Останні статті і огляди
Новини
Огляд та тестування 27″ WQHD-монітору MSI Optix G27CQ4 E2
-
forger33
Member
Пропоную обговорити Огляд та тестування 27″ WQHD-монітору MSI Optix G27CQ4 E2
І знову ця пришепкувата ніжка... "Доколє" подібне лайно будуть встановлювати в монітори?
І знову ця пришепкувата ніжка... "Доколє" подібне лайно будуть встановлювати в монітори?
Востаннє редагувалось 07.06.2023 15:13 користувачем Android, всього редагувалось 1 раз.
Причина: Не видаляйте посилання на матеріал!
Причина: Не видаляйте посилання на матеріал!
-
Draqoon
Member
Огляд додати забули
https://www.overclockers.ua/ua/peripher ... g27cq4-e2/
https://www.overclockers.ua/ua/peripher ... g27cq4-e2/
-
Rage86
Junior
У меня предыдущая модель G32CQ4 ( на 32"), эта ножка металлическая и очень тяжелая, её дёргаешь - стол шатает, а моник на месте стоитforger33: ↑ 07.06.2023 15:07 Пропоную обговорити Огляд та тестування 27″ WQHD-монітору MSI Optix G27CQ4 E2
![beer :beer:](./images/smilies/beer.gif)
-
Kanebckuu
Junior
Автор забув внизу дописати
"МОНІТОР НЕ ВАРТИЙ УВАГИ"
"МОНІТОР НЕ ВАРТИЙ УВАГИ"
-
big_bang
Member
а чим поганий ?
-
Wonderboy
Member
Мілке криве лайно. Для 27" забувають додавати мікроскоп, щоб шрифт без масштабування можна було читати. А виробників "кривих" матриць вже давно пора офіційно причислити до ЛГБТ руху.big_bang: ↑ 07.06.2023 16:20а чим поганий
-
Kanebckuu
Junior
Тому, що це клон ще мільйона таких же моніторів массмаркета.
-
Polybius
Member
Знов ці свідки "піксель в піксель"Wonderboy: ↑ 07.06.2023 17:00щоб шрифт без масштабування можна було читати
![banghead :banghead:](./images/smilies/banghead.gif)
На фуллхд смартфоні у себе масштабування вимкніть...
-
KimRomik
Member
до моніторів все ще поставляють "ноутбучні" БП? а то я думав, це стосується лише малопотужних , маленьких та ВГА...
імхо, вбудований БП був б кращим варіантом...
імхо, вбудований БП був б кращим варіантом...
-
Yaroslav
Member
В плані ремонтопридатності це скоріше плюс. Як вбудовані, так і зовнішні БП часто виходять з ладу. Тут раптом що, спокійно за 300~400 купуєш новий зовнішній та продовжуєш користуватись
А у випадку з вбудованим - це розборка, заміна конденсаторів... ![down :down:](./images/smilies/down.gif)
![down :down:](./images/smilies/down.gif)
-
EvGenius
Junior
Сколько у вас БП мониторов вышло из строя за последние 5 лет?Yaroslav: ↑ 07.06.2023 22:21 часто виходять з ладу
-
Yaroslav
Member
2 шт, на обох схожі симптоми - починає миготіти матриця, по мірі прогріву БП мерехтіння проходило.EvGenius: Сколько у вас БП мониторов вышло из строя за последние 5 лет?
IPS237L
AGON 27" 4K
-
Creature4O
Member
У мене два, обидва лагодив я сам. Один із зовнішнім бп, а другий із вбудованим. Повірте, розбирати монітор це ще той емейзінг експірієсн.EvGenius: ↑ 07.06.2023 22:41Сколько у вас БП мониторов вышло из строя за последние 5 лет?Yaroslav: ↑ 07.06.2023 22:21 часто виходять з ладу
-
taras_cs
Member
В мене вбудований БП у LG мон із ips-s матрицею (приблизно 13 років йому було). Лагодив в сервісі.EvGenius: ↑ 07.06.2023 22:41Сколько у вас БП мониторов вышло из строя за последние 5 лет?
Відправлено через 4 хвилини 5 секунд:
Купив дружині Samsung Odyssey G7 32" з VA матрицею, а там HDR в WOW дає помітно тьмяну картинку.
