Останні статті і огляди
Новини
Огляд та тестування ноутбука ASUS ROG Strix Scar 15 G533 на базі процесора Intel Core i9-12900H та відеокарти GeForce RTX 3070 Ti
-
Prescott
Member
Предлагаю обсудить Огляд та тестування ноутбука ASUS ROG Strix Scar 15 G533 на базі процесора Intel Core i9-12900H та відеокарти GeForce RTX 3070 Ti
Вид - безусловно имеет, но ещё до конца обзора я уже понял что это будет поведение типичного ноута коих на рынке миллион, адские Т, шум, сброс частот и прочее. На кой покупать такую "игровую" машину?
Вид - безусловно имеет, но ещё до конца обзора я уже понял что это будет поведение типичного ноута коих на рынке миллион, адские Т, шум, сброс частот и прочее. На кой покупать такую "игровую" машину?
-
solomoniks
Member
Из-за видона, наверное. 

-
Sanьka
Member
Навіть якщо не брати до уваги шум/нарів, а чисто крутий проц, відяху, озу, дизайн, підсвітку і ти такий "Віууу зараз шпільну"
і такий сідаєш.... за 15.6" монік і ........запускаєш Герої3, так як для усіляких шутерів цього реально мало. Це тупо незручно
Хіба що розглядати його як переносний стаціонар для підєднання до нормального монітору у каюті. Але це таке собі заняття для моряків дальнього плавання.

Хіба що розглядати його як переносний стаціонар для підєднання до нормального монітору у каюті. Але це таке собі заняття для моряків дальнього плавання.
-
konb999
Member
Ото тут "фахівці" зібрались!
Маю скар стрікс тільки 17 дюймів та з ВК 3080ти
З питань незручності екрану - дійсно вдома на 27 дюймах зручніше, але я не вважаю що таке рішення слід розглядати як виключно єдиний ігровий ПК вдома, я коли вдома на стаціонарі граюсь, а ноут у відрядження беру і як ввечорі трохи погратися і мозок перезавантажити після робочого дня досить непогане рішення. Як на мене, досить комфортно грати на 17 дюймах.
З приводу температур взагалі немає нічого критичного! В реальних сценаріях використання температура і ВК і ЦП в районі 85-85 градусів. Більш ніж комфортні температури для кремнію! Іноді під час запуску та завантаження ігор піднімається на декілька секунд до 93-97, але це, повторюю, НА ДЕКІЛЬКА СЕКУНД. В стрес тестах звісно гріється і тротлить, але ж в мене і стаціонар з 12900к в стрестестах за 100 піднімається і в тротлінг уходить! І це нормально, - це ж стрестести! Будь шо, він в мене вже пів року, наіграно досить багато годин, бо більшість часу зараз у відрядженнях проводжу, і нічого не згоріло, - нічого не поплавилось і навіть не тротлить, якщо, звісно, не ставити перед собою завдання ввести до тротлінгу, а просто робити те для чого він призначений - грати!
Я раніше і сам думав що ігровой ноут це х...ня, поки сам не купив. А зараз зробив висновок, що як другий ігровий ПК досить правильне рішення, - в будь якому місці, на виїзді, у відрядженні, - кинув до рюкзаку та і погнав собі!

