Останні статті і огляди
Новини
Огляд мікрофона HATOR Dreamcast RGB
-
Bukakanga
Member
Пропоную обговорити Огляд мікрофона HATOR Dreamcast RGB
график АЧХ микрофона можно где-то посмотреть? Кину камень - при обзоре даже не попробовали хоть что-то записать в разных режимах для оценки качества звука.
график АЧХ микрофона можно где-то посмотреть? Кину камень - при обзоре даже не попробовали хоть что-то записать в разных режимах для оценки качества звука.
-
Dr_Earnhardt
Member
Наче більш менш все непогано.
"Під решіткою ховається вбудований поролоновий вітрозахист" яб це до плюсів не відносив. При постійному використанні його рано чи пізно треба чистить, а як?
"Під решіткою ховається вбудований поролоновий вітрозахист" яб це до плюсів не відносив. При постійному використанні його рано чи пізно треба чистить, а як?
-
KimRomik
Member
пилесосомDr_Earnhardt: ↑ 12.02.2024 17:40 "Під решіткою ховається вбудований поролоновий вітрозахист" яб це до плюсів не відносив. При постійному використанні його рано чи пізно треба чистить, а як?
-
Kashtan
Member
Єдине для чого мікрофон - це якісно писати звук. Все решта - дурня. А яким чином "мікрофон для ПК ідейно споріднений із «дзеркальними» фотоапаратами"? Це абсолютно різні пристрої. Яким чином ви їх споріднили?
-
phobosse
Member
вітрозахист від usb-вентилятора, що стирчить у ноуті чи що ? )
-
Ortyomko
Member
ідейно. тобто у сьогоденні можна обійтись без них, їм є заміни у вбудованих рішеннях, але якщо хочеться якості, то треба купувати проф.обладнанняKashtan: ↑ 12.02.2024 20:35 Єдине для чого мікрофон - це якісно писати звук. Все решта - дурня. А яким чином "мікрофон для ПК ідейно споріднений із «дзеркальними» фотоапаратами"? Це абсолютно різні пристрої. Яким чином ви їх споріднили?
-
Devijack
Member
а нашо там тайпсі та взагалі від'ємний дріт, це так необхідно? Як і ргб. Покищо Fifine з аліекспрес виглядають привабливіше
-
Afit
Member
Від потоку з ротаphobosse: ↑ 12.02.2024 20:37 вітрозахист від usb-вентилятора, що стирчить у ноуті чи що ? )
-
Donate
Member
А де звук?
Пропоную робити такiж огляди iнших речей робити. Тих же вiдеокарт...
Той же Blue Yeti або Rode NT USB звучать гiрше чим вiн чи краще?
Пропоную робити такiж огляди iнших речей робити. Тих же вiдеокарт...
Стосовно чого?Якісне звучання.
Той же Blue Yeti або Rode NT USB звучать гiрше чим вiн чи краще?
Щоб до телефону конектити... При запису вiдео якщо телефон ОК можна по USB законектити мiкрофон і писати з ньогоDevijack: ↑ 12.02.2024 22:56 а нашо там тайпсі та взагалі від'ємний дріт, це так необхідно? Як і ргб. Покищо Fifine з аліекспрес виглядають привабливіше
Востаннє редагувалось 13.02.2024 02:53 користувачем Donate, всього редагувалось 1 раз.
-
edd
Member
шось не дужеСпіввідношення сигнал/шум: ≥64.25 дБ
-
avuremybe
Member
Хто з присутніх шарить у мікрофонах?
Мені треба якийсь середнячок для стрімів.
Послухати наживо можливості немає, обираю відштовхуючись від оглядів в інтернетах.
Поки спинив свій погляд на AudioTechnica AT2040.
Шумоізоляції в квартирі немає, меблів мало, ламінат. Поточний мікрофон ловить суттєве відлуння.
Тому розглядаю активні.
Хто може що порадити?
ЛГБТ-мигалки у формі мікрофона взагалі не розглядаю.
Послухати наживо можливості немає, обираю відштовхуючись від оглядів в інтернетах.
Шумоізоляції в квартирі немає, меблів мало, ламінат. Поточний мікрофон ловить суттєве відлуння.
Тому розглядаю активні.
Хто може що порадити?
-
Shpoker
Member
Брось волохатый ковер, это будет ультимативно лучше любого микрофона в борьбе с эхо, да и явно дешевлеavuremybe: ↑ 13.02.2024 08:57Шумоізоляції в квартирі немає, меблів мало, ламінат.
-
Ortyomko
Member
маю АТ2020, мої глядачі дуже хвалили коли стримив. 2040 буцімто ще краща має бути, але ж під нього треба звуковуху що XLR підтримуєavuremybe: ↑ 13.02.2024 08:57 Хто з присутніх шарить у мікрофонах?
