Тобто і в 7к серії таке трапляється? Капець, у мене 6600ХТ, час від часу така помилка може вискочити, і я вже змирився з цим, бо це вже минула серія до якої у червоних вже діла нема.періодичні збої або тайм-аут драйвера
Останні статті і огляди
Новини
Вийшов драйвер AMD Radeon Adrenalin 23.9.2 з підтримкою нових ігор
-
BoKl
Member
Пропоную обговорити Вийшов драйвер AMD Radeon Adrenalin 23.9.2 з підтримкою нових ігор
-
proos
Member
Офигеть. И как после такого можно покупать радеоны? Тут это, там солнца нет...BoKl: ↑ 21.09.2023 11:57 Пропоную обговорити Вийшов драйвер AMD Radeon Adrenalin 23.9.2 з підтримкою нових ігорТобто і в 7к серії таке трапляється? Капець, у мене 6600ХТ, час від часу така помилка може вискочити, і я вже змирився з цим, бо це вже минула серія до якої у червоних вже діла нема.періодичні збої або тайм-аут драйвера
Сочувствую, чувак.
-
Геральт
Member
На 7ці часом драйвер вилітав, на 10ці все норм. Під 10ку, до речі, є альтернативні драйвера, не від АМД.BoKl: ↑ 21.09.2023 11:57 Капець, у мене 6600ХТ, час від часу така помилка може вискочити, і я вже змирився з цим, бо це вже минула серія до якої у червоних вже діла нема.
-
aaleksandrenko
Member
Вчора 6 годин награв в Lies of P на старому драйвері. Все плавно було, жодного вильоту. Скачаємо тоді ще новий ![:) :)](./images/smilies/smile.gif)
![:) :)](./images/smilies/smile.gif)
-
Palmond
Member
Не підкажете що то за драйвера такі та де їх знайти, бо щось не можу знайтиГеральт: ↑ 21.09.2023 12:10На 7ці часом драйвер вилітав, на 10ці все норм. Під 10ку, до речі, є альтернативні драйвера, не від АМД.BoKl: ↑ 21.09.2023 11:57 Капець, у мене 6600ХТ, час від часу така помилка може вискочити, і я вже змирився з цим, бо це вже минула серія до якої у червоних вже діла нема.
-
Muttabor
Member
https://www.amernimezone.com/Palmond: ↑ 21.09.2023 12:28Не підкажете що то за драйвера такі та де їх знайти, бо щось не можу знайти
-
Kullerok
Member
Как же мне жаль тех кто берет ралдеоны. Я даже не вспомню когда у меня была проблема с драйвером. Особенно топы. Ну если есть деньги купи ты уже норм карту от нормального производителя. Дело наверно вкуса или бюджета но всё же мне вас жаль.
-
Геральт
Member
Kullerok
Угу, в свій час міг взяти 3080 з доплатою. Натомість взяв більш дешеву 6900. От сиджу, "мучусь"
А міг би шикувати на 10гіговій 3080![gigi :gigi:](./images/smilies/gigi.gif)
Угу, в свій час міг взяти 3080 з доплатою. Натомість взяв більш дешеву 6900. От сиджу, "мучусь"
А міг би шикувати на 10гіговій 3080
![gigi :gigi:](./images/smilies/gigi.gif)
-
Nortrom
Member
У меня есть близкий человек сидит на 5700XT с момента релиза, 0 проблем.Как же мне жаль тех кто берет ралдеоны. Я даже не вспомню когда у меня была проблема с драйвером
Проблемы с дровами, что на НВ\АМД у кого то могут встретится, в основном это кривые руки юзера
-
Donate
Member
В мене в конфі є чел з 570 4 гіговою. Сидів на 750ті було все впорядку, пересів на 570 щось може просто тупо рандомно закритися.Nortrom: ↑ 21.09.2023 13:20У меня есть близкий человек сидит на 5700XT с момента релиза, 0 проблем.Как же мне жаль тех кто берет ралдеоны. Я даже не вспомню когда у меня была проблема с драйвером
Проблемы с дровами, что на НВ\АМД у кого то могут встретится, в основном это кривые руки юзера
-
Grava
Member
Я вот последние 15 лет мучаюсь с радеонами сил уже нетKullerok: ↑ 21.09.2023 13:01Я даже не вспомню когда у меня была проблема с драйвером
![rotate :rotate:](./images/smilies/rotate.gif)
![lol :lol:](./images/smilies/lol.gif)
Хотя нет, было одна нвидиа, тоже год мучался
-
Nortrom
Member
Можно поздравит владельцев RX 7xxx серии, свой рефлекс появился. Если AMD Будет по 2-3 игры добавлять, то список игр немалый будет.
