Back 4 Blood — кооперативный зомби-шутер от авторов Left 4 Dead

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Izraphail
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить Back 4 Blood — кооперативный зомби-шутер от авторов Left 4 Dead
Я дожил до того для, когда отсутствие планов по королевской битве уже вменяется в плюсы проекта.... :-/
Jasunia
Junior

Повідомлення

Круто. Сподіваюсь на більшу кількість жіночих протагоністів :shuffle:
Izraphail
Member

Повідомлення

Jasunia:Круто. Сподіваюсь на більшу кількість жіночих протагоністів :shuffle:
Да хоть кролики с автоматами, лишь бы это небыло оторванно от игровой рельности. А то получим очередную сильную и независимую булемичку, которая будет превозмагать как ультрамарин.
Jasunia
Junior

Повідомлення

Izraphail:
Jasunia:Круто. Сподіваюсь на більшу кількість жіночих протагоністів :shuffle:
Да хоть кролики с автоматами, лишь бы это небыло оторванно от игровой рельности. А то получим очередную сильную и независимую булемичку, которая будет превозмагать как ультрамарин.
Чому б й ні, жінки різні. В спортзалі завжди є слабачки-фітнесдіви та перекачані боксерки. Ну у мене спортзал поруч з домом, не знаю як у інших. Але мені хотілося б щось між двома типами.

Щось між Ларою Крофт та Касандрою (М-м'язи) з (АС) Змушувати когось грати кимось - не добре, як це було у іграх 2010х років. Треба давати повний вибір, як У АС чи в оригінальному ЛФД.
А що значить "булемічка"?
Agoris
Member

Повідомлення

Так так так, што тут у нас. А у нас тут #мояборьба :gigi:
Maxhope
Member

Повідомлення

Jasunia:А що значить "булемічка"?
Зображення
DesertHetman
Member

Повідомлення

представили новый зомби-шутер с кооперативом под названием Back 4 Blood
Разработка проекта началась недавно, поэтому никаких скриншотов или роликов авторы представить пока не могут
то есть представили название? B-)
BioHazard
Member

Повідомлення

однако никакой королевской битвы в планах нет.

игроделы пошли против школотной системы )
Izraphail
Member

Повідомлення

Jasunia:
Змушувати когось грати кимось - не добре, як це було у іграх 2010х років. Треба давати повний вибір, як У АС чи в оригінальному ЛФД.
От я прям вижу как Джон Кармак вламывается к тебе в дом и заставляет играть за думгая, а ты сопротивляешься, но автомат у виска делает своё дело :facepalm:
Никто никого не заставляет. Хочешь играть - играй, нет - твой выбор. Игры это не всегда пиф-паф, где персонаж как и его личность - пустые болванки. Иногда это и цельный мир в совокупности с хорошим сюжетом и лором. Взять ту же Лару Крофт (я о последних частях), в которой то опять таки заставляют играть за кого-то :lol: .
dropburndead
Member

Повідомлення

Free2play-а вот это уже настораживает.но надеюсь обойдется :)
Izraphail
Member

Повідомлення

dropburndead:Free2play-а вот это уже настораживает.но надеюсь обойдется :)
Настораживает ваше зрение и неумение воспринимать печатный текст :spy:
Ooops
Member

Повідомлення

Jasunia

Покушать заглянули?
Kozakevich
Member

Повідомлення

Будет интересно увидеть это :) До сих пор катаю в L4D и L4D2 :beer:
dropburndead
Member

Повідомлення

Увидел поздно, извиняюсь)
Jasunia
Junior

Повідомлення

Izraphail:
Jasunia:
Змушувати когось грати кимось - не добре, як це було у іграх 2010х років. Треба давати повний вибір, як У АС чи в оригінальному ЛФД.
От я прям вижу как Джон Кармак вламывается к тебе в дом и заставляет играть за думгая, а ты сопротивляешься, но автомат у виска делает своё дело :facepalm:
Никто никого не заставляет. Хочешь играть - играй, нет - твой выбор. Игры это не всегда пиф-паф, где персонаж как и его личность - пустые болванки. Иногда это и цельный мир в совокупности с хорошим сюжетом и лором. Взять ту же Лару Крофт (я о последних частях), в которой то опять таки заставляют играть за кого-то :lol: .
В Розкрадача можна було б всунути іншого протагоніста на вибір, як у Знечещені 2.