Тому розглядаю активні.
Хто може що порадити?
-
avuremybe
Member
Я краще за обвіс до мікрофона заплачу.Shpoker: ↑ 13.02.2024 09:33
Брось волохатый ковер, это будет ультимативно лучше любого микрофона в борьбе с эхо, да и явно дешевле
Ти не уявляєш, скільки років я воював за ліквідацію коврів))
Є кабелі XLR-USB та XLR-3.5jackOrtyomko: ↑ 13.02.2024 09:34маю АТ2020, мої глядачі дуже хвалили коли стримив. 2040 буцімто ще краща має бути, але ж під нього треба звуковуху що XLR підтримує
Хіба цього не достатньо?
-
Classique
Member
Уті-путі мамкін диванний спецназівецьПантографу в наявності не було, але різьба 5/8 дюйми нагадала щось знайоме. Перевірка показала, що все саме так: велике кріплення пантографа таке ж саме, як найпопулярніша різьба дульного пристрою для західної зброї калібрів «близько 7,62 мм».
-
Ortyomko
Member
XLR-USB це по суті зовнішня аудіокарта. Додаткові кошти, при незрозумілій якості. XLR-3.5 тут потрібна хороша аудіокарта, яка буде витягувати ті 600 Ом супротиву.
АТ2040+кабель XLR-USB це по суті і є АТ2020, т.я. там він вбудований. Ці виходи використовуються у професійних системах. А так, я не бачу багато сенсу, якщо чесно.
-
ALT-F13
Member
Профдеформація, коли багато хобі є. Тож коли роками бачиш навколо пристрої під 5/8, а потім попадає в руки _оце_ - важко було не спробувати і на диво воно підійшлоClassique: ↑ 13.02.2024 09:54Уті-путі мамкін диванний спецназівецьПантографу в наявності не було, але різьба 5/8 дюйми нагадала щось знайоме. Перевірка показала, що все саме так: велике кріплення пантографа таке ж саме, як найпопулярніша різьба дульного пристрою для західної зброї калібрів «близько 7,62 мм».
Відправлено через 21 хвилину 20 секунд:
Від'ємний дріт як мінімум зручно.Devijack: ↑ 12.02.2024 22:56 а нашо там тайпсі та взагалі від'ємний дріт, це так необхідно? Як і ргб. Покищо Fifine з аліекспрес виглядають привабливіше
Наявність RGB на смак, декому воно ніде не потрібно, дехто без нього й не купляє компоненти.
Хоча ви прави в тому сенсі, що на цих двох компонентах теоретично можна було б зекономити собівартість, не чіпаючи "основний функціонал".
Порівнювати товари з аліекспрес і ті, що продаються тут в наявності, "не всліпу" і з нормальною гарантією вважаю дещо некоректним.
Відправлено через 3 хвилини 55 секунд:
Навіть не знаю, як коментувати, щоб не сказали, що я знущаюсь над коментаторомKashtan: ↑ 12.02.2024 20:35 Єдине для чого мікрофон - це якісно писати звук. Все решта - дурня. А яким чином "мікрофон для ПК ідейно споріднений із «дзеркальними» фотоапаратами"? Це абсолютно різні пристрої. Яким чином ви їх споріднили?
-
avuremybe
Member
Зрозумів, дякую!Ortyomko: ↑ 13.02.2024 10:05XLR-USB це по суті зовнішня аудіокарта. Додаткові кошти, при незрозумілій якості. XLR-3.5 тут потрібна хороша аудіокарта, яка буде витягувати ті 600 Ом супротиву.
АТ2040+кабель XLR-USB це по суті і є АТ2020, т.я. там він вбудований. Ці виходи використовуються у професійних системах. А так, я не бачу багато сенсу, якщо чесно.
А стосовно пантографа рекомендації є?
-
Ortyomko
Member
я собі взяв якийсь на ОЛХ дешевий китайський і все норм, не дуже заморочувався над цим питаннямavuremybe: ↑ 13.02.2024 11:24Зрозумів, дякую!Ortyomko: ↑ 13.02.2024 10:05
XLR-USB це по суті зовнішня аудіокарта. Додаткові кошти, при незрозумілій якості. XLR-3.5 тут потрібна хороша аудіокарта, яка буде витягувати ті 600 Ом супротиву.
А стосовно пантографа рекомендації є?
-
lewerlin
Member
Ну це кіт в мішку.avuremybe: ↑ 13.02.2024 11:24А стосовно пантографа рекомендації є?
З мікрофоном(Фіфін) в комплекті йшов доволі непоганий. І нічого подібного я знайти не зміг, коли знадобився ще один для смарта(замість вебки).