Новини
Останні статті і огляди
GTA VI
-
Robostyle
Member
-
daesz
Member
Тут ж добра частина трейлера сіджіай?
"Нічого не зрозуміло, але дуже цікаво" (с)
"Нічого не зрозуміло, але дуже цікаво" (с)
-
7mindfields
Member
Не такого повернення вайс сіті я чекав, крінж якийсь 
-
Vpupkin
Member
10 шоколадных жирух из 10.
-
Hum
Member
На вкус и цвет.Vpupkin: ↑ 05.12.2023 01:51 10 шоколадных жирух из 10.
-
shnok
Member
слишком много блюра
-
Filabatya
Member
Боні і Клайд вже не ті . . .
-
Enjoy
Member
https://www.take2games.com/ir/news/rock ... oming-2025

Отправлено спустя 4 минуты 50 секунд:
Если судить по GTA V, то возможно тут показали то, что будет в живом геймплее, как будет на самом деле - время покажет.
Take-Two Interactive Software, Inc. (NASDAQ: TTWO), is proud to announce that Grand Theft Auto VI is coming to PlayStation® 5 computer entertainment systems and Xbox Series X|S games and entertainment systems in 2025.

Отправлено спустя 4 минуты 50 секунд:
daesz: ↑ 05.12.2023 01:48 Тут ж добра частина трейлера сіджіай?
- спойлер
Если судить по GTA V, то возможно тут показали то, что будет в живом геймплее, как будет на самом деле - время покажет.
Востаннє редагувалось 05.12.2023 03:08 користувачем Enjoy, всього редагувалось 2 разів.
-
Panasi
Member
Деталізація, кількість об'єктів в кадрі вражають. Надіюсь, не поріжуть на виході. А на рахунок сеттингу, ну це типова теперішня Флоріда з усіма стереотипами. Виглядає дуже атмосферно, як на мене.
-
KimRomik
Member
я думав нова гра буде рольовою з елементами ШІ, а отримали бодіпозитив, тверки на даху кожної п"ятої машини та содомію срамоту 
-
Nikoliasik_Zeus
Member
Детализация конечно топ, какое железо готовить под это дело? 
-
Stray
Member
ps5 / xbox
-
arkadiilem0n
Member
Трейлер топ, але ...
Я не бачу ні слова про комп'ютери в анонсі ТейкТу, як зазначили вище
Це шо, консольку купувати заради однієї гри? Сумнівно
Я не бачу ні слова про комп'ютери в анонсі ТейкТу, як зазначили вище
Це шо, консольку купувати заради однієї гри? Сумнівно
Востаннє редагувалось 05.12.2023 03:32 користувачем arkadiilem0n, всього редагувалось 1 раз.
-
KimRomik
Member
arkadiilem0n
та, гра виходить спершу на консолі
на ПК в будь-якому разі буде, але пізніше
та, гра виходить спершу на консолі
на ПК в будь-якому разі буде, але пізніше
-
Panasi
Member
В час виходу на пк гта 5 мала адекватну оптимізацію, як і rdr 2. В 2026/2027 році побачимо) Але при такій деталізації хотілось би в 4к грати, звичайно)
-
Nikoliasik_Zeus
Member
Чекаю на нативнi 4к без миловарнi вiд хуангаPanasi: ↑ 05.12.2023 03:34В час виходу на пк гта 5 мала адекватну оптимізацію, як і rdr 2. В 2026/2027 році побачимо) Але при такій деталізації хотілось би в 4к грати, звичайно)

-
anti4hiter
Member
Был там один кадр, где они в масках. Так вот выглядело как заблюренная ГТА 5 с модами. Вот там был фрагмент реального изображения. Пока вижу что ничего вау, в отличие от пятерки, в трейлере нету. Ещё минус одна серия, которую ждал. Не татуированных фриков, тверкающих жирух и маргиналов мы ждали от трейлера ГТА... 
-
korea
Member
Та як ти грав в ГТА що для тебе наявність фріків і маргіналів так здивувала? Цікаво що ж ти чекав?anti4hiter: ↑ 05.12.2023 06:51 Ещё минус одна серия, которую ждал. Не татуированных фриков, тверкающих жирух и маргиналов мы ждали от трейлера ГТА...![]()
Мабуть ельфів і драконів чи не так?

-
Павло
Member
Сильна і незалежна є! Є... Пк боярам поводили по губах? Так! Но нічого! Пк бояри гірше тих маргіналі, що були у трейлері і куплять її через рік-два... Головне трохи почекати! Пк бояри привикли чекати 
-
Podyrio
Member
Ніколи такого не було, і ось зновуarkadiilem0n: ↑ 05.12.2023 03:30Це шо, консольку купувати заради однієї гри? Сумнівно