Останні статті і огляди
Новини
S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl на Gamescom 2023. Тепер офіційно
-
Vers1a
Member
Пропоную обговорити S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl на Gamescom 2023. Тепер офіційно
з кожним кроком все ближче й ближче ми підбрираємось до релізу
з кожним кроком все ближче й ближче ми підбрираємось до релізу
-
Skiff93
Member
В 2023 точно не вийде.
Весна 2024, скоріше за все.
І критичні баги до осені пофіксять (що не точно).
Ж.Д.А.Л.К.Е.Р. 2....
Ж.Д.А.Л.К.Е.Р. 2....
-
TerryCone
Member
Як би там не було, бажаю успішного релізу GSC.
-
Kib
Member
Якщо GSC дозволить на виставці не тільки пограти, а і записати велику частину геймплею, щоб потім його у хорошій якості виклали для широкої публіки, то це буде опосередковано, але свідчити про те що вони впевнені в грі. Але може бути варіант коли вони просто привезуть шмат гри для попіаритись, а зігравші в це на виставці оглядачі, будуть розповідати про свій експіріанс на словах і скріншотах, а в інтернеті будуть гуляти відео геймплею знятого на камеру.
-
n6407
Member
Сталкер 2, в Декабре, полностью робочий,не в идеале но рабочий/играбельный, патчи будут, баги исправят - нет сейчас игр которые не патчат после выхода. В свое время, прошел первую часть, вообще без проблем, первого "зеленого жука", увидел с первыми кривыми кацапскими модами.
-
Artem_M
Member
Арестович сказав?n6407: ↑ 03.08.2023 09:56 Сталкер 2, в Декабре, полностью робочий,не в идеале но рабочий/играбельный, патчи будут, баги исправят...
-
n6407
Member
нет, ПетросянArtem_M: ↑ 03.08.2023 10:38Арестович сказав?n6407: ↑ 03.08.2023 09:56 Сталкер 2, в Декабре, полностью робочий,не в идеале но рабочий/играбельный, патчи будут, баги исправят...
-
TheDmytrius
Member
Хтось підкине до Кьольна через митниці?((
-
Steelmax
Member
Ну что ж, желаю Григорычу удачи, и надеемся Сталкер не подведет.
Есть много сомнений по всем ключевым вопросам игры, но респект что удержали IP и комбакнулись.
Правда, осадочек с черным пиаром и сливом (очередных) билдов русне оставил неприятный след. Посмотрим.
Есть много сомнений по всем ключевым вопросам игры, но респект что удержали IP и комбакнулись.
Правда, осадочек с черным пиаром и сливом (очередных) билдов русне оставил неприятный след. Посмотрим.
-
Олег963
Member
Ех перемоги і сталера 2 до кінця року ![:) :)](./images/smilies/smile.gif)
![:) :)](./images/smilies/smile.gif)
-
Hellsing777
Member
Цікаво чи буде там мультіплеєр)
-
NUN4AG
Member
Подивимось що за демо там буде та чи дадуть його знімати. Вже з цього особисто я зроблю перші висновки щодо очікувань від проєкту.
Як на мене після настільки раннього анонсу, переносу вже майже на 2 роки, зливу та інших скандалів GSC потрібно показати усім потенційним покупцям в якому стані знаходиться проєкт, що представляє собою його актуальний (можливо вже ледь не предрелізний) білд в плані геймплейних механік, інтерактивності та деталізації оточення, опенворлд, AI, фізики, оптимізації і т.д. Яким був прогрес в усих цих аспектах за 14 років.
Ну і назвати дату релізу не завадило би.
Якщо таки грудень, то мабуть 23.12.23, але мені здається, що більш реальним є реліз 24.04.24![:) :)](./images/smilies/smile.gif)
Як на мене після настільки раннього анонсу, переносу вже майже на 2 роки, зливу та інших скандалів GSC потрібно показати усім потенційним покупцям в якому стані знаходиться проєкт, що представляє собою його актуальний (можливо вже ледь не предрелізний) білд в плані геймплейних механік, інтерактивності та деталізації оточення, опенворлд, AI, фізики, оптимізації і т.д. Яким був прогрес в усих цих аспектах за 14 років.
