Останні статті і огляди
Новини
Новий рівень: який 2К або 4К монітор варто придбати у 2023 році?
-
ARomanA
Member
Предлагаю обсудить Новий рівень: який 2К або 4К монітор варто придбати у 2023 році?
За цену старших моделей лучше взять Oled ТВ.
За цену старших моделей лучше взять Oled ТВ.
-
voldemarcik
Member
MSI купили Bota
![laugh :laugh:](./images/smilies/laugh.gif)
![gigi :gigi:](./images/smilies/gigi.gif)
![:D :D](./images/smilies/biggrin.gif)
![laugh :laugh:](./images/smilies/laugh.gif)
-
Paradox1306
Member
я розумію що це на правах реклами....але який же крінжжжж ![facepalm :facepalm:](./images/smilies/facepalm.gif)
![facepalm :facepalm:](./images/smilies/facepalm.gif)
-
MetalistForever
Member
Режиссер : Msi ... Сценарист: MSI... Продюсер : MSI , фильм снят на мощностях overclockers.ua ![lol :lol:](./images/smilies/lol.gif)
![lol :lol:](./images/smilies/lol.gif)
-
AntonyKandaurov
Member
Ценники, конечно, дурные.
-
Mopar
Member
Для життя сайту, заказуха також іноді потрібна.
Особисто для мене матеріал ні про що, бо з певного часу цікавлять лише ультраширокі монітори, хотів би оновитися на модель ультраширока 2К з ультраширокого FHD.
Особисто для мене матеріал ні про що, бо з певного часу цікавлять лише ультраширокі монітори, хотів би оновитися на модель ультраширока 2К з ультраширокого FHD.
-
Vpupkin
Member
Новий рівень це OLED та miniLED, а тут лише архаїчні ips та VA ![dontknow :dontknow:](./images/smilies/dontknow.gif)
![dontknow :dontknow:](./images/smilies/dontknow.gif)
-
gehka3
Катярко
Vpupkin
Их тоже ж продавать нужно![;) ;)](./images/smilies/wink.gif)
Их тоже ж продавать нужно
![;) ;)](./images/smilies/wink.gif)
-
Inquisitor
Member
Ніякий. Краще AR-15, або маму на відпочинок кудись. Чи лісапеда або скутера придбати.Новий рівень: який 2К або 4К монітор варто придбати у 2023 році?
-
Devianne
Member
"Ігровий" - магічне слово що дозволяє виробнику накинути від 25% до ціни виробу. ![:D :D](./images/smilies/biggrin.gif)
![:D :D](./images/smilies/biggrin.gif)
-
Telcontar
Member
Та AR-15 також дуже здорожчали і патрони до нихInquisitor: ↑ 29.03.2023 12:42 Ніякий. Краще AR-15, або маму на відпочинок кудись. Чи лісапеда або скутера придбати.![]()
![:( :(](./images/smilies/frown.gif)
Та й стрільбища не всюди є.
-
WalkMan
Member
2К ![facepalm :facepalm:](./images/smilies/facepalm.gif)
![facepalm :facepalm:](./images/smilies/facepalm.gif)
-
terminahtor
Member
За саму крінжову новину місяця, нагорода присуджується…
-
SergN
Member
Краще, звичайно, 4k, але не по тій ціні, як тут наведено.
-
waryag
Member
Еще бы пару-тройку вендоров к мси и асусу, и будет конкуренция
![idea :idea:](./images/smilies/idea.gif)
Відправлено через 38 секунд:
Из ТВ далеко не всегда получаются хорошие мониторыARomanA: ↑ 29.03.2023 12:11 За цену старших моделей лучше взять Oled ТВ.
Востаннє редагувалось 29.03.2023 13:44 користувачем waryag, всього редагувалось 1 раз.
-
SergN
Member
Коли чесно вгорі пишеться, що на правах реклами, то воно не новиною сприймається, відповідно ставлення до цього можна спростити...terminahtor: ↑ 29.03.2023 13:39За саму крінжову новину місяця
-
Kassatka
Member
Ну і чому радіус кривизни 1500R роблять? Хіба хто сидить за монітором 27-32 дюйми на відстані 1,5 метри? Звичайна моніторна відстань - відстань витягнутої руки, а це десь від 70 см. Ну хай до метра можна легко відхилитися. То чому якщо вже роблять вигнутий, то не 1000R, а оці 1500R? А то ще й буває 1800R для моніторів роблять...
-
Paradox1306
Member
Kassatka: ↑ 29.03.2023 13:47 Ну і чому радіус кривизни 1500R роблять? Хіба хто сидить за монітором 27-32 дюйми на відстані 1,5 метри? Звичайна моніторна відстань - відстань витягнутої руки, а це десь від 70 см. Ну хай до метра можна легко відхилитися. То чому якщо вже роблять вигнутий, то не 1000R, а оці 1500R? А то ще й буває 1800R для моніторів роблять...
-
Kassatka
Member
А що я не так сказав?
![think :think:](./images/smilies/think.gif)
![think :think:](./images/smilies/think.gif)
-
Paradox1306
Member
радіус кривизни це не відстань на якій потрібно сидітиKassatka: ↑ 29.03.2023 13:52 А що я не так сказав?Сам я ніколи не сидів за вигнутими моніками, тож мені важко уявити як воно виходить на практиці. Просто прочитав, що моніки бувають з радіусом кривизни 1000R, 1500R та 1800R і не зрозумів звідки такі великі цифри, якщо вони в міліметрах.
![]()
![:) :)](./images/smilies/smile.gif)