И снова здравствуйте. Недавно создавал тему с вопросом по синей смерти - больше блускринов не было пока что, систему не переустанавливал.
Теперь новый трабл - вчера вечером во время просмотра фильма комп перезагрузился. Причем впечатление такое, что даже подряд 2-3 раза. Я решил, что это траблы с сетью (упса пока еще нет, выбираю) - свет был выключен, поэтому не знал было ли мигание характерное. Затем комп очередной раз перезагрузился, я даже кино не успел запустить. Я включил свет в комнате, подождал еще минутку - +1 перезагрузка, свет не мигал (или настолько маленькая пауза, что я не увидел).
Поможете чем-либо? Тесты, явки, пароли? Или сразу нести сборщикам обратно? Вот сейчас утром запустил, поработал 20 минут без проблем.
Новини
Останні статті і огляди
Перезагрузки. Сеть или что-то друое?
-
Lisovyy
Member
-
doCENTik85
Advanced Member
Померяй напряжение в сети.
-
Lisovyy
Member
Сегодня вечером постараюсь померять.
-
OlexandR
Member
на 100% впевнений те що ти помірявши мережу хоть би там було і 175В нічого тобі не дасть! Адже він пряцює.., а впевний момент коли йде "скачок! вирубує.. це ти тестером не зловиш! Мені більше здається що це перегрів.. попробуй радіатори чи хоть якийсь з них гарячий? Друга підозра що це БЖ, напиши хочаб його модель в профілі.
Що до ББЖ, можу дати деякі рекомендації.., собі взяв і забув.
-
Lisovyy
Member
Звичайно давай рекомендації. Буду вдячний. Модель БЖ зможу написати ввечері, гляну бумажки.OlexandR:на 100% впевнений те що ти помірявши мережу хоть би там було і 175В нічого тобі не дасть! Адже він пряцює.., а впевний момент коли йде "скачок! вирубує.. це ти тестером не зловиш! Мені більше здається що це перегрів.. попробуй радіатори чи хоть якийсь з них гарячий? Друга підозра що це БЖ, напиши хочаб його модель в профілі.
ДБЖ зараз активно вибираю, ось тут viewtopic.php?p=360564#360564 задав питання з цього приводу.
На даний момент мені більше всього подобається Powercom IMD 1025AP
-
OlexandR
Member
Lisovyy
Принципі нічого, але ти ще врахуй наприклад + монітор + на майбутні апгрейти заліза ... я собі взяв чуть вищу модель Powercom IMD-1500AP (IMD-1500 AP) з моїм конфігом він тримає реальних 18 хвилин, плюс від нього живеться вся переферія (мережеве обладнення, звук, лампа денного світла)
З мінусів він важкий, і у ньому стоїть дві батареї всередині ну і розмір 130x192x382 мм. Жодного разу він не пропустив скачок чи вимкнення напруги.
Добавлено спустя 5 минут 44 секунды:
Брав тут
Добавлено спустя 2 минуты 47 секунд:
Сам колись шукав цінаякість а получився покраще "АПС"а і гарантії вроді 6 років.
Принципі нічого, але ти ще врахуй наприклад + монітор + на майбутні апгрейти заліза ... я собі взяв чуть вищу модель Powercom IMD-1500AP (IMD-1500 AP) з моїм конфігом він тримає реальних 18 хвилин, плюс від нього живеться вся переферія (мережеве обладнення, звук, лампа денного світла)
Добавлено спустя 5 минут 44 секунды:
Брав тут
Добавлено спустя 2 минуты 47 секунд:
Сам колись шукав цінаякість а получився покраще "АПС"а і гарантії вроді 6 років.
-
Lisovyy
Member
Дякую. Мабуть такий і візьму.
-
OlexandR
Member
але перепитуй чи він з ЮСБ виходом, бо там є вроді 3 варіанти КОМЮСБі просто обрізок.