Всім привіт. Раніше нормально працював зум. Молодший брат іноді навчається, коли онлайн заняття. Але останнім часом просто не розумію що коїться. Програма зависає періодично на пустому місці. Лише вона, система в нормі. Білий фон і вибиває вікно "не відповідає"
Оновлював до останньої версії. Також перевстановлював , попередньо видаляючи залишкові папки "Zoom" (правда не знаю чи точно всі знайшов).
Зовсім не хотілося б вінду перебивати через це.
Можливо хтось стикався або знає рішення такої проблеми ? Буду вдячний за будь яку інформацію
В подіях ось така помилка:
https://drive.google.com/file/d/15L9dA0 ... p=drivesdk
Останні статті і огляди
Новини
Zoom "не відповідає"
-
simoralesha
Member
-
Engineer_1988
Member
Доречі він є як робота в браузері так і portable.
Видаліть існуючу, проженіть Ccleaner і встановіть знову, якщо хочеться встановленної, він само по собі крива програма
Видаліть існуючу, проженіть Ccleaner і встановіть знову, якщо хочеться встановленної, він само по собі крива програма
-
simoralesha
Member
Видаляв і проганяв ccleaner. Не допомогло.
-
Alligator
Member
А веб-версія?simoralesha: ↑ 15.02.2024 09:38 Видаляв і проганяв ccleaner. Не допомогло.
-
7mindfields
Member
Помиї, а не софтEngineer_1988: ↑ 15.02.2024 09:37 проженіть Ccleaner
-
simoralesha
Member
Alligator
Ось зараз спробуємо веб-версію
7mindfields
А чим тоді краще проганяти ?
Ось зараз спробуємо веб-версію
7mindfields
А чим тоді краще проганяти ?
-
AccessDenied
Member
OMG. Я думал свидетели CCleaner остались где-то в нулевых.
Недавно такая же история была со Skype на разных компьютерах с Win10 MSDN, хотя рядом на ПК с уставшей виндой Skype работал.
И знаете что? Его вешал Viber
Недавно такая же история была со Skype на разных компьютерах с Win10 MSDN, хотя рядом на ПК с уставшей виндой Skype работал.
И знаете что? Его вешал Viber
-
simoralesha
Member
AccessDenied
До речі, вайбер дійсно паралельно завжди працює. Також були думки, що через нього.
Дякую
Через браузер нормально працює. Так і будемо користуватися.
Всім вдячний за увагу і поради
До речі, вайбер дійсно паралельно завжди працює. Також були думки, що через нього.
Дякую
Через браузер нормально працює. Так і будемо користуватися.
Всім вдячний за увагу і поради
-
snapdragon999
Member
у меня такое с вайбером на 11 винде, тоже непонятно причина, винда новая только диск поставил новый. Может из за асус аураsimoralesha: ↑ 15.02.2024 09:15 Всім привіт. Раніше нормально працював зум. Молодший брат іноді навчається, коли онлайн заняття. Але останнім часом просто не розумію що коїться. Програма зависає періодично на пустому місці. Лише вона, система в нормі. Білий фон і вибиває вікно "не відповідає"
Оновлював до останньої версії. Також перевстановлював , попередньо видаляючи залишкові папки "Zoom" (правда не знаю чи точно всі знайшов).
Зовсім не хотілося б вінду перебивати через це.
Можливо хтось стикався або знає рішення такої проблеми ? Буду вдячний за будь яку інформацію
В подіях ось така помилка:
https://drive.google.com/file/d/15L9dA0 ... p=drivesdk