Последние статьи и обзоры
Новости
ASUS вивела на український ринок Chromebook CX1
-
yurez2008
Member
Предлагаю обсудить ASUS вивела на український ринок Chromebook CX1
Так нормальний ноутбук 15,6" можна взяти за 16к грн зараз
Так нормальний ноутбук 15,6" можна взяти за 16к грн зараз
-
Buldozer.
Member
Хм... а чего хромы дороже обычных ноутов на винде с лучше начинкой.
Это из разряда... вышла новая шкода октавия, по цене дороде бмв 3ки! Мммм, пирожок
Это из разряда... вышла новая шкода октавия, по цене дороде бмв 3ки! Мммм, пирожок
-
Conqistador
Member
альтернатива, для альтернативно одаренных
-
DuckRider
Member
Если б люди не боялись брать эту ОС, то они и по цене мака пытались их пихатьBuldozer.: ↑ 12.02.2024 14:49 Хм... а чего хромы дороже обычных ноутов на винде с лучше начинкой.
-
rjavyi_pastor
Member
Intel Pentium Silver N6000 та 50 Вт·год та краще б арм та 70 Вт·год. Тоді б по автономності він сильно випереджав бюджетки і булоб норм. А так ні нормального екрану, ні нормального процу ні прям рекордної автономності. За що його брати?
-
n+gibat[]r
Member
Ммм, недобук на переименованном Селероне образца 2021 года, с недоосью Хром и всего за 15999 грн можно приобщиться к миру боли и отчаяния
При том что за те же деньги можно купить нормальный ноут под установку Windows с каким нибудь i3 или Ryzen 3, а доплатив немного можно взять уже реально хороший ноут на каком нибудь шестиядерном / двенадцатипоточном Ryzen 5 и юзать его лет пять без проблем
При том что за те же деньги можно купить нормальный ноут под установку Windows с каким нибудь i3 или Ryzen 3, а доплатив немного можно взять уже реально хороший ноут на каком нибудь шестиядерном / двенадцатипоточном Ryzen 5 и юзать его лет пять без проблем
-
ImperiumAeternum
Member
еММС. еММС, Карл!
-
phobosse
Member
Тисяч за 12 такий хлам ще можна розглянути.
-
Rederst
Member
Вони вже в край довбонулися.
-
pelia
Member
Ну я не знаю, я навіть не старався, просто поставив стелю в 16к на телемарті і навіть не дивився на інші місця. Цей хромбук чи ноут від леново, хмммм
- спойлер
-
docentlx
Member
ага, насмішили: збираються якось маркетологи та таргетологи АСУС і думають яку б це їм ціну за новий(старий) хромбук виставиити в Україні. один і каже, а давайте проаналізуємо їх регіональний ринок! усі такі - ну ок, облом але ладно. відкривають сайт телемарта але щось не загрузилось. усі такі ок. ми старались. ліпи 16 тис гривень і розходимось.
насправді їм там в АСУС так абсолютно на наші ціни і не тільки на наші -))
насправді їм там в АСУС так абсолютно на наші ціни і не тільки на наші -))
-
Melki
Member
как владелец одного хромбука и одного недоноута на селероне, скажу что хромбук нафиг ненужное изобретение!
-
rjavyi_pastor
Member
При чому він з ссд, скоріше за все 1 чи 2 слота на оперативку та і проц не самий донний. І самий прикол що на нього скоріше за все можно поставити ту ж хромосьpelia: ↑ 12.02.2024 15:36 Ну я не знаю, я навіть не старався, просто поставив стелю в 16к на телемарті і навіть не дивився на інші місця. Цей хромбук чи ноут від леново, хммммСтоп, знайшов його на тому ж телемарті, там воно взагалі 18к коштує, покажіть мені того збоченця що його придбає
- спойлер
-
Melki
Member
rjavyi_pastor
-
Scoffer
Member
Ніколи, ніколи не беріть ніякі ноути з еММС на борту. Окрім того що воно повільне як допотопний хдд, так ще й деградує ударними темпами.
-
ervin
Member
Я хромбуки сприймаю виключно як планшет з вбудованою клавіатурою. По досвіду того що в мене було, це непогані друкарські машинки з хорошою автономністю. Кілька таких успішно продані/передані під складський облік. Як на мене потолок таких девайсів - 200$. Гарний екранчик, автономність, мала вага.
-
Dr_Earnhardt
Member
"Chromebook" !?!?!?
Навіщо воно взагалі потрібно?
Ще й за 16000гр.
ніколи не розумів для чого робить ноутбук на хРомі...
Всіх крго знаю хто купив "Chromebook" спочатуку раділи а через деякий час не знали що з ним робить.
Ще й память еММС.
Навіщо воно взагалі потрібно?
Ще й за 16000гр.
ніколи не розумів для чого робить ноутбук на хРомі...
Всіх крго знаю хто купив "Chromebook" спочатуку раділи а через деякий час не знали що з ним робить.
Ще й память еММС.
-
Lucas55
Member
- Откуда: Сверхскопление Ланиакея Местная группа галактик Млечный Путь Солнечная система планета Земля
Дуже вигідна пропозиція 17 300 грн 15 999 грн. Налітай!
-
MetalistForever
Member
О для школьников вместо підручників , только по цене нормального ноута
-
Melki
Member
по своему опыту - не все они одинаково хороши, был у меня в пользовании один, который раз в неделю заряжал, а сейчас другой и на день не хватает...ervin: ↑ 12.02.2024 17:17По досвіду того що в мене було, це непогані друкарські машинки з хорошою автономністю
Отправлено спустя 1 минуту 5 секунд:
главное чтобы их закупать не додумались через тендер по х3 цене от этойMetalistForever: ↑ 12.02.2024 17:56 для школьников вместо підручників