Кто бы ни был на высоте сейчас, купив или переманив другие студии, Activision всегда были молодцы!

Ніколи не розумів сенсу за ними гнатися, азарт хіба що, імхо безтолкова лабуда на яку ніколи не звертаю увагиGelonyrum:Ненавиджу ачівки
В цьому і суть, що сенсу немає і це нав'язування дратує, але мозку не прикажеш, не знаю навіщо, але вони йому потрібні, приходиться перед проходженням гри ламати ачівменти через SAM і тоді спокійно проходити гру як душа забажає. В іншому випадку через якийсь час ловлю себе на думці, що я почав збирати ачівки і гра не приносить задоволення. Ця ж сама біда з знаками запитання на карті і сайд квестами, поки все не зроблю по основному сюжету не піду (зазвичай проходження після такого затягується, або гра забувається). Практично всі останні ігри з відкритим світом благополучно були закинуті мною з цих причин, для мене особисто гра року - The Plague Tale, концентрований цікавий сюжет без сайд квестів і біганини відкритим світом заради знаків запитання.Sixma: Ніколи не розумів сенсу за ними гнатися, азарт хіба що, імхо безтолкова лабуда на яку ніколи не звертаю уваги
Я теж, як правило, після сюжету гру зношу, додаткові квести лиш проходив в собаках перших і гта 5, чисто із-за кат-сценDanRub:Никогда не обращал на них внимания, и игры полностью тоже никогда не хотел пройти - прохожу сюжет и сношу
А я наоборотDanRub:Никогда не обращал на них внимания, и игры полностью тоже никогда не хотел пройти - прохожу сюжет и сношу
оно и понятно мамкин ноут более современное не тянети это в 2005 году - до сих пор играю с удовольствием