Добрий день всім, у мене така проблема, що інколи в іграх (не тільки в тій, на яку я залишу посилання) трапляється таке, що провисає екран. Це дуже сильно відволікає, https://www.youtube.com/watch?v=lRd4oM0 ... mikhailyan в цьому відео ви можете побачити на початку, як екран трохи смикається або фрізить при повороті камери персонажу, в основному, тільки в такі моменти я помічаю це, коли перевожу камеру, та як побачив на відео, фпс не падає в цей момент. З чим це може бути пов'язане, я спочатку грішив на HDD, але я переніс гру на SSD і все одно та ж сама проблема. Сподіваюсь на вашу допомогу, дякую)
Комплектуючі:
Проц - i3-9100f
Відеокарта - GTX 1660super
Оператива - 16GB 8x2
Останні статті і огляди
Новини
Мікро-пролаги в іграх
-
m1khailyan
Junior
-
seraphic
Member
Пиши в поддержку игры, в стиме есть отдельное комьюнити
-
Alex646
Member
Я лично ничего не увидел в этом 3-х секундном видео. Не быть мне киберкотлетой. ![:( :(](./images/smilies/frown.gif)
![:( :(](./images/smilies/frown.gif)
-
Klon
CG graphikos fan
m1khailyan
по моніторингу Фпс нічого не фрізіть, спробуйте Афтербернер з графіком , там може щось покаже.
Можливо монітор не встигає малювати і лаг
по моніторингу Фпс нічого не фрізіть, спробуйте Афтербернер з графіком , там може щось покаже.
-
m1khailyan
Junior
Та раніше вроді грав, все було нормально і такого не було, але дякую за відповідь, постараюсь спробувати афтобьорнеромKlon: ↑ 03.04.2023 20:31 m1khailyan
-
Dremjke
Member
А монитор сколько Гц?m1khailyan: ↑ 03.04.2023 19:41Комплектуючі:
Проц - i3-9100f
Оператива - 16GB 8x2
-
AntonyKandaurov
Member
Выключена вертикалка при фпс больше чем герцовка экрана- рваная картинка. ![rolleyes :rolleyes:](./images/smilies/rolleyes.gif)
![rolleyes :rolleyes:](./images/smilies/rolleyes.gif)
-
m1khailyan
Junior
Монітор 75 гцDremjke: ↑ 03.04.2023 21:44А монитор сколько Гц?m1khailyan: ↑ 03.04.2023 19:41Комплектуючі:
Проц - i3-9100f
Оператива - 16GB 8x2
Відправлено через 1 хвилину 55 секунд:
Мені здається це не те, бо для всяких шутерів, вертикалка це дуже поганий параметр, та і раніше завжди так грав, все було нормальноAntonyKandaurov: ↑ 03.04.2023 23:05 Выключена вертикалка при фпс больше чем герцовка экрана- рваная картинка.![]()
-
AntonyKandaurov
Member
m1khailyan
Просто не замечали, картинка рвётся когда фпс больше чем герцовка экрана, особенно это заметно когда резко вращаешь камерой.
Не даром киберкотлетам продают 240 и 360 гц мониторы чтобы лочить вертикалкой и не наблюдать рваную картинку в касыго.
Просто не замечали, картинка рвётся когда фпс больше чем герцовка экрана, особенно это заметно когда резко вращаешь камерой.
Не даром киберкотлетам продают 240 и 360 гц мониторы чтобы лочить вертикалкой и не наблюдать рваную картинку в касыго.
-
Dremjke
Member
Ось і відповідь на питання.m1khailyan: ↑ 04.04.2023 10:12Монітор 75 гц
Отправлено спустя 2 минуты 22 секунды:
Так и есть. В кс го давно привык к этому, а недавно поставил 1.6 и просто офигел от этой рвани на экране, сразу как-то не по себе сталоAntonyKandaurov: ↑ 04.04.2023 11:38Просто не замечали, картинка рвётся когда фпс больше чем герцовка экрана, особенно это заметно когда резко вращаешь камерой.
![insane :insane:](./images/smilies/insane.gif)
![beer :beer:](./images/smilies/beer.gif)
Эх, пора решиться на монитор хотя бы 144Гц, 60Гц уже чувствуется, что пора менять.
-
m1khailyan
Junior
Зрозумів, тоді буду копить на монітор. Велике дякую всім за відповідь, що пояснили)