Вздулась батарея в Razer Blade 2021 але ноут працює

Все вопросы о ноутбуках
Автор
Повідомлення
quadrotony
Member

Повідомлення

де таку найти? погуглив немає ніде в наявності в Україні
гарантії нема звісно вже 2+ роки пройшло

RC30-0287

якщо не міняти вона вибухне?
експлуатація була завжди майже з розетки, батарея по ідеї тоді ж не використовується, чому ж вона вздулась?
:insane:

Зображення

Зображення

Зображення
Shpoker
Member

Повідомлення

мягенькая - заряди-разряди раз 5, авось сдуется. иногда я таки пробиваю оболочку, и потом заклеиваю отверстие металлизированым скочем, хотя это более из вредных советов
Donate
Member

Повідомлення

quadrotony: 21.12.2023 14:21 RC30-0287

якщо не міняти вона вибухне?
експлуатація була завжди майже з розетки, батарея по ідеї тоді ж не використовується, чому ж вона вздулась?
:insane:
Офк може вибухнути там пішли хімічні реакції :gigi: Плюс бонусом може рознести корпус до того як вибухне :rolleyes:
Mike88
Member

Повідомлення

quadrotony: 21.12.2023 14:21завжди майже з розетки, батарея по ідеї тоді ж не використовується
от і проблема, що літій ненавидить бути постійно в зарядженому стані
Donate
Member

Повідомлення

Mike88: 21.12.2023 15:38
quadrotony: 21.12.2023 14:21завжди майже з розетки, батарея по ідеї тоді ж не використовується
от і проблема, що літій ненавидить бути постійно в зарядженому стані
Ну там зачасту є режим 80% та 50% відсотків заряду :gigi: 80% відсотків це практично обовязково коли батарея потрібна як ІБП :gigi:
quadrotony
Member

Повідомлення

так де таку купити?
на аліку тільки?
там зазвичай не оригінал і буде не та ємність або ще якісь недоліки
Crossbow
Member

Повідомлення

quadrotony: 21.12.2023 16:51так де таку купити?
на аліку тільки?
а навіщо купляли такий ноут ?
Так... тільки на аліку, або питати у АСЦ
Liquidator
Member

Повідомлення

quadrotony: 21.12.2023 16:51 так де таку купити?
на аліку тільки?
там зазвичай не оригінал і буде не та ємність або ще якісь недоліки
Така сама фігня була у малого на ноуті MSI GF63 8RC, я тупо купив на аліку нову - там тіпа оригінал і т.д писало в магазі та і по відгуках всі писали оригінал, по приходу я звірив - усі надписи і т.п. повністю аналогічні тим шо були на заводській, але якщо пам'ять не зраджує усюди тіпа коштували до 30-40 баксів з доставкою, а я взяв в магазі де писали що це орігінал і за 72 бакса...... вже 3 роки вона в нього стоїть, ще не вздулася, ємність аналогічна заводській :gigi:
quadrotony
Member

Повідомлення

Crossbow: 21.12.2023 17:02 а навіщо купляли такий ноут ?
щоб ви спитали B-)
Lucas55
Member
Звідки: Сверхскопление Ланиакея Местная группа галактик Млечный Путь Солнечная система планета Земля

Повідомлення

Просили тонких ноутів ? - тонкі акуми в подарунок, їжте не заляпайтесь
KingpinUA
Member

Повідомлення

Shpoker: 21.12.2023 14:44 мягенькая - заряди-разряди раз 5, авось сдуется. иногда я таки пробиваю оболочку, и потом заклеиваю отверстие металлизированым скочем, хотя это более из вредных советов
У вас есть канал на Ютубе ? :)
Shpoker
Member

Повідомлення

KingpinUA
да ладно, я понимаю что там творится внутри, но если выбирать между выкинуть и "еще походит" - я выбираю второе
другой вопрос если раздуло не пакет, а саму батарею, там да, разрядить и в переработку без вариантов
odessitmws
Member

Повідомлення

Mike88: 21.12.2023 15:38от і проблема, що літій ненавидить бути постійно в зарядженому стані
+1 недавно бате брал ноут, первым делом проверял есть ли режим ограничения зарядки... ибо без него ноут превращается в кирпич спустя короткое время
KingpinUA
Member

Повідомлення

Shpoker: 21.12.2023 19:13 KingpinUA
да ладно, я понимаю что там творится внутри, но если выбирать между выкинуть и "еще походит" - я выбираю второе
другой вопрос если раздуло не пакет, а саму батарею, там да, разрядить и в переработку без вариантов
А пакет от чего может раздуть?
Shpoker
Member

Повідомлення

от того что было манюсенькое замыкание, и пока отгорало то что замкнуло - пакет и раздуло.
более того, пакеты иногда и от просто так дует, но да, не до такого состояния, и через пару циклов они сами сдуваются
quadrotony
Member

Повідомлення

Shpoker
я не розрядив і так її зняв, просто віднесу туди де всі батарейки приймають
чи треба було розрядити?
Shpoker
Member

Повідомлення

quadrotony
Лучше б высадил по максимуму, а то кто-то неправильно бросит и пожар может быть :(
quadrotony
Member

Повідомлення

odessitmws: 21.12.2023 19:19
Mike88: 21.12.2023 15:38от і проблема, що літій ненавидить бути постійно в зарядженому стані
+1 недавно бате брал ноут, первым делом проверял есть ли режим ограничения зарядки... ибо без него ноут превращается в кирпич спустя короткое время
де дивитись чи є режим обмеження заряду - в біосі?
odessitmws
Member

Повідомлення

quadrotony
Да биос либо прога
Dancer
Member

Повідомлення

прикольно коли купують ноут який нагріває корпус до 50-60 градусів в середині і батарейку тримають постійно на 100%, це найгірший із всіх можливих варіантів використання літій іонного або літій полімерного акума.якби не вздувся, то втратив би ємність. купили геймерський ноут, обмежили зарядку до 60% і інколи користуєтесь ноутом без розетки і буде жити акум в такому режимі щонайменше 5 років
Вкладення
123.jpg
Відповісти