Manli Gallardo 1080ti i радіатор-бекплейт від Arctic Accelero Twin Turbo III: якої товщини термопрокладки?

Видеокарты, графические процессоры, драйверы
Відповісти
Автор
Повідомлення
Ежик373
Member

Повідомлення

Мужики, вибачаюсь, якщо трохи не по темі, але не придумав куди написати так, щоб не створювати нову тему.
Є Manli Gallardo 1080ti з NZXT G12 та Arctic Liquid Freezer 120. Температура gpu близько 56-61 градуса, що наче супер, але переживаю за vrm та чіпи пам'яті.
Якраз згадав, шо маю, радіатор-бекплейт від Arctic Accelero Twin Turbo III, який можна було б закріпити, але не знаю якої товщини термопрокладки брати. На око, то наче міліметра півтора, але може хтось знає напевно. Підкреслю ще раз, що мова саме про тильну сторону плати, радіатор буде як бекплейт.
А ще, якого розміру листика буде достатньо? Є варіанти 50*50, 120*20, 145*145.
shatun
Member

Повідомлення

Ежик373: Якраз згадав, шо маю, радіатор-бекплейт від Arctic Accelero Twin Turbo III, який можна було б закріпити, але не знаю якої товщини термопрокладки брати.
А нічого ти не сплутав? Arctic Accelero Twin Turbo III має бекплейт с покриттям лише чіпу GPU.

На память там доведеться ліпити окремі радікі на термоскотч. Тобто термопрокладки взагалі не потрібні - потрібен комплект радіаторів.
https://svo.simant.com.ua/product/5ZINoVxj.html
Але якщо ти прогавив комплектний кусок під його рідні верхні радіатори, то просто приміряй його, бо там і 1.5, і 2 мм може бути.
А розмір - та хоч на всю площу, якщо грошей не шкода.
спойлер
014_instal_list4_big.jpg
Ежик373
Member

Повідомлення

shatun:
Ежик373: Якраз згадав, шо маю, радіатор-бекплейт від Arctic Accelero Twin Turbo III, який можна було б закріпити, але не знаю якої товщини термопрокладки брати.
А нічого ти не сплутав? Arctic Accelero Twin Turbo III має бекплейт с покриттям лише чіпу GPU.

На память там доведеться ліпити окремі радікі на термоскотч. Тобто термопрокладки взагалі не потрібні - потрібен комплект радіаторів.
https://svo.simant.com.ua/product/5ZINoVxj.html
Але якщо ти прогавив комплектний кусок під його рідні верхні радіатори, то просто приміряй його, бо там і 1.5, і 2 мм може бути.
А розмір - та хоч на всю площу, якщо грошей не шкода.
спойлер
014_instal_list4_big.jpg
Або ми неправильно зрозуміли один одного або хтось один помиляється)
У цього арктіка 2 радіатори: гпу охолоджується верхнім з вентилями, а чіпи і все інше нижнім-бекплейтом. На зображенні саме прокладки для нижнього.
Купував б/у тому, так, не маю їх.
shatun
Member

Повідомлення

Ежик373: У цього арктіка 2 радіатори: гпу охолоджується верхнім з вентилями, а чіпи і все інше нижнім-бекплейтом. На зображенні саме прокладки для нижнього.
Ні. Пластина зверху ВК, а на пластині вже великі радікі. Знизу лише чіп GPU покритий. Пам'ять - ні.
Тобто виробник важає, що можна відводити тепло з пам'яті через текстоліт, а не напряму з чіпів.
У всякому разі - я це так бачу. https://overclockers.ru/lab/show/62446_ ... _Turbo_III
anatolikostis
Member

Повідомлення

выступы пайки до 2мм, чтобы не коротило нужно брать тп от 3мм под прижим.
значит берем arctic 6w/mK 1.5mm листик 140*140 и складываем полоски нужной площади на плате двойной толщины
взять можно на hotline или тут у hum или freemanew
RoboticsIII
Member

Повідомлення

такие охлады сами по себе продувают нормально всю плату, так что прокладки можно смело ставить только на VRM зону. А на память.. ну такое сомнительное решение) У меня R9 290, и xtreme iv и есть прокладки только на VRM зону и все.. 3тьий год идет и проблем и горя не знаю) :super:
Відповісти