Вийшов драйвер AMD Radeon Adrenalin 23.9.2 з підтримкою нових ігор

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
BoKl
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Вийшов драйвер AMD Radeon Adrenalin 23.9.2 з підтримкою нових ігор
періодичні збої або тайм-аут драйвера
Тобто і в 7к серії таке трапляється? Капець, у мене 6600ХТ, час від часу така помилка може вискочити, і я вже змирився з цим, бо це вже минула серія до якої у червоних вже діла нема.
proos
Member

Повідомлення

BoKl: 21.09.2023 11:57 Пропоную обговорити Вийшов драйвер AMD Radeon Adrenalin 23.9.2 з підтримкою нових ігор
періодичні збої або тайм-аут драйвера
Тобто і в 7к серії таке трапляється? Капець, у мене 6600ХТ, час від часу така помилка може вискочити, і я вже змирився з цим, бо це вже минула серія до якої у червоних вже діла нема.
Офигеть. И как после такого можно покупать радеоны? Тут это, там солнца нет...
Сочувствую, чувак.
Геральт
Member

Повідомлення

BoKl: 21.09.2023 11:57 Капець, у мене 6600ХТ, час від часу така помилка може вискочити, і я вже змирився з цим, бо це вже минула серія до якої у червоних вже діла нема.
На 7ці часом драйвер вилітав, на 10ці все норм. Під 10ку, до речі, є альтернативні драйвера, не від АМД.
aaleksandrenko
Member

Повідомлення

Вчора 6 годин награв в Lies of P на старому драйвері. Все плавно було, жодного вильоту. Скачаємо тоді ще новий :)
Palmond
Member

Повідомлення

Геральт: 21.09.2023 12:10
BoKl: 21.09.2023 11:57 Капець, у мене 6600ХТ, час від часу така помилка може вискочити, і я вже змирився з цим, бо це вже минула серія до якої у червоних вже діла нема.
На 7ці часом драйвер вилітав, на 10ці все норм. Під 10ку, до речі, є альтернативні драйвера, не від АМД.
Не підкажете що то за драйвера такі та де їх знайти, бо щось не можу знайти
Muttabor
Member

Повідомлення

Palmond: 21.09.2023 12:28Не підкажете що то за драйвера такі та де їх знайти, бо щось не можу знайти
https://www.amernimezone.com/
Kullerok
Member

Повідомлення

Как же мне жаль тех кто берет ралдеоны. Я даже не вспомню когда у меня была проблема с драйвером. Особенно топы. Ну если есть деньги купи ты уже норм карту от нормального производителя. Дело наверно вкуса или бюджета но всё же мне вас жаль.
Геральт
Member

Повідомлення

Kullerok
Угу, в свій час міг взяти 3080 з доплатою. Натомість взяв більш дешеву 6900. От сиджу, "мучусь"
А міг би шикувати на 10гіговій 3080 :gigi:
Nortrom
Member

Повідомлення

Как же мне жаль тех кто берет ралдеоны. Я даже не вспомню когда у меня была проблема с драйвером
У меня есть близкий человек сидит на 5700XT с момента релиза, 0 проблем.
Проблемы с дровами, что на НВ\АМД у кого то могут встретится, в основном это кривые руки юзера
Donate
Member

Повідомлення

Nortrom: 21.09.2023 13:20
Как же мне жаль тех кто берет ралдеоны. Я даже не вспомню когда у меня была проблема с драйвером
У меня есть близкий человек сидит на 5700XT с момента релиза, 0 проблем.
Проблемы с дровами, что на НВ\АМД у кого то могут встретится, в основном это кривые руки юзера
В мене в конфі є чел з 570 4 гіговою. Сидів на 750ті було все впорядку, пересів на 570 щось може просто тупо рандомно закритися.
Grava
Member

Повідомлення

Kullerok: 21.09.2023 13:01Я даже не вспомню когда у меня была проблема с драйвером
Я вот последние 15 лет мучаюсь с радеонами сил уже нет :rotate: :lol:
Хотя нет, было одна нвидиа, тоже год мучался
Nortrom
Member

Повідомлення

Можно поздравит владельцев RX 7xxx серии, свой рефлекс появился. Если AMD Будет по 2-3 игры добавлять, то список игр немалый будет.
Prescott
Member

Повідомлення

Nortrom: 21.09.2023 13:20в основном это кривые руки юзера
Ага
BoKl: 21.09.2023 11:57Тобто і в 7к серії таке трапляється? Капець, у мене 6600ХТ, час від часу така помилка може вискочити, і я вже змирився з цим, бо це вже минула серія до якої у червоних вже діла нема.
Геральт: 21.09.2023 12:10є альтернативні драйвера
Всё просто потому что руки у людей кривые :laugh:
Nortrom
Member

Повідомлення

Для вас специально утилиту выпустили, и остальных "страдальщиков" :laugh:
https://gpuopen.com/radeon_gpu_detective_available_now/
waryag
Member

Повідомлення

Kullerok: 21.09.2023 13:01Я даже не вспомню когда у меня была проблема с драйвером.
Склероз - очень удобная болезнь!

А я помню целые периоды, когда рекомендовали подождать с обновлением драйверов нвидиа неделю-другую, а то на патчи регулярно выходили фиксы, а иногда - и фиксы фиксов.
Да и сейчас, если погуглить, несложно найти патноуты с багами, исправленными и нет.
Bukakanga
Member

Повідомлення

подолью бензина в огонь холивара - единственный раз, когда у меня были проблемы с драйверами АТИ/АМД за 20+ лет использования, то проблемы эти были на физически дефектной видяхе, которая почему-то хреново работала в режиме PCI-E 2.0. Замена i3-2120 на 3770 решила проблему, в 3.0 режиме работало как часы.

Сейчас RX 7600 - полет нормальный.
Vecchio
Member

Повідомлення

Kullerok: 21.09.2023 13:01 Как же мне жаль тех кто берет ралдеоны.
Ну, как же прекрасно, что на бажественной Нвидии всё НАМНОГО лучше.
спойлер
Зображення
Зображення
Зображення
Ой.
Захар Беркут
Member

Повідомлення

Жах яка я нещасна людина, в мене від учора усі три відеокарти в системах АМД(дві 6700хт та 6800хт), і шо саме жахливе що про свої проблеми з відеокартами я постійно читаю від власників Нвідії, от які вони чуйні та турботливі! Приклад усім іншим що відеокарти Нвідії не тільки без проблем, але роблять людей і чуйними, і турботливими! Просто магія від святого Хуана.
P.S. До-речі це вперше в мене так склалось, що вдома усе від АМД, ні Нвідії, ні Інтел не залишилось. 5950х, 5700х два, 6700хт дві, 6800хт.
kawalot
Member

Повідомлення

Ось так тепер комп нямкає в простої:
спойлер
Screenshot_28.png
Це без жодних налаштувань, окрім режиму "Економія енергії" в адреналіні. Які ж тільки "погані" драйвера у амд. Так мучаюсь і страждаю щодня з ними :weep:

Відправлено через 2 хвилини 48 секунд:
Підловлював лише споживання процесора, бо воно стрибає від 0.6 до 2.5 Вт. Карта тепер стабільно в простої скидує частоти до 0-1Мгц з відповідним споживанням у 6-7 Вт.
Захар Беркут
Member

Повідомлення

kawalot
Так наче вже давно так було, ще на стареньких Полярісах 7-8вт споживання у браузері та низькі частоти.
Відповісти