Останні статті і огляди
Новини
Огляд ігрової бездротової миші ASUS ROG Keris Wireless AimPoint
-
espo
Member
Пропоную обговорити Огляд ігрової бездротової миші ASUS ROG Keris Wireless AimPoint
Чому про AIM LAB нічого не написали ?
Чому про AIM LAB нічого не написали ?
-
Phos4
Member
Побільше б мишей які можна розібрати не здираючи глайди.
-
Donate
Member
Ще б самi глайди шли у комплекті запасніPhos4: ↑ 04.04.2023 15:21 Побільше б мишей які можна розібрати не здираючи глайди.
-
WWQ
Member
Как раз мышку менять собирался, белая отличный вариант... Только наклейки содрать\не клеить...
-
oversmoke
Member
Что-то ASUS в последнее время часто стал мелькать в обзорах. Неужели продажи просели?
-
DuckRider
Member
Их представительство на сегодня одно из самых крупных у нас в стране, остальные поубегали или снизили присутствиеoversmoke: ↑ 04.04.2023 16:07 Что-то ASUS в последнее время часто стал мелькать в обзорах. Неужели продажи просели?
-
Lucas55
Member
- Звідки: Сверхскопление Ланиакея Местная группа галактик Млечный Путь Солнечная система планета Земля
це як колись я шукав міні-плату для кнопки ввімкнення в ноутбук Eurocom (така маленька, десь 2*8 см), зв'язався з офіційним представником в Європі.Середня вартість, грн 4149
Запитую у нього - є така у вас ? скільки буде коштувати ?
Пише - 299 Євро.
Я перепитав - мабуть 29,9 Євро ?
Каже - ні 299
Я -
До речі основна плата коштує 580$.
-
AMD
Member
"Комплект постачання досить насичений. Окрім гарантійної брошури, інструкції та наліпок з логотипами, тут є два додаткових змінних механізми перемикачів, набір з чотирьох запасних тефлонових ніжок, кабель USB Type-A на USB Type-C, приймач, адаптер з USB Type-A на USB Type-C, чотири гумові наліпки на корпус та основні клавіші для кращого зчеплення з пальцями."Donate: ↑ 04.04.2023 15:43Ще б самi глайди шли у комплекті запасніPhos4: ↑ 04.04.2023 15:21 Побільше б мишей які можна розібрати не здираючи глайди.
-
oversmoke
Member
А чего так?DuckRider: ↑ 04.04.2023 16:24 остальные поубегали или снизили присутствие
-
Stray
Member
мабуть не витримали проявів братської любовіoversmoke: ↑ 04.04.2023 17:41 А чего так?
-
The_Rusik
Member
Когда будет скидка 50%, то можно будет брать.
-
unlnu
Member
Можна і не чекати падіння ціни, аналогів повно за вдвічі дешевшу ціну, а інколи і втричі... до речі, в якості не гірші, ніж те що має відому лейбу. І мова не лише про Асус, Райзер чи Хайпер Х. Переконався на власному досвіді, взявши на свій страх і ризик мишу від 2е, що є копією логі джи про.
-
artko
Member
в три рази дешевше, т.ч за 1200грн (зараз ASUS ROG Keris Wireless AimPoint 3650грн на розетці) миша безпровідна, с оптичними мікриками змінними, запасними деталями, невеликої ваги - де? я б купив...unlnu: ↑ 04.04.2023 21:00 Можна і не чекати падіння ціни, аналогів повно за вдвічі дешевшу ціну, а інколи і втричі... до речі, в якості не гірші, ніж те що має відому лейбу. І мова не лише про Асус, Райзер чи Хайпер Х. Переконався на власному досвіді, взявши на свій страх і ризик мишу від 2е, що є копією логі джи про.
-
DuckRider
Member
Какие-то чмони долбят по складам с их железом на территории страныoversmoke: ↑ 04.04.2023 17:41А чего так?DuckRider: ↑ 04.04.2023 16:24 остальные поубегали или снизили присутствие
-
oversmoke
Member
А у Асуса бронированы?
-
artko
Member
1) сенсор досить старий та з не дуже відгуками
2) розмір.
3) вага
4) мікріки, судячи з опису - звичайна механіка.
5) коштуе не в три рази дешевше
p.s. у мене зараз razer viper mini, асус з огляду майже такий же по розміру, тільки трохи важчий.
p.p.s так, я відчуваю різницю між вагою миши 60грамів vs 90..100грамів
-
Melofon
Member
Согласен, на моей асус даже отвёртка не нужна для разбора https://www.overclockers.ua/peripheral/ ... kram-core/Phos4: ↑ 04.04.2023 15:21 Побільше б мишей які можна розібрати не здираючи глайди.
-
Phos4
Member
Melofon
Цікава штука, той джойстик взагалі десь використовуєте?
Цікава штука, той джойстик взагалі десь використовуєте?
-
unlnu
Member
artko
- спойлер
- Мабуть ви профі гравець з великим досвідом виступом на міжнародних змаганнях, якщо оцінюєте цей сенсор як старий, саме з власного досвіду, а не з оглядів в мережі(сказав би що заздрю, але ні!). Якщо ж він для вас об'єктивно чомусь старий, тоді є інша модель, яка зовні не має ніяких відмінностей окрім сучасного швидкого сенсора і звісно вона коштує трохи дорожче, а саме 1944 грн.
Особиста думка, що для пересічного гравця це зайве. Люди користуються і більш старими мишами з невідомим начинням, отримуючи задоволення від гри і демонструючи вдалі результати.
З приводу розміру і ваги, тут дійсно вже залежить від особистих параметрів та навичок - як пощастить. Але на цій моделі не стали зірки, є й інші, звісно що можуть не вартувати уваги, оскільки коштуватимуть дорожче або чогось не матимуть. Не забувайте, що інколи приходиться чимось поступатись...
Встановлені мікріки і змінні трохи різняться, але суттєвої різниці чи претензій не маю, особливо після розчарування в Razer Viper Ultimate і дворічного використання тим переоціненним шматком пластика. А за таку вартість які мікріки в цій миші можуть бути - безшумні чи ті які ще не вийшли ні в кого?!
Дивуюсь людям, які чіпляються за крайності... фіксуючи увагу саме на тому що хочеться, а не можеться. Я писав "аналогів повно за вдвічі дешевшу ціну, а інколи і втричі..." наголосу на втричі не робив, а дописав "інколи", що може містити деякі уточнення
Повертаючись до початку відповіді, де я допускаю, що ви профі гравець, дозвольте поцікавитись, якщо це дійсно так, то чому ж ви досі не заробили грошей та не купили мишу відповідну вашим вимогам?
Подібні запити, навіть закиди, в мене викликають посмішку - вже визначіться або грошей виділіть на придбання чого саме потребуєте, або трохи в своїх запитах поступіться і придбайте те що більш менш влаштовує чи по формі і вазі чи по сенсору з мікріками!