Огляд ігрової механічної клавіатури HyperX Alloy Origins 65

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Tessier-Ashpool
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Огляд ігрової механічної клавіатури HyperX Alloy Origins 65

А ще можна було б справа зробити Alt та Fn не 1х1.25 юніти, а 1х1, тоді б туди ще Ctrl вліз. Також нічого про Hot Swap чи то я посліп вже. 100+ доларів лише за алюміній - то сміх.
afhpwnd
Member

Повідомлення

Ганьба! Огляд клавіатури з кацапськими літерами, тієї клавіатури, де нема наших літер, а є літери ворожої країни!
Бабло не тхне? Продались... :tomat: :horror: :rip:
Tessier-Ashpool
Member

Повідомлення

ото вас поплавило
n+gibat[]r
Member

Повідомлення

Клава отличная, юзаю такую же но только с нормальной полноформатной раскладкой, уже и пивом заливал и хоть бы что, помыл и снова как новая :laugh:
alexeygalas
Member

Повідомлення

Шось кейкепи ну дууууууже схожі на мої, які на Royal Kludge g87 з алі )))

afhpwnd
доречі я теж давно перейшов на клавіші чисто латинські без кирили :beer:
Ostin
Member

Повідомлення

Що таке ігрова клавіатура?
В цьому обрізку я не побачив ніяких додаткових клавіш, на яких висять макроси, наприклад. Невже хтось запам'ятовує, в якому профілі яка кнопка тепер має макрос? Не додаткова кнопка, а звичайна. Ще й підставки немає...
Колись в епоху активного клаво-мишо геймінгу мав OCZ Elixir мембранну (і дуже дешеву) , там було два ряди макросних клавіш, які я цілком успішно використовував (не всі, звісно). Не кажучи вже про повний фарш функціональних команд типу гучності і т.д.
Зараз маю механічну, але ту Alchemy згадую іноді, бо дуже була гарна як на мембранку, м'які клавіші, підставка (правда, за рахунок самої клавіатури, а не роздільна) і справді ігрова.
Sashkotem
Member

Повідомлення

Люди стали забувати як виглядає справжня ігрова клавіатура
спойлер
Зображення
daesz
Member

Повідомлення

Sashkotem: 09.08.2023 16:23 Люди стали забувати як виглядає справжня ігрова клавіатура
спойлер
Зображення
КСГО чи валорант також ігри, навіщо там додаткових клавіш :)
BagbKa_fIN
Member

Повідомлення

От взагалі не розумію за що там стільки платити якшо чесно)
WalkMan
Member

Повідомлення

Знімок екрана 2023-08-09 о 17.22.30.png
і ось це
спойлер
Знімок екрана 2023-08-09 о 17.21.26.png
4600грн за клаву з таким дешевим сміттям замість кейкапів 🤮 та ще й без гарантії 🤡
Tessier-Ashpool
Member

Повідомлення

alexeygalas: 09.08.2023 15:26 Шось кейкепи ну дууууууже схожі на мої, які на Royal Kludge g87 з алі )))
В мене RK68, котру сам модив, то воно навить з урахуванням витрат на кейкапи, кабель та мастила вийде дешевше, але з таким самим функціоналом. Та ще й бездротова! Ця виграє лише за рахунок більш зручних ніжок та кращого корпусу. Дуже дорого за таке собі.
Enjthesilence
Member

Повідомлення

Користуюсь оріджінс кор, після заміни кейкапів та змазки вона стала пушкою, а так оверпрайс.
nikolaiii
Member

Повідомлення

Розглядаю для купівлі "HATOR Rockfall EVO Kailh Optical (HTK-610)". Чи є у панства зауваження? Для мене важливо щоб був повний розмір, на кшталт легендарної Mitsumi Classic.
Enjthesilence
Member

Повідомлення

Ostin: 09.08.2023 15:53 Що таке ігрова клавіатура?
В цьому обрізку я не побачив ніяких додаткових клавіш, на яких висять макроси, наприклад. Невже хтось запам'ятовує, в якому профілі яка кнопка тепер має макрос? Не додаткова кнопка, а звичайна. Ще й підставки немає...
Колись в епоху активного клаво-мишо геймінгу мав OCZ Elixir мембранну (і дуже дешеву) , там було два ряди макросних клавіш, які я цілком успішно використовував (не всі, звісно). Не кажучи вже про повний фарш функціональних команд типу гучності і т.д.
Зараз маю механічну, але ту Alchemy згадую іноді, бо дуже була гарна як на мембранку, м'які клавіші, підставка (правда, за рахунок самої клавіатури, а не роздільна) і справді ігрова.
для цього всього є фірмовий софт та клавіша FN.
Melofon
Member

Повідомлення

Капец, за что тут 4,6к? за бренд чтоли? ни хот-свапа, ни беспровода, на дешёвых свичах и кейкапах, стабы тоже там не ахти, никакой шумки внутри при этом ещё и скелетон который будет звенеть плэйтом от каждого удара :facepalm: отстой полнейший за оверпрайс.
Misanthrop
Member

Повідомлення

Узяв цю модель на амазоні за 80 долларів(~3000 гривень)
спойлер
photo_2023-08-09_13-17-23.jpg
Не бавлюся змащуваннями та кастомними кейкапами.
І за таку ціну вона дійсно досить приємна. Без скрипу - монолітна. Досить тяжка, а як ми знаємо це надійність.

Але за 4600... Якось занадто
Не дзвенить навіть у рейдж моді від тімейтів
Melofon
Member

Повідомлення

Misanthrop

Если нет шумки между плэйтом и платой то полюбому звенит хоть немного, вы возможно не заметили этого.
BagbKa_fIN
Member

Повідомлення

Misanthrop
Не дзвенить поки не спробуєш дійсно те, що не дзвенить)
Melofon
Member

Повідомлення

BagbKa_fIN

Вот вот :super:
Jay228
Member

Повідомлення

замовив з алi FEKER Ultra75 - довольний як слон . i коштувала вона менi ~ 3200 . тодi навiщо це
Відповісти