якщо з боку блока 12VHPWR то це сильно обмежує маніпуляції з проводами.
Самі Super Flower в себе на сайті пишуть що два по 8 з боку блоку надійніше ніж 12VHPWR з обох боків.
В принципі я з ними згодний, там можна і кабельки підігнути як треба, а якщо з боку блока 12VHPWR то це сильно обмежує маніпуляції з проводами.
-
Nikolayovich
Member
mult
На вк по любе буде 12VHPWR і там сильно не нагнеш, но а за 2 чи 3 лінії 8 пін, то я також за.
БЖ може й якісні, но чому гарантія 2 р. на їхню продукцію?
На вк по любе буде 12VHPWR і там сильно не нагнеш, но а за 2 чи 3 лінії 8 пін, то я також за.
БЖ може й якісні, но чому гарантія 2 р. на їхню продукцію?
Востаннє редагувалось 15.10.2024 12:52 користувачем Nikolayovich, всього редагувалось 1 раз.
-
Hottoro
Member
Ні не буде, у них на блоках живлення йдуть універсальні роз'єми під модульні кабелі CPU, PCI, SATA та Molex. В комплекті буде йти 12VHPWR кабель для цих роз'ємів.Nikolayovich: ↑ 15.10.2024 12:19и буде 8=>16 пін!
-
aaleksandrenko
Member
Наче навіть класний вентилятор стоїть. Схожий на Super Flower MEGACOOL. З рідкого полімеру
Він баксів 20+ коштує
Він баксів 20+ коштує
-
Ektalion
Member
Бо їх до нас не возять офіційно. Краще купити на умовному newegg. Соніки і поряд не лежали.Nikolayovich: ↑ 15.10.2024 12:31 БЖ може й якісні, но чому гарантія 2 р. на їхню продукцію?
-
Nikolayovich
Member
А чим так Соніки погані, та й гарантія від 10 р.?Ektalion: ↑ 15.10.2024 13:24Бо їх до нас не возять офіційно. Краще купити на умовному newegg. Соніки і поряд не лежали.Nikolayovich: ↑ 15.10.2024 12:31 БЖ може й якісні, но чому гарантія 2 р. на їхню продукцію?
-
Igoretc
Member
Можливо своєю доступністю, - це схоже на ментальність постсовків, для яких імідж недоступності є запорука якості?Nikolayovich: ↑ 15.10.2024 13:58А чим так Соніки погані
Відправлено через 13 хвилин 24 секунди:
Дивно, що нічого не сказано за пасивний режим, якщо він є/нема.
Сьогодні всі навіть суперпотужні відеокарти з відносно-нехілим навантаженням (окрім ігор і тд) можуть працювати в пасивному режимі охолодження, а такий іменитий бренд БЖ, як і ішні менш шановані, досі продовжують впарювати людям часом відверте барахло, економлячи буквално "на сірниках". Я не про саме ці моделі блоків з огляду, але майже впевнений на 99%, що блок білого кольору буде дещо дорожчий за чорний, що буде неспростовним доказом відношення виробників до споживачів як до лохів.
-
aaleksandrenko
Member
на сайті виробника зазначено що є еко режим.Igoretc: ↑ 15.10.2024 14:38Можливо своєю доступністю, - це схоже на ментальність постсовків, для яких імідж недоступності є запорука якості?Nikolayovich: ↑ 15.10.2024 13:58А чим так Соніки погані
Відправлено через 13 хвилин 24 секунди:
Дивно, що нічого не сказано за пасивний режим, якщо він є/нема.
І він прив'язаний до температури компонентів, а не просто навантаження. Що напевно краще.
Відправлено через 6 хвилин 25 секунд:
тут я загнув. MEGACOOL там не стоїтьaaleksandrenko: ↑ 15.10.2024 12:50 Наче навіть класний вентилятор стоїть. Схожий на Super Flower MEGACOOL. З рідкого полімеру
Він баксів 20+ коштує
![:D :D](./images/smilies/biggrin.gif)
Там гладкі лопасті, а тут якісь насічки є.
