Всім привіт, в зв'язку з частими виключеннями світла( кацапи к0нч€н|), вирішив купити новий повербанк, так як старий десь посіяв(або стирили ), враховуючи дані ціни вирішив не брати знову xiaomi, а взяв на базарчику "poss q" та 2 шнури 5 на 12, для свіча та роутера...
Перший тиждень все літало , но зараз ніби все так же, но роутер тупо не хоче стартувати...
Я і його один без нагрузки свіча, і виключав з нього все, навіть шнур нета, нічого. Горить лампочка системи, типу є ток, но колір на роботу не переключається ...
Десь через минут 40 сам завівся.
Раніше(за цей тиждень) подібне було декілька раз, но не так довго.
П.с. роутер Xiaomi mi AloT AC2350.
Питання: чи варто іти до продавана і міняти пб?
Останні статті і огляди
Новини
Не працює Wi-Fi від повербанка
-
Alexsandre93
Member
Востаннє редагувалось 06.02.2023 14:15 користувачем Alexsandre93, всього редагувалось 1 раз.
-
Васильович
Member
Alexsandre93
Нормально тему назвати не можна було?
Звичайно, що так. Але поміряти тестером вихідну напругу після шнурів також не завадило б.Питання: чи варто іти до продавана і міняти пб?
-
Alexsandre93
Member
Краще так назву, чим то що в голові, одні матюки...Васильович: ↑ 06.02.2023 14:15 Alexsandre93
Звичайно, що так. Але поміряти тестером вихідну напругу після шнурів також не завадило б.Питання: чи варто іти до продавана і міняти пб?
-
Васильович
Member
Мої співчуття голові, але ж і правило 2.1 не просто так придумали.Alexsandre93: ↑ 06.02.2023 14:23 Краще так назву, чим то що в голові, одні матюки...
-
Alexsandre93
Member
Дякую, зараз поміняю.Васильович: ↑ 06.02.2023 14:27Мої співчуття голові, але ж і правило 2.1 не просто так придумали.Alexsandre93: ↑ 06.02.2023 14:23 Краще так назву, чим то що в голові, одні матюки...