Новини
Останні статті і огляди
Чи можна програмно залочити фпс?
-
oRac001
Member
Давно цікавить це питання. Звісно, комфортний фпс - від 50 до 60 (хоча як для кого), але профільний пилосос не всюди видає стільки. До прикладу, в Кризісі (не налітайте через нього, що він типу старий - все одно люблю цю гру) на середньо-високо-дуже високих настройках в основному тримається 40-45 фпс, хоча дуже часто сідає до 30. При таких розкладах краще грати при стабільних 30, ніж при скачучих 40. Чи є якісь програми/методи/бубни, що це реалізувати?
-
Imper
Member
Это как, лучше на 30 чем на динамическом 30-45? Я может не догоняю, но лучше точно не будетoRac001: При таких розкладах краще грати при стабільних 30, ніж при скачучих 40.
-
GERXTRM
Member
Imper
Стабильный фпс лучше постоянного динамического, при 30-ке в такие игры играть мне лично комфортно...
Дал бы пруфлинк на iXBT да не могу найти статью о fps'е
Стабильный фпс лучше постоянного динамического, при 30-ке в такие игры играть мне лично комфортно...
Дал бы пруфлинк на iXBT да не могу найти статью о fps'е
-
WACU
Member
да,возможно,в кризисе, решение здесь - " target="_blank ... r_embedded
-
oRac001
Member
WACU

А я вже купився, що це рішення проблеми
А я вже купився, що це рішення проблеми
-
WACU
Member
oRac001 - после просмотра клипа захотел себе такой костюм с подсветкой красной,как раз для ночного клуба тусить 
-
oRac001
Member
WACU
Треба сказати, мувік зроблений на диво якісно, особливо анімація. Люди старались
Треба сказати, мувік зроблений на диво якісно, особливо анімація. Люди старались