Останні статті і огляди
Новини
Огляд та тестування ноутбука Dream Machines RG3060-15UA38 на базі процесора Intel Core i7-12700H та відеокарти Nvidia GeForce RTX 3060
-
deepforest
Member
Пропоную обговорити Огляд та тестування ноутбука Dream Machines RG3060-15UA38 на базі процесора Intel Core i7-12700H та відеокарти Nvidia GeForce RTX 3060
ціна відповідна 70кгрн, могли би хоча би 17" зробити за цю ж ціну, а так не зовсім цікаво, 2к на 15"
ціна відповідна 70кгрн, могли би хоча би 17" зробити за цю ж ціну, а так не зовсім цікаво, 2к на 15"
-
Dream Machines
Member
Так і зробили...deepforest: ↑ 15.08.2022 15:53 Пропоную обговорити Огляд та тестування ноутбука Dream Machines RG3060-15UA38 на базі процесора Intel Core i7-12700H та відеокарти Nvidia GeForce RTX 3060
https://dreammachines.com.ua/ua/notebook/RG3060-17UA37
-
deepforest
Member
це цікавише, а ціна яка?
-
Dream Machines
Member
Ну ми посилання дали, там є і цінаdeepforest: ↑ 15.08.2022 16:00 це цікавише, а ціна яка?
-
deepforest
Member
зекономівши на 8гб озу ми отримаємо 17" такої ж конфігурації за тіж 70кгрн, гарна реклама - "спритність рук і ніякого шахрайства"
-
Dream Machines
Member
Нічого не зрозуміли, якщо відверто...deepforest: ↑ 15.08.2022 17:16 зекономівши на 8гб озу ми отримаємо 17" такої ж конфігурації за тіж 70кгрн, гарна реклама - "спритність рук і ніякого шахрайства"
-
deepforest
Member
сьогодні маленькі але про три, а завтра велики але по п'ять... Карцев(с)
Кажу гарна реклама! Молодці! Хочя би тримаєте марку якістю та локанічністью, та не підсовуєте модне та лгбтшне як інші бренди на а... та м...
Відправлено через 21 хвилину 52 секунди:
серьйозно, без сарказму
Кажу гарна реклама! Молодці! Хочя би тримаєте марку якістю та локанічністью, та не підсовуєте модне та лгбтшне як інші бренди на а... та м...
Відправлено через 21 хвилину 52 секунди:
серьйозно, без сарказму
-
ZDino
Junior
О круто!! Мне нравиться эта функция кастомизации крышки!
-
yupi
Member
вместо пустого места под 2,5 увеличили бы аккум и добавили бы еще один слот м2. цена то 1900$
да и память с таймингами 17-18 поставили хотя бы, а не 22
в целом ноут вышел посредственный за такие деньги
-
Dream Machines
Member
У нас же не один ноутбук в каталоге, верно? Есть модели и с двумя М2 слотами и даже 4-мя... Есть и с большим АКБ. Что касается памяти, то тут дело пользователя, если не подходит стоковый вариант всегда можно использовать конфигуратор.yupi: ↑ 15.08.2022 18:22 вместо пустого места под 2,5 увеличили бы аккум и добавили бы еще один слот м2. цена то 1900$
-
yupi
Member
речь идет про обозреваемый ноут, причем тут каталог?Dream Machines: ↑ 15.08.2022 18:53У нас же не один ноутбук в каталоге, верно?
вот только там цена уже не 1900$, верно?Dream Machines: ↑ 15.08.2022 18:53Есть модели и с двумя М2 слотами и даже 4-мя
-
Nemo4k
Member
Не могу себе купить зачем это рекламировать цени просто загибают.
-
Dream Machines
Member
Вы предлагаете сделать один мега-тест на 35 моделей? Подобные обзоры в моем понимании делают не ради конкретной модели, а в целом. Кому-то что-то понравилось, и человек сразу ищет вариант под себя. Вот даже далёко ходить не нужно, выше пример с 17" матрицей.yupi: ↑ 15.08.2022 18:55 верно. но в обзоре именно тот, который здесь обсуждается?
Верно, может быть не только дороже, но и дешевле.yupi: ↑ 15.08.2022 18:55 вот только там цена уже не 1900$, верно?
-
yupi
Member
я предлагаю сразу сделать, в котором хотя бы 2 м2 и аккум не урезан из-за пустого 2,5Dream Machines: ↑ 15.08.2022 19:01Вы предлагаете сделать один мега-тест на 35 моделей?
-
Dream Machines
Member
В следующий раз дадим на тест именно такойyupi: ↑ 15.08.2022 19:14 я предлагаю сразу сделать, в котором хотя бы 2 м2 и аккум не урезан из-за пустого 2,5
-
korea
Member
В розділі Ефективність системи охолодження та рівень шуму не знайшов нічого про рівень шуму.
Dream Machines не підкажете скільки децибел видає система охолодження при 3800 та 4600 об/хв?
Дякую
Dream Machines не підкажете скільки децибел видає система охолодження при 3800 та 4600 об/хв?
Дякую
-
Dream Machines
Member
Это да, можно попробовать повторить (как вариант добавить камо на подладонную поверхность), но тут явно краска... Да и что делать когда наступит мирное время?
Отправлено спустя 6 минут 58 секунд:
Якщо відверто, то точних чисел я не маю. Я саме цей семпл тримав в руках і він по рівню шуму не відрезняється від мого особистого ноута (модель є у профілі). Якщо напишете нам у телеграм я спробую записати рівень шуму свого. Скажу так, в режимі medium performance він не напрягає взагалі.korea: ↑ 15.08.2022 19:24 В розділі Ефективність системи охолодження та рівень шуму не знайшов нічого про рівень шуму.
Дякую
-
deepforest
Member
Dream Machines
То ви є предствництвом польского DM в Україні, який є в свою чергу дочернею фірмою тайванського Clevo, я вірно розумію? Яка ситуація зараз DM із Тайванєм на тлі ситуації з Китаєм?
То ви є предствництвом польского DM в Україні, який є в свою чергу дочернею фірмою тайванського Clevo, я вірно розумію? Яка ситуація зараз DM із Тайванєм на тлі ситуації з Китаєм?
-
Dream Machines
Member
Ми так: представництво польского DM в Україні, але Clevo не випускає продуктів під власним брендом, це OEM/ODM компанія. Їх продукти у світі зутрічаються під різними брендами, наприклад XMG, XOTIC, Eluktronics тощо (раніше навіть Alienware).deepforest: ↑ 15.08.2022 20:13 Dream Machines
Ситуація з Тайванєм стабільна, єдине за що варто переживати - можливе здорощення логістики із-за бокуваня острова.