Останні статті і огляди
Новини
Огляд ігрової механічної клавіатури HyperX Alloy Origins 65
-
Tessier-Ashpool
Member
Пропоную обговорити Огляд ігрової механічної клавіатури HyperX Alloy Origins 65
А ще можна було б справа зробити Alt та Fn не 1х1.25 юніти, а 1х1, тоді б туди ще Ctrl вліз. Також нічого про Hot Swap чи то я посліп вже. 100+ доларів лише за алюміній - то сміх.
А ще можна було б справа зробити Alt та Fn не 1х1.25 юніти, а 1х1, тоді б туди ще Ctrl вліз. Також нічого про Hot Swap чи то я посліп вже. 100+ доларів лише за алюміній - то сміх.
-
afhpwnd
Member
Ганьба! Огляд клавіатури з кацапськими літерами, тієї клавіатури, де нема наших літер, а є літери ворожої країни!
Бабло не тхне? Продались...
![rip :rip:](./images/smilies/rip.gif)
Бабло не тхне? Продались...
![tomat :tomat:](./images/smilies/tomat.gif)
![horror :horror:](./images/smilies/horror.gif)
![rip :rip:](./images/smilies/rip.gif)
-
Tessier-Ashpool
Member
ото вас поплавило
-
n+gibat[]r
Member
Клава отличная, юзаю такую же но только с нормальной полноформатной раскладкой, уже и пивом заливал и хоть бы что, помыл и снова как новая ![laugh :laugh:](./images/smilies/laugh.gif)
![laugh :laugh:](./images/smilies/laugh.gif)
-
alexeygalas
Member
Шось кейкепи ну дууууууже схожі на мої, які на Royal Kludge g87 з алі )))
afhpwnd
доречі я теж давно перейшов на клавіші чисто латинські без кирили![beer :beer:](./images/smilies/beer.gif)
afhpwnd
доречі я теж давно перейшов на клавіші чисто латинські без кирили
![beer :beer:](./images/smilies/beer.gif)
-
Ostin
Member
Що таке ігрова клавіатура?
В цьому обрізку я не побачив ніяких додаткових клавіш, на яких висять макроси, наприклад. Невже хтось запам'ятовує, в якому профілі яка кнопка тепер має макрос? Не додаткова кнопка, а звичайна. Ще й підставки немає...
Колись в епоху активного клаво-мишо геймінгу мав OCZ Elixir мембранну (і дуже дешеву) , там було два ряди макросних клавіш, які я цілком успішно використовував (не всі, звісно). Не кажучи вже про повний фарш функціональних команд типу гучності і т.д.
Зараз маю механічну, але ту Alchemy згадую іноді, бо дуже була гарна як на мембранку, м'які клавіші, підставка (правда, за рахунок самої клавіатури, а не роздільна) і справді ігрова.
В цьому обрізку я не побачив ніяких додаткових клавіш, на яких висять макроси, наприклад. Невже хтось запам'ятовує, в якому профілі яка кнопка тепер має макрос? Не додаткова кнопка, а звичайна. Ще й підставки немає...
Колись в епоху активного клаво-мишо геймінгу мав OCZ Elixir мембранну (і дуже дешеву) , там було два ряди макросних клавіш, які я цілком успішно використовував (не всі, звісно). Не кажучи вже про повний фарш функціональних команд типу гучності і т.д.
Зараз маю механічну, але ту Alchemy згадую іноді, бо дуже була гарна як на мембранку, м'які клавіші, підставка (правда, за рахунок самої клавіатури, а не роздільна) і справді ігрова.
-
Sashkotem
Member
Люди стали забувати як виглядає справжня ігрова клавіатура
- спойлер
-
daesz
Member
КСГО чи валорант також ігри, навіщо там додаткових клавіш
![:) :)](./images/smilies/smile.gif)
-
BagbKa_fIN
Member
От взагалі не розумію за що там стільки платити якшо чесно)
-
WalkMan
Member
- спойлер
-
Tessier-Ashpool
Member
В мене RK68, котру сам модив, то воно навить з урахуванням витрат на кейкапи, кабель та мастила вийде дешевше, але з таким самим функціоналом. Та ще й бездротова! Ця виграє лише за рахунок більш зручних ніжок та кращого корпусу. Дуже дорого за таке собі.alexeygalas: ↑ 09.08.2023 15:26 Шось кейкепи ну дууууууже схожі на мої, які на Royal Kludge g87 з алі )))
-
Enjthesilence
Member
Користуюсь оріджінс кор, після заміни кейкапів та змазки вона стала пушкою, а так оверпрайс.
-
nikolaiii
Member
Розглядаю для купівлі "HATOR Rockfall EVO Kailh Optical (HTK-610)". Чи є у панства зауваження? Для мене важливо щоб був повний розмір, на кшталт легендарної Mitsumi Classic.
-
Enjthesilence
Member
для цього всього є фірмовий софт та клавіша FN.Ostin: ↑ 09.08.2023 15:53 Що таке ігрова клавіатура?
-
Melofon
Member
Капец, за что тут 4,6к? за бренд чтоли? ни хот-свапа, ни беспровода, на дешёвых свичах и кейкапах, стабы тоже там не ахти, никакой шумки внутри при этом ещё и скелетон который будет звенеть плэйтом от каждого удара
отстой полнейший за оверпрайс.
![facepalm :facepalm:](./images/smilies/facepalm.gif)
-
Misanthrop
Member
Узяв цю модель на амазоні за 80 долларів(~3000 гривень)
І за таку ціну вона дійсно досить приємна. Без скрипу - монолітна. Досить тяжка, а як ми знаємо це надійність.
Але за 4600... Якось занадто
- спойлер
І за таку ціну вона дійсно досить приємна. Без скрипу - монолітна. Досить тяжка, а як ми знаємо це надійність.
Але за 4600... Якось занадто
Не дзвенить навіть у рейдж моді від тімейтів
-
Melofon
Member
Misanthrop
Если нет шумки между плэйтом и платой то полюбому звенит хоть немного, вы возможно не заметили этого.
Если нет шумки между плэйтом и платой то полюбому звенит хоть немного, вы возможно не заметили этого.
-
BagbKa_fIN
Member
Misanthrop
Не дзвенить поки не спробуєш дійсно те, що не дзвенить)
Не дзвенить поки не спробуєш дійсно те, що не дзвенить)
-
Melofon
Member
BagbKa_fIN
Вот вот![super :super:](./images/smilies/super.gif)
Вот вот
![super :super:](./images/smilies/super.gif)
-
Jay228
Member
замовив з алi FEKER Ultra75 - довольний як слон . i коштувала вона менi ~ 3200 . тодi навiщо це