-
Prescott
Member
АгаNortrom: ↑ 21.09.2023 13:20в основном это кривые руки юзера
BoKl: ↑ 21.09.2023 11:57Тобто і в 7к серії таке трапляється? Капець, у мене 6600ХТ, час від часу така помилка може вискочити, і я вже змирився з цим, бо це вже минула серія до якої у червоних вже діла нема.
Всё просто потому что руки у людей кривыеГеральт: ↑ 21.09.2023 12:10є альтернативні драйвера
![laugh :laugh:](./images/smilies/laugh.gif)
-
Nortrom
Member
Для вас специально утилиту выпустили, и остальных "страдальщиков"Тобто і в 7к серії таке трапляється? Капець, у мене 6600ХТ, час від часу така помилка може вискочити, і я вже змирився з цим, бо це вже минула серія до якої у червоних вже діла нема.
![laugh :laugh:](./images/smilies/laugh.gif)
https://gpuopen.com/radeon_gpu_detective_available_now/
-
waryag
Member
Склероз - очень удобная болезнь!Kullerok: ↑ 21.09.2023 13:01Я даже не вспомню когда у меня была проблема с драйвером.
А я помню целые периоды, когда рекомендовали подождать с обновлением драйверов нвидиа неделю-другую, а то на патчи регулярно выходили фиксы, а иногда - и фиксы фиксов.
Да и сейчас, если погуглить, несложно найти патноуты с багами, исправленными и нет.
-
Bukakanga
Member
подолью бензина в огонь холивара - единственный раз, когда у меня были проблемы с драйверами АТИ/АМД за 20+ лет использования, то проблемы эти были на физически дефектной видяхе, которая почему-то хреново работала в режиме PCI-E 2.0. Замена i3-2120 на 3770 решила проблему, в 3.0 режиме работало как часы.
Сейчас RX 7600 - полет нормальный.
Сейчас RX 7600 - полет нормальный.
-
Vecchio
Member
Ну, как же прекрасно, что на бажественной Нвидии всё НАМНОГО лучше.Kullerok: ↑ 21.09.2023 13:01 Как же мне жаль тех кто берет ралдеоны.
- спойлер
-
Захар Беркут
Member
Жах яка я нещасна людина, в мене від учора усі три відеокарти в системах АМД(дві 6700хт та 6800хт), і шо саме жахливе що про свої проблеми з відеокартами я постійно читаю від власників Нвідії, от які вони чуйні та турботливі! Приклад усім іншим що відеокарти Нвідії не тільки без проблем, але роблять людей і чуйними, і турботливими! Просто магія від святого Хуана.
P.S. До-речі це вперше в мене так склалось, що вдома усе від АМД, ні Нвідії, ні Інтел не залишилось. 5950х, 5700х два, 6700хт дві, 6800хт.
P.S. До-речі це вперше в мене так склалось, що вдома усе від АМД, ні Нвідії, ні Інтел не залишилось. 5950х, 5700х два, 6700хт дві, 6800хт.
-
kawalot
Member
Ось так тепер комп нямкає в простої:
![weep :weep:](./images/smilies/weep.gif)
Відправлено через 2 хвилини 48 секунд:
Підловлював лише споживання процесора, бо воно стрибає від 0.6 до 2.5 Вт. Карта тепер стабільно в простої скидує частоти до 0-1Мгц з відповідним споживанням у 6-7 Вт.
- спойлер
![weep :weep:](./images/smilies/weep.gif)
Відправлено через 2 хвилини 48 секунд:
Підловлював лише споживання процесора, бо воно стрибає від 0.6 до 2.5 Вт. Карта тепер стабільно в простої скидує частоти до 0-1Мгц з відповідним споживанням у 6-7 Вт.
-
Захар Беркут
Member
kawalot
Так наче вже давно так було, ще на стареньких Полярісах 7-8вт споживання у браузері та низькі частоти.
Так наче вже давно так було, ще на стареньких Полярісах 7-8вт споживання у браузері та низькі частоти.