Ну і назвати дату релізу не завадило би.
Якщо таки грудень, то мабуть 23.12.23, але мені здається, що більш реальним є реліз 24.04.24
![:) :)](./images/smilies/smile.gif)
-
daesz
Member
Якби то той клоун сказав - то було б "через 5 днів максимум"Artem_M: ↑ 03.08.2023 10:38 Арестович сказав?
![gigi :gigi:](./images/smilies/gigi.gif)
-
Skiff93
Member
Так замінусували хоч нічого поганого за саму гру не сказав. Історію GSC трохи підучіть.
P. S. розвелося радиКАЛьних псевдопатріотів, які готові їсти екскременти тільки щоб вони були українського виробництва (не Сталкер мається на увазі).
Чи тими самими екскрементами закидати гру, де немає української локалізації або розробник колись жив в рашці (не знаючи про його політичні погляди нічого) і т.д... Майте власну думку, вчіться шукати і аналізувати інформація, а вже тоді боготворіть чи демоізуйте когось.
P. S. розвелося радиКАЛьних псевдопатріотів, які готові їсти екскременти тільки щоб вони були українського виробництва (не Сталкер мається на увазі).
Чи тими самими екскрементами закидати гру, де немає української локалізації або розробник колись жив в рашці (не знаючи про його політичні погляди нічого) і т.д... Майте власну думку, вчіться шукати і аналізувати інформація, а вже тоді боготворіть чи демоізуйте когось.
-
Hotspur
Member
чекаю сталкера ![beer :beer:](./images/smilies/beer.gif)
![beer :beer:](./images/smilies/beer.gif)
-
Skiff93
Member
Я й сам чекаю, але потрібно бути реалістами.Skiff93: ↑ 03.08.2023 09:29 В 2023 точно не вийде.
Ж.Д.А.Л.К.Е.Р. 2....
Скрініть мінусатори
![rotate :rotate:](./images/smilies/rotate.gif)
Можете ще в ПП повідомлення розіслати, щоб кожен згадав наскільки я правий, а ви - ні.
![gigi :gigi:](./images/smilies/gigi.gif)
-
YoDA_91
Member
Более чем согласен. Конечно хочется верить, что под новый год нам такой подарунок будет, но нам придется только ждать и надеяться.Skiff93: ↑ 03.08.2023 13:32Я й сам чекаю, але потрібно бути реалістами.Skiff93: ↑ 03.08.2023 09:29 В 2023 точно не вийде.
Ж.Д.А.Л.К.Е.Р. 2....
Скрініть мінусатори
Можете ще в ПП повідомлення розіслати, щоб кожен згадав наскільки я правий, а ви - ні.![]()
-
sutrau
Member
Те відчуття коли придбав Xbox Series X щоб пограти першим в Сталкер 2 і пройшло майже два роки з того моменту, пережив корону, пережив початок війни, пережив Арестовича, і все ще чекаю реліз
![laugh :laugh:](./images/smilies/laugh.gif)
![shuffle :shuffle:](./images/smilies/shuffle.gif)
![rotate :rotate:](./images/smilies/rotate.gif)
![laugh :laugh:](./images/smilies/laugh.gif)
-
Киреев Всеволод
Member
А я вот только стал задумываться менять видяху. А с ней и все комплектующие, кроме бп и корпуса.sutrau: ↑ 04.08.2023 02:09 Те відчуття коли придбав Xbox Series X щоб пограти першим в Сталкер 2 і пройшло майже два роки з того моменту, пережив корону, пережив початок війни, пережив Арестовича, і все ще чекаю реліз![]()
![]()
![]()
-
Stonecross
Junior
Якщо демка буде хоч +- робоча й візуально та механічно причепурена, пепедзамовлю Ultimate Edition, – не за слово, а за діло, як кажуть.
Чекаємо.
Чекаємо.