Я коли вперше побачив Знечещені у Карнаці - засмутився. Гадав що будемо грати то за Ойца- Корво то за Маджесті-Емілі. А виявилось - те що треба, сам обираєш за кого грати з цих двох і граєш.

Та ж система могла б бути й в ДУМ. Але дум мені не зайшов, бо шутер.
Але в Покинуті на Загибель завжди був вибір. Проблема вибору - у тому, що персонажів не рівна кількість. Мало опції.

Доречі у Емілі зі Знечещених дуже жахлива зачіска, я знаю як це звучить, але реально нудить, грав за татуся-Корво. У нього чаруючий шарм, нормальний стиль і класика. Емілі засмутила. :-/ Тому жінок треба правильно вставляти у ігри, це так.

В АС Одісея це зробили дуже годно. Гірше - АС Сервелат. Іві - ледь не найкращий варіант, навіть чимось краще Лари. Хоча нас у Сервелаті змушують грати додаткові місії...

У Вназад за Кров може не бути сюжету, або це буде трататата як Залишені на смерть. Навіть у цьому випадку треба більше опцій персонажів. Я думаю вони їх дадуть.
Izraphail
Member

Повідомлення

Jasunia: В Розкрадача можна було б всунути іншого протагоніста на вибір, як у Знечещені 2.

Я коли вперше побачив Знечещені у Карнаці - засмутився. Гадав що будемо грати то за Ойца- Корво то за Маджесті-Емілі. А виявилось - те що треба, сам обираєш за кого грати з цих двох і граєш.

Та ж система могла б бути й в ДУМ. Але дум мені не зайшов, бо шутер.
Але в Покинуті на Загибель завжди був вибір. Проблема вибору - у тому, що персонажів не рівна кількість. Мало опції.

Доречі у Емілі зі Знечещених дуже жахлива зачіска, я знаю як це звучить, але реально нудить, грав за татуся-Корво. У нього чаруючий шарм, нормальний стиль і класика. Емілі засмутила. :-/ Тому жінок треба правильно вставляти у ігри, це так.

В АС Одісея це зробили дуже годно. Гірше - АС Сервелат. Іві - ледь не найкращий варіант, навіть чимось краще Лари. Хоча нас у Сервелаті змушують грати додаткові місії...

У Вназад за Кров може не бути сюжету, або це буде трататата як Залишені на смерть. Навіть у цьому випадку треба більше опцій персонажів. Я думаю вони їх дадуть.
Господи. Я навіть і не згадаю коли мене в останній раз так тянгнуло лаятись. Що це за пронос свідомості? Що за шкварені назви? І це не кажучи про паплюження імен персонажів...
Як :censoured: можна зрівняти Dishonored з Doom? І травити лють про те що такий же хід можно було вчудити з персонажами? В Dishonored ми граємо за вбивць що володіють магією, та і з точки лору нам добре пояснили як це можливо. Думгай же - вцілівший боєць "елітних" військ який вцілів після аварії та в "силовій броні" вирізав пекло і щось я з тяжко уявляю як в цю концепцію можна вмістити навіть чоловіка не з статурою шкафа з антрісоллю.
І що значить в L4D нема сюжету? Алло! Він там є, хоч і примітивний, і це не кажучи про те серію коміксів, яка розкриває історію кожної четвірки.
Про "правильно вставляти жінок" - просто застрелилсь! Нікого не потрібно вставляти. Потрібно створювати аутентичні образи, які будуть доповнювати гру та її світ. Виж коли книжки читаєте - не ворчите про те: "А чогож це мені не дають прочитати цюж історію з боку іншого полу". Бо в результаті і отримуємо "вставленних" балерин на ковзанці з хокеїстами у повному захисті підчас бійні.

Всё, я догорел... :-/
Telcontar
Member

Повідомлення

Izraphail
і нащо ото було так розпалятися на звичайного троля-новорега?
Kotan92
Member

Повідомлення

Telcontar
Он там еще Core_7 защищал в теме, где последний ноуты продавал :laugh:
Кор, тебя спалили, можешь дальше не напрягаться :rolleyes:
Izraphail
Member

Повідомлення

Telcontar
Та от шось клемануло... Та щей п'ятниця :shuffle:
Jasunia
Junior

Повідомлення

Так, але я це й сказав. Все одно не міняє факту про брак персонажів іншої статі. Але в наступній грі їх має бути набагато більше. :rotate:
Відповісти