Огляд ігрової гарнітури ASUS ROG Delta S Core

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Kyoo
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Огляд ігрової гарнітури ASUS ROG Delta S Core

Ну могут же, когда хотят ;)
ATIRadeon
Member

Повідомлення

270 грамів це вже досягнення :insane:
Ще й кабель не з'ємний.
brozzy
Member

Повідомлення

Дуже багато хвалебних відгуків від блогерів на ютубі, але немає реальної популярності. Подивився на все це і взяв logitech PRO X. :beer:
Ostin
Member

Повідомлення

ASUS ROG Delta S Core це ігрова гарнітура, тому не варто чекати від неї ідеальних АЧХ. Для аудіофілів існують окремі категорії продукції. Головне завдання ігрової гарнітури полягає в коректному позиціюванні звуку. І в цьому дана модель повністю покладається на джерело відтворення. Тобто на окремі пристрої чи сторонні програми, що здатні імітувати просторове звучання 7.1 на звичайних стереонавушниках.
Тут якось двояко. Гарнітура сама по собі нічого не вміє, але в якість звуку теж. То нахіба вона в порівнянні з нормальними вухами для музики, які будуть опрацьовувати звук ідентично?
Volodya811
Member

Повідомлення

Мені здається, що логічно робити гарнітури одразу ЮСБ. Кодеки зараз дешеві. І не буде гімору з мікрофоном, якістю проводки в корпусі та інше.
Chugaister
Member

Повідомлення

Перепробував купу сучасних гарнітур. З всього що пробував можу виділити:
1) Logitech G Pro X Wireless, мабуть найбільш універсальна гарнітура з всіх що пробував, ок звучить, ок мікрофон, класний комплект поставки.
2) Beyerdynamic MMX300. Найкраще звучання аудіо і матеріали, і якість виконання взагалі. Єдиний мінус що провідна.
3) Asus Theta 7.1. Дуже створює вав ефект в руках, дуже зручна посадка на голові, хороший мікрофон. Найкрутіший комплект поставки зі всього що бачив. Мінус звучання музики, воно нижче середнього.

Все решта що пробував таке собі, є плюси і мінуси, але продавав не задумуючись. З лінійки Delta пробував версію Delta S з MQA. Дефакто Beyerdynamic без нього звучить в рази краще як Дельта з MQA :)
Alex_Lord
Member

Повідомлення

5700 за "гарнитуру" это все что нужно знать.
За 30 долларов есть HAVIT 2002, и они полностью устроит "нормального" потребителя если только не покупается "Ейсус Роуг прям эдишн" для мамкиного "нагибатора" :D

Отправлено спустя 1 час 12 минут 5 секунд:
Класс!
Заминусовали! Первые двое пошли :gigi:
Vados1
Member

Повідомлення

PATRIOT Viper V360 вот для меня лучшая гарнитура из всего что имел, выдержали 4 года задродства и 100500 падений на пол, звук также за эти деньги на высоте.
WSavage
Member

Повідомлення

Logitech g735 буду намного интересней, тем более они в одном ценовом диапазоне
oversmoke
Member

Повідомлення

Chugaister: 14.02.2023 15:55 Все решта що пробував таке собі
А Sennheiser GSP 550?
LiquidStorm
Member

Повідомлення

Користую Koss GMR-545 AIR, взяв на амазоні за $30 - мені норм, кабель відстібається, в комплекті додатковий для смартфона з inline-мікрофоном. Музика звучить бомбезно.
Kashtan
Member

Повідомлення

За ті гроші що просить рог за цей непотріб, придбав на вторинному ринку мікрофон Blue Pro та навушники Зенхайзер HD580.
Kyoo
Member

Повідомлення

а еще есть аudio-technica, слушаю через две комнаты за закрытой балконной дверью
(не realtek)
Sashkotem
Member

Повідомлення

Тут потрібно самому послухати та вирішити змогли вони повторити клауд альфу чи ні.
Ostin
Member

Повідомлення

Для терміну "ігрової гарнітури" мають виконатись дві умови:
- дає кращий ігровий досвід в силу додаткової обробки для точного позиціювання або інші ігрові фічі (типу об'ємного звуку і т.д.)
- має роз'єм USB або комплектний зовнішній ЦАП для реалізації умови 1

Сабж не має нічого. Взагалі нічого. Це просто звичайні китайські стереовуха з посереднім звуком з мініджеком за прайс нормальних вух. Не ігровий. Нафіг не потрібний.
Востаннє редагувалось 15.02.2023 10:33 користувачем Ostin, всього редагувалось 1 раз.
oversmoke
Member

Повідомлення

Ostin: 15.02.2023 10:29 Це просто звичайні китайські стереовуха з посереднім звуком за прайс нормальних вух. Не ігровий. Нафіг не потрібний.
Я вот так задумался и ничего кроме материнских плат у Асус не припомню. чтобы было интересное. За всё берутся, но как-то всё посредственно. Только прайс за бренд дерут.
KROOM
Member

Повідомлення

Заявлений частотний діапазон для них складає від 20 Гц до 40 кГц. Тобто рівно половина діапазону потрапляє в ультразвуковий спектр і ніхто крім ваших домашніх улюбленців його все одно не почує.
нічого дивного, абсолютно стандартна практика, для запобігання спаду АЧХ після 12-15кГц. Та і "рівно половина" стосується не всіх, 24кГц дехто здатен сприйняти.

Отправлено спустя 7 минут 15 секунд:
oversmoke: 15.02.2023 10:33 Я вот так задумался и ничего кроме материнских плат у Асус не припомню. чтобы было интересное. За всё берутся, но как-то всё посредственно. Только прайс за бренд дерут.
свого часу були досить непогані звукові карти, але софт фанати допилювали :shuffle:
slv
Member

Повідомлення

oversmoke: 15.02.2023 10:33
Ostin: 15.02.2023 10:29 Це просто звичайні китайські стереовуха з посереднім звуком за прайс нормальних вух. Не ігровий. Нафіг не потрібний.
Я вот так задумался и ничего кроме материнских плат у Асус не припомню. чтобы было интересное. За всё берутся, но как-то всё посредственно. Только прайс за бренд дерут.
Мамки, видюхи ( лучше стриксов ничего не знаю) , вот и все, в общем то .Роутері надо допиливать, моники курят , міши-клаві ненадежны , про вуха ничего не скажу, но сонары курят у креатива, так что спасибо, не...
Metroa
Member

Повідомлення

Чергове збивання грошей з лошків, які вірять в ігровий, геймерський звук.
yupi
Member

Повідомлення

ATIRadeon: 14.02.2023 13:39 270 грамів це вже досягнення :insane:
Ще й кабель не з'ємний.
У меня безпроводные и полноразмерные легче - 236гр и дешевле :gigi:
Відповісти