-
Ray2000gt
Advanced Member
А ще надійніше, коли з обох боків 2х8пін.mult: ↑ 15.10.2024 12:27 Nikolayovich
![gigi :gigi:](./images/smilies/gigi.gif)
-
mult
Member
Ray2000gt
Та я за це згодний
набагато надійніше, а то видумали якусь фігню
в мене були проблеми з переходніком 12VHPWR який ішов з відеокартою msi. Десь був на долі міліметра поганий контакт то комп не вмикався, трохи похитав, довставив і запрацювало. З 8 пін такого небуло б, там все грубо і надійно ![:) :)](./images/smilies/smile.gif)
Та я за це згодний
![:) :)](./images/smilies/smile.gif)
-
Afit
Member
Если бы ты сразу до щелчка вставил, то проблемы бы не было. А то что не работало, то так и задумано, чтоб через недостаточный контакт не произошло перегрева с оплавлением. Я к тому что не стоит не дощёлкивать даже на 8 пинmult: ↑ 15.10.2024 15:23 Ray2000gt
Та я за це згоднийнабагато надійніше, а то видумали якусь фігню
в мене були проблеми з переходніком 12VHPWR який ішов з відеокартою msi. Десь був на долі міліметра поганий контакт то комп не вмикався, трохи похитав, довставив і запрацювало. З 8 пін такого небуло б, там все грубо і надійно
![]()
-
mult
Member
Afit
Все там було вставлено, це така особливість цих кабелів. Десь на пів міліметра не дотикнулось і все.
Я всі зєднання завжди фонариком ще підсвічую, щоб добре роздивитись як втикнулось.
І ще ці переходніки які кладуть з відюхами це фігня, я порівнював з кабелем який іде з блоком живлення, також супер флавер, то небо і земля.
А ще відносно недавно випустили нову ревізію цих кабелів 12V-2x6. Там подовжені деякі контакти, короче зроблено для більш надійного контакта.
Але все одно ці кабелі фуфло порівняно з 8 пін.
Нормально зігнути не можна, торчить на пів метра.
У мене супер флавер сантиметрів на 5 зробив типу термоусадкою обмеження на згинання коло штекера.
Углові переходніки виробники блоків поки не роблять, а з лівими я читав були проблеми.
8пін можна красиво підігнуть і прокласти, а це одоробло стирчить на пів метра.
Треба відюху куплять де вихід або утоплений як у Гігабайт, або десь із заду виходить, або може пізніше масово зявляться углові кабелі.
Поки що це хрень а не кабель.
Відправлено через 1 годину 45 хвилин 24 секунди:
Доповню про корпуси
Мій lian li o11 dynamic evo і відеокарта 4070 ti msi gaming x завдяки цьому дибільному кабелю ніфіга не сумісні.
Треба шукати новий і більш широкий корпус.
Бокова дверка не закривається, через те що він стирчить на добрих 4-5 сантиметрів.
І його не зігнеш менше бо Super Flower обмежили термоусадкою зону згинання.
Все там було вставлено, це така особливість цих кабелів. Десь на пів міліметра не дотикнулось і все.
Я всі зєднання завжди фонариком ще підсвічую, щоб добре роздивитись як втикнулось.
І ще ці переходніки які кладуть з відюхами це фігня, я порівнював з кабелем який іде з блоком живлення, також супер флавер, то небо і земля.
А ще відносно недавно випустили нову ревізію цих кабелів 12V-2x6. Там подовжені деякі контакти, короче зроблено для більш надійного контакта.
Але все одно ці кабелі фуфло порівняно з 8 пін.
Нормально зігнути не можна, торчить на пів метра.
У мене супер флавер сантиметрів на 5 зробив типу термоусадкою обмеження на згинання коло штекера.
Углові переходніки виробники блоків поки не роблять, а з лівими я читав були проблеми.
8пін можна красиво підігнуть і прокласти, а це одоробло стирчить на пів метра.
Треба відюху куплять де вихід або утоплений як у Гігабайт, або десь із заду виходить, або може пізніше масово зявляться углові кабелі.
Поки що це хрень а не кабель.
Відправлено через 1 годину 45 хвилин 24 секунди:
Доповню про корпуси
Мій lian li o11 dynamic evo і відеокарта 4070 ti msi gaming x завдяки цьому дибільному кабелю ніфіга не сумісні.
Треба шукати новий і більш широкий корпус.
Бокова дверка не закривається, через те що він стирчить на добрих 4-5 сантиметрів.
І його не зігнеш менше бо Super Flower обмежили термоусадкою зону згинання.