Останні статті і огляди
Новини
Огляд ігрової миші Razer DeathAdder V3
-
ASTON
Member
Пропоную обговорити Огляд ігрової миші Razer DeathAdder V3
Ціна - дичь. Тим більше, щj ще дешевші є топові безпроводні, наприклад, SteelSeries Rival 650.
Ціна - дичь. Тим більше, щj ще дешевші є топові безпроводні, наприклад, SteelSeries Rival 650.
-
avuremybe
Member
Це ж разер. Тут фішка саме в неконкурентній цініASTON: ↑ 23.05.2023 11:55 Пропоную обговорити Огляд ігрової миші Razer DeathAdder V3
-
Kashtan
Member
Мала вага приваблює і відсутність підсвітки. Але на практиці брав деатаддери попередні, і нехороше відчуття крихкої речі в руці, в жодної іншої мишки не відчував подібного.
-
aaleksandrenko
Member
Класна миша. Прикро що прибрали 2 кнопки біля колесика на 3й версії. Було зручно запрограмувати їх під свої потреби.
-
Stray
Member
парадоксальна штука той Razer - багато хто жаліється на якість, проблеми - а у мене Razer Ouroboros вже майже 10 років (!) і пару років тому почав було даблклікать, довелося розібрати й тупо почистити і проблем більше немаєKashtan: ↑ 23.05.2023 12:05 Мала вага приваблює і відсутність підсвітки. Але на практиці брав деатаддери попередні, і нехороше відчуття крихкої речі в руці, в жодної іншої мишки не відчував подібного.
*інколи підмиває щось інше купити, але нахіба
-
Hotspur
Member
дешева мишка за 100 доларів. я в шоціASTON: ↑ 23.05.2023 11:55Ціна - дичь.
-
Cirax
Member
Это та, что за 100 евро?ASTON: ↑ 23.05.2023 11:55 Ціна - дичь. Тим більше, щj ще дешевші є топові безпроводні, наприклад, SteelSeries Rival 650.
-
ASTON
Member
Cirax
rival 650 за 70 євро можна купити без проблем...
rival 650 за 70 євро можна купити без проблем...
-
Inqizitor2022
Member
Цена пугает, качество и надёжность - тоже. Зачем в 2023 оно такое надо вообще?!
-
Cirax
Member
Почитал отзывы: боковые наклейки отпадают, софт глючит, мышь теряет связь и превращается в проводную, еще и микрики за пару лет дохнут.
Топовая мышь, чего уж там.
За 16лет - два дезаддера, без поломок и глюков.
-
OC Falcon
Member
Просто очень нужны деньги (С)Inqizitor2022: ↑ 23.05.2023 17:07 Цена пугает, качество и надёжность - тоже. Зачем в 2023 оно такое надо вообще?!
-
ASTON
Member
Cirax
в мене rival 600 працює без проблем 7-8 років вже
в мене rival 600 працює без проблем 7-8 років вже
-
Muttabor
Member
SteelSeries Rival 600 появилась в 2018 году, если что...ASTON: ↑ 23.05.2023 19:33в мене rival 600 працює без проблем 7-8 років вже
-
Martix
Member
Форма, вес, сенсор, ПО - все в мышке хорошо, кроме провода, убрать его и маст хэв
-
aaleksandrenko
Member
Martix: ↑ 24.05.2023 01:17 Форма, вес, сенсор, ПО - все в мышке хорошо, кроме провода, убрать его и маст хэв
Вже зробили, називається Razer DeathAdder V3 pro
-
Martix
Member
С ценой под 200$ я на старой успешно посижуaaleksandrenko: ↑ 24.05.2023 01:20Вже зробили, називається Razer DeathAdder V3 pro
-
Ведьмак
Member
Був у мене разер імператор, мишка була класна поки не здохла через 3 місяці. Потім раза 3 ії ремонтували в сервісі брейна по кд кожні 3- 4 місяці, гроші вертати не схотіли.. ну а після вона таки знову крякнула і зараз валяется як запасна. Проблема була клік через раз лівої кнопки. Це я зробив сам собі подарунок на ДР в 2007 році за 60 баксів, і так я пізнав їхню якість. З тих часів походу нічого не змінилося, але це вже не мій досвід, хватило цього 1 разу
-
quadrotony
Member
Топові гризунці в цієї компанії
Нуль нарікань в мене
Нуль нарікань в мене
-
Cirax
Member
Да тут как повезёт. Бывает и брак попадается.
Вон на 5й год запищало колёсико DeathAdder Elite.
Разобрал, помыл всё спиртом. Две капли силикона, и как новая.
Перед ней была razer lachesis, начало облазить софттач покрытие на 10й год. Поменял на верхнюю.
Вот два крысака и использую с 2008года.
Есть ещё ихний rgb жёсткий коврик с тканевым покрытием.
Раз в год мою щёткой с моющим в ванной.
Ещё не сдох.
-
Mister_AL
Member
До тех пор, пока будет требовать богомерзкий комбайн ПО, еще и требующий РЕГИСТРАЦИИ!!!! - буду ремониторвать свой древний первый десадер, с простой софтиной управления без лишнего мусора.