AMD приписують підготовку трійці 65-ватних процесорів Ryzen 7000

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
Denvys5
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити AMD приписують підготовку трійці 65-ватних процесорів Ryzen 7000
Вони надійдуть у продаж у першому кварталі 2023-го й коштуватимуть дешевше аналогів із суфіксом «X».
Совпадение? ;)
leif: 14.11.2022 13:28от тільки разом з 5800x 3д релізнули ще і 5700х за офіційні 299$, ні на що не натякаючи. думаєте, з 7000 теж так буде? на пару сотень мегагерц скинуть частоту і 30% знижки від ціни 7700х офіційно запропонують?
Melofon
Member

Повідомлення

Это было ожидаемо, хорошо что они в этот раз их релизнули почти на старте этого поколения а не как в прошлом поколении через полтора года после Х-версий на закате платформы.
waryag
Member

Повідомлення

Melofon: 18.11.2022 12:43Это было ожидаемо, хорошо что они в этот раз их релизнули почти на старте этого поколения а не как в прошлом поколении через полтора года после Х-версий на закате платформы.
Учитывая, как стартовало 7000-е поколение, я не удивлюсь и ускоренному выходу х3д.
Creature4O
Member

Повідомлення

Кому\чому- трійцї. Кого\чого-трійки
В мене не має жодної трійки в табелі. Цій веселій трійці бракує четвертого.
Виправте.
EvhenS
Member

Повідомлення

waryag Проблема то не в процесорах, а в дорогіх ДДР5 і материнках. Вихід нових процесорів нічого не змінить.
Alexx-wisa
Member

Повідомлення

Робоча частота в 3.8 ГГц виглядає занадто малою на фоні 4,5_4,7 ГГц моделей з суфіксом Х. Думаю що інфа не підтвердиться. Як таке маркетологу продати? :shuffle:
alexxusss
Member

Повідомлення

Alexx-wisa: 18.11.2022 21:30Робоча частота в 3.8 ГГц виглядає занадто малою на фоні 4,5_4,7 ГГц моделей з суфіксом Х. Думаю що інфа не підтвердиться. Як таке маркетологу продати?
Шановний, не дивіться на першу цифру в рядку, дивіться на другу. А то так базову з бустом можна сплутати. :)
Gelonyrum
Member

Повідомлення

Alexx-wisa: 18.11.2022 21:30 Робоча частота в 3.8 ГГц виглядає занадто малою на фоні 4,5_4,7 ГГц моделей з суфіксом Х. Думаю що інфа не підтвердиться. Як таке маркетологу продати? :shuffle:
Скажу з свого досвіду використання 2700 та 2700Х, якщо вручну виставляти всі параметри то процесор з Х просто тримав на 100МГц вищу частоту на тому ж вольтажі, що процесор без Х, ось і вся суть переплати)
Alexx-wisa
Member

Повідомлення

Gelonyrum: 19.11.2022 06:55
Alexx-wisa: 18.11.2022 21:30 Робоча частота в 3.8 ГГц виглядає занадто малою на фоні 4,5_4,7 ГГц моделей з суфіксом Х. Думаю що інфа не підтвердиться. Як таке маркетологу продати? :shuffle:
Скажу з свого досвіду використання 2700 та 2700Х, якщо вручну виставляти всі параметри то процесор з Х просто тримав на 100МГц вищу частоту на тому ж вольтажі, що процесор без Х, ось і вся суть переплати)
Через Ryzen master?

Відправлено через 16 хвилин 1 секунду:
alexxusss: 18.11.2022 23:08
Alexx-wisa: 18.11.2022 21:30Робоча частота в 3.8 ГГц виглядає занадто малою на фоні 4,5_4,7 ГГц моделей з суфіксом Х. Думаю що інфа не підтвердиться. Як таке маркетологу продати?
Шановний, не дивіться на першу цифру в рядку, дивіться на другу. А то так базову з бустом можна сплутати. :)
Я то все розумію, але ж люди здебільшого не поспішаютьвивчати мат. частину. Тому і написав вище запитання. :beer:
alexxusss
Member

Повідомлення

Alexx-wisa: 19.11.2022 11:39

Я то все розумію, але ж люди здебільшого не поспішаютьвивчати мат. частину. Тому і написав вище запитання. :beer:
В ноутбучних он взагалі базова 1,5 ГГц і нічо :D
WhiskeyInTheJar
Member

Повідомлення

Даже проще, потому что это очень быстро подадут как плюс в виде низкого энергопотребления в простое и легких сценариях. Такой себе Форд Мустанг, с функцией малолитражки при езде по городу.

Відправлено через 11 хвилин 24 секунди:
Так это очевидная вещь. Лиза просто взяла проверенный метод из видеокарт, когда вендоры берут более удачные чипы и продают свои "разогнанные" версии относительно референсных карт, и сняла сливки на ровном месте.
Gelonyrum
Member

Повідомлення

Alexx-wisa: 19.11.2022 11:39

Через Ryzen master?
Через біос
ascord
Member

Повідомлення

На 7600х сейчас отличная цена 269€
Відповісти