Маю скар стрікс тільки 17 дюймів та з ВК 3080ти
З питань незручності екрану - дійсно вдома на 27 дюймах зручніше, але я не вважаю що таке рішення слід розглядати як виключно єдиний ігровий ПК вдома, я коли вдома на стаціонарі граюсь, а ноут у відрядження беру і як ввечорі трохи погратися і мозок перезавантажити після робочого дня досить непогане рішення. Як на мене, досить комфортно грати на 17 дюймах.
З приводу температур взагалі немає нічого критичного! В реальних сценаріях використання температура і ВК і ЦП в районі 85-85 градусів. Більш ніж комфортні температури для кремнію! Іноді під час запуску та завантаження ігор піднімається на декілька секунд до 93-97, але це, повторюю, НА ДЕКІЛЬКА СЕКУНД. В стрес тестах звісно гріється і тротлить, але ж в мене і стаціонар з 12900к в стрестестах за 100 піднімається і в тротлінг уходить! І це нормально, - це ж стрестести! Будь шо, він в мене вже пів року, наіграно досить багато годин, бо більшість часу зараз у відрядженнях проводжу, і нічого не згоріло, - нічого не поплавилось і навіть не тротлить, якщо, звісно, не ставити перед собою завдання ввести до тротлінгу, а просто робити те для чого він призначений - грати!
Я раніше і сам думав що ігровой ноут це х...ня, поки сам не купив. А зараз зробив висновок, що як другий ігровий ПК досить правильне рішення, - в будь якому місці, на виїзді, у відрядженні, - кинув до рюкзаку та і погнав собі!
-
vmsolver
Member
Афигеть.. а я всем говорю, что температура 3060 около 67 градусов и при турбине 2600 об/мин в ноуте это шумно и невозможно пользоваться, и что поэтому хочу нормальный десктоп... Судя по обзору я счастливый человек, просто не знаю этого.
-
Lucas55
Member
- Звідки: Сверхскопление Ланиакея Местная группа галактик Млечный Путь Солнечная система планета Земля
-
N3URO
Member
"Але відносно компактні розміри пристрою наклали обмеження на систему охолодження і вона при високому навантажені сильно шумить. Звичайно, це недолік усіх потужних ноутбуків і з цим прийдеться змиритися"
Там есть такой ноут как "легион", абсолютно другой уровень, стриксы скатились давно уже
Там есть такой ноут как "легион", абсолютно другой уровень, стриксы скатились давно уже

-
Kotya
Member
А я ще здивувався.
Де такий ноут на тестах роутера взявся?

Де такий ноут на тестах роутера взявся?

-
Martix
Member
У меня, через неполные 3 года на таком ноутбуке:
1) растрескались динамики, при чем из я почти не использовал
2) вылетели футорки у шарниров
В остальном норм. Но магниевая рама тут маленькая, ноут жидкий. Качество корпуса хилое. А вот материнка супер, питание отличное. Охлад тоже норм.
1) растрескались динамики, при чем из я почти не использовал
2) вылетели футорки у шарниров
В остальном норм. Но магниевая рама тут маленькая, ноут жидкий. Качество корпуса хилое. А вот материнка супер, питание отличное. Охлад тоже норм.
-
Paradox1306
Member
Коли на прозору частину падає пряме світло ноут вже нормально працює? Пофіксили?
-
tablestikus
Member
А якщо там проц замінити на і5 - система охолодження таки сможе жити без тротлінгу чи все ж відяха буде температуру загоняти в пекло?
-
Kotya
Member
Нащо?tablestikus: ↑ 26.09.2022 17:05 А якщо там проц замінити на і5 - система охолодження таки сможе жити без тротлінгу чи все ж відяха буде температуру загоняти в пекло?
Вимкнути НТ або максимальний стан процесора
у плані *енергоспоживання* 99% поставити,
щоб бусту не було, вище пакету базового Ваттажу
це якщо біос порізаний.
-
tablestikus
Member
Ну щоб отримати щось на чому дійсно можно грати не обмужуючи встановлене залізо тротлінгомKotya: ↑ 26.09.2022 21:00Нащо?tablestikus: ↑ 26.09.2022 17:05 А якщо там проц замінити на і5 - система охолодження таки сможе жити без тротлінгу чи все ж відяха буде температуру загоняти в пекло?
це якщо біос порізаний.
-
Kotya
Member
Вимкнення НТ - хіба чимось завадить геймінгу?tablestikus: ↑ 26.09.2022 21:32Ну щоб отримати щось на чому дійсно можно грати не обмужуючи встановлене залізо тротлінгомKotya: ↑ 26.09.2022 21:00
Нащо?
це якщо біос порізаний.
Про вимкнення бусту - там вже є нюанси...
-
tablestikus
Member
Ну ужимання процессора це імхо не користування з коробки.Kotya: ↑ 27.09.2022 12:27Вимкнення НТ - хіба чимось завадить геймінгу?tablestikus: ↑ 26.09.2022 21:32
Ну щоб отримати щось на чому дійсно можно грати не обмужуючи встановлене залізо тротлінгом
-
Kotya
Member
Тоді оберти 100% і го.tablestikus: ↑ 27.09.2022 13:51Ну ужимання процессора це імхо не користування з коробки.Kotya: ↑ 27.09.2022 12:27
Вимкнення НТ - хіба чимось завадить геймінгу?
З коробки.
Без троттлінгу!
(Але це не точно).
-
tablestikus
Member
Оце от "(Але це не точно)" і визива сум.