Хто знає - це фікситься, чи треба брати OLED? В мене OLED телевізор замість монітора - жодних проблем із HDR не було (включно з консоллю)
-
Alligator
Member
У даний час читаю форум на 27" 2560x1440 (WQHD) без маштабування. У чому проблема?Wonderboy: ↑ 07.06.2023 17:00Мілке криве лайно. Для 27" забувають додавати мікроскоп, щоб шрифт без масштабування можна було читати. А виробників "кривих" матриць вже давно пора офіційно причислити до ЛГБТ руху.big_bang: ↑ 07.06.2023 16:20а чим поганий
![think :think:](./images/smilies/think.gif)
-
-falconer-
Member
У вас масштабування виконано в самому браузері, скоріш за все, якщо говорити про відображення сайтів, або зір 100%. Ну, це діло індивідуальне. Комусь дрібно, комусь нормуль. Не бачу перешкод вмикати масштабування у вінді. Якщо не подобається мильне відображення тексту в старих програмах і деяких меню і вікнах в самій вінді при масштабуванні вище за 125% (до 125 включно все чітко), то як варіант придивитись до fullHD на 24 або 27", там масштабування взагалі не потрібне.Alligator: ↑ 08.06.2023 10:04У даний час читаю форум на 27" 2560x1440 (WQHD) без маштабування. У чому проблема?Wonderboy: ↑ 07.06.2023 17:00
Мілке криве лайно. Для 27" забувають додавати мікроскоп, щоб шрифт без масштабування можна було читати. А виробників "кривих" матриць вже давно пора офіційно причислити до ЛГБТ руху.![]()
-
Dezmond993
Junior
Певний час вже розглядаю даний монітор для покупки, може хтось зможе порадити достойні або кращі альтернативи? Був би дуже вдячний ![beer :beer:](./images/smilies/beer.gif)
-
Alligator
Member
На смак та колір усі фломастери різні, але точно більше ніж 2560x1440 (WQHD) при 27" не треба брати.Dezmond993: ↑ 08.06.2023 11:51 Певний час вже розглядаю даний монітор для покупки, може хтось зможе порадити достойні або кращі альтернативи? Був би дуже вдячний![]()
Мені з масштабуванням на 3840x2160 надоїло гратися та я просто зменшив до 2560x1440, він у мене другим монітором. Так текст трохи менший ніж при FullHD на основному ~25" FullHD моноблоці але не викликає дискомфорту як при рідному 4к коли без лупи чи масштабування у кожній вкладці не обійтись.-falconer-: ↑ 08.06.2023 10:19У вас масштабування виконано в самому браузері, скоріш за все, якщо говорити про відображення сайтів, або зір 100%. Ну, це діло індивідуальне. Комусь дрібно, комусь нормуль. Не бачу перешкод вмикати масштабування у вінді. Якщо не подобається мильне відображення тексту в старих програмах і деяких меню і вікнах в самій вінді при масштабуванні вище за 125% (до 125 включно все чітко), то як варіант придивитись до fullHD на 24 або 27", там масштабування взагалі не потрібне.
-
OC Falcon
Member
Я на 27 fullHD збiльшую масштаб в браузерiAlligator: ↑ 08.06.2023 22:01 Мені з масштабуванням на 3840x2160 надоїло гратися та я просто зменшив до 2560x1440, він у мене другим монітором. Так текст трохи менший ніж при FullHD на основному ~25" FullHD моноблоці але не викликає дискомфорту як при рідному 4к коли без лупи чи масштабування у кожній вкладці не обійтись.
![gigi :gigi:](./images/smilies/gigi.gif)
Коли дiйде черга до змiни монiтору, однозначно буду брати бiльшу дiагональ. Висока роздiльна здатнiсть на маленьких монiторах взагалi дивує.
-
Wonderboy
Member
Ну, 4К на 27" це взагалі діагноз. На таку резолюцію просто проситься 41" матриця. Тоді зберігається стандартний розмір пікселю, плюс дійсно велике робоче поле. А так - екранчик малюсінький, і навантаження відеокарти геть не відповідає діагоналі.Alligator: ↑ 08.06.2023 22:01Мені з масштабуванням на 3840x2160 надоїло гратися та я просто зменшив до 2560x1440, він у мене другим монітором. Так текст трохи менший ніж при FullHD на основному ~25" FullHD моноблоці але не викликає дискомфорту як при рідному 4к коли без лупи чи масштабування у кожній вкладці не обійтись.
У роки панування FullHD 24" не раз бачив FullHD 22", любили такий дешман організації купляти. Ну наче усього-то різниця два дюйми, але розмір шрифту вже викликав дискомфорт, та й екран здавався малюсіньким. Те ж саме з QHD на 27 і 32", варто просто посидіти на більшій діагоналі, і 27" вже буде просто сурогатом.
Те ж саме про кривизну. Я не уявляю, скільки бабла відвалили в якості премії маркетологу, який переконав людей, що це саме те, що їм потібно. Я навіть з 32" не можу зрозуміти, для чого їх викривлювати, не те що 27".