Пропоную обговорити Огляд корпусу MSI MAG Forge M100R
Метал - фольга. Зверху пилового фільтра немає. Спереду пилового фільтру немає. Знизу пиловий фільтр зроблений настільки паскудно, що його теж всеодно що немає.
І коштує це лайно від 2500 грн. і вищє.
Кращє вже якусь Vinga взяти - буде значно дешевше з приблизно тим же набором можливостей.
Останні статті і огляди
Новини
Огляд корпусу MSI MAG Forge M100R
-
Georgin
Member
-
The_Rusik
Member
Чем дальше, тем хуже. 4кг веса и это со стеклом. Тут всего 4 слота, почему не сделать все 4 съемными а только две.
Дырявый + 4 вентилятора и все равно температуры видеокарты ужасные.
Лучше взять вингу пиллар за эти деньги, он на две головы выше. Тут все равно вентиляторы мусор, чисто для подсветки.
Дырявый + 4 вентилятора и все равно температуры видеокарты ужасные.
Лучше взять вингу пиллар за эти деньги, он на две головы выше. Тут все равно вентиляторы мусор, чисто для подсветки.
-
KimRomik
Member
пылевые фильтры в 99% корпусах выполняют функции декораций, за это еще и наценку добавляют типо издержки производстваGeorgin: ↑ 17.01.2023 12:16Метал - фольга. Зверху пилового фільтра немає. Спереду пилового фільтру немає. Знизу пиловий фільтр зроблений настільки паскудно, що його теж всеодно що немає.
а что такое поистине пылевой фильтр - добро пожаловать в Гугл
-
Georgin
Member
KimRomik
Я чудово знаю, що таке пилові фільтри у корпусах ПК, якими вони мають бути щоб дійсно виконувати свою функцію. Про промислові пилові фільтри я теж прекрасно знаю, це пов'язано з моєю першою вищою фаховою освітою.
Я казав про те, що цей корпус без нормальних пилових фільтрів значно дорожче ніж корпус без нормальних пилових фільтрів від Vinga - і це при тому, що товщина металу та функціональність в них однакова.
Щодо корпусів ПК - Fractal Design і BeQuiet ставлять більш-меньш пристойні пилові фільтри, які досить зручно демонтувати та очищати і при цьому диаметр отвору у сітці цих фільтрів дозволяє уловлювати не тільки мілліметрові шматки щєбня Собі у корпус я поставив сталеву нержавіючу сітку з діаметром отвору 0.35мм - і це дуже допомогло. Прибирати я частіше не став, повітря у зовнішньому середовищу чистішим не стало, але кількість пилу у корпусі сильно зменьшилась і при цьому температури компонентів не зросли, бо сітка з таким отвором не дуже заважає повітряному потоку.
Я чудово знаю, що таке пилові фільтри у корпусах ПК, якими вони мають бути щоб дійсно виконувати свою функцію. Про промислові пилові фільтри я теж прекрасно знаю, це пов'язано з моєю першою вищою фаховою освітою.
Я казав про те, що цей корпус без нормальних пилових фільтрів значно дорожче ніж корпус без нормальних пилових фільтрів від Vinga - і це при тому, що товщина металу та функціональність в них однакова.
Щодо корпусів ПК - Fractal Design і BeQuiet ставлять більш-меньш пристойні пилові фільтри, які досить зручно демонтувати та очищати і при цьому диаметр отвору у сітці цих фільтрів дозволяє уловлювати не тільки мілліметрові шматки щєбня Собі у корпус я поставив сталеву нержавіючу сітку з діаметром отвору 0.35мм - і це дуже допомогло. Прибирати я частіше не став, повітря у зовнішньому середовищу чистішим не стало, але кількість пилу у корпусі сильно зменьшилась і при цьому температури компонентів не зросли, бо сітка з таким отвором не дуже заважає повітряному потоку.
-
Vitalio
Member
Мужчинам просто соромно купувати капронові колготи, без пояснення причини продавцевіKimRomik: ↑ 17.01.2023 12:29 а что такое поистине пылевой фильтр - добро пожаловать в Гугл
-
Crossbow
Member
воно (вони) не підходять для функції фільтра. зовсім!Vitalio: ↑ 17.01.2023 13:05Мужчинам просто соромно купувати капронові колготи, без пояснення причини продавцеві
ось набагато кращий фільтр ніж у MSI
- спойлер
-
Dark-seer
Member
Та же винга только с лейбочкой мси
-
MSI-PC User
Member
Ребята, это дно рынка. Такой корпус. Он занимает нижнюю ценовую нишу бренда. Они так видят это дно и по такой цене.
Мой "Bunker" на порядок круче, но он и стоил дороже.
Вертушки не нравятся? Себе брал корпус б/у без них и пришлось докупать отдельно - взял новый набор из трёх вертушек + блок управления argb по цене вторички. Трёх было мало, докупил ещё три дипкуловских. Вертушки от MSI до сих пор вопросов не вызывают, а дипкуловские пора выкидывать: одна загудела и смазка не помогает, на второй подсветка начала жить своей жизнью.
Так что эту жестянку из обзора есть за что попинать, но не более...
Мой "Bunker" на порядок круче, но он и стоил дороже.
Вертушки не нравятся? Себе брал корпус б/у без них и пришлось докупать отдельно - взял новый набор из трёх вертушек + блок управления argb по цене вторички. Трёх было мало, докупил ещё три дипкуловских. Вертушки от MSI до сих пор вопросов не вызывают, а дипкуловские пора выкидывать: одна загудела и смазка не помогает, на второй подсветка начала жить своей жизнью.
Так что эту жестянку из обзора есть за что попинать, но не более...
-
Kib
Member
В останньому реченні огляду, вся істина.
Може воно сподобатись і тим, кому потрібна гарна підсвітка, та кому не подобається підбирати вентилятори самостійно.
-
pcHelp
Member
Корпус со стеклянной стенкой весом 4 кг, дальше можно не читать.
-
Сidonix
Member
Корпус с нижним пылевым фильтром без рамки - дальше можно не читать.
-
slv
Member
- спойлер
- Собрал себе динозавра Chif весом под 25 кг . Фильтров нет, пыли нет , внутри можно летом жить , может пережить ядерный удар
-
AndyGTR
Junior
+ Немає антивібруючих корзин під HDDGeorgin: ↑ 17.01.2023 12:16 Пропоную обговорити Огляд корпусу MSI MAG Forge M100R
Метал - фольга. Зверху пилового фільтра немає. Спереду пилового фільтру немає. Знизу пиловий фільтр зроблений настільки паскудно, що його теж всеодно що немає.
Кращє вже якусь Vinga взяти - буде значно дешевше з приблизно тим же набором можливостей.