- спойлер

Новини
Останні статті і огляди
Згадуємо упаковки відео-адаптерів!
-
Bloody_Justice
Member
Ось ця статейка оживила в моїй пам'яті чудернацькі стилі колишнього оформлення коробок відеокарт. Прямо аж ностальгія пробила.
Не пам'ятаю самі старі коробки від моїх відеокарт, ГФ8600 (не згадаю виробника) була в чомусь стриманому упакована, ніяких пустунств!
А от Рад4850 Сапфіровський був у коробці з такою цицькатою 3Д-дівахою, чорна майка з чудо-обтягуючого матеріалу, молитовний жест рук, питливий погляд. Я тільки рік тому знайшов і викинув ту коробку з дивану! Фото немає, тому скину скачане з Інету, в мене-то була версія на 1Гб.

-
jimbo
Member
это же RubyBloody_Justice:з такою цицькатою 3Д-дівахою
-
movi
Member
Нашел чему радоваться - сиськи его не интересуют...Bloody_Justice:Хоча я і радий, що такого більше немає...
-
Bloody_Justice
Member
Ви знайомі?jimbo:это же RubyBloody_Justice:з такою цицькатою 3Д-дівахою
Отправлено спустя 2 минуты 35 секунд:
Циці це норм, але ж там такі ахтунги траплялися на тих упаковках!movi:Нашел чему радоваться - сиськи его не интересуют...Bloody_Justice:Хоча я і радий, що такого більше немає...
-
movi
Member
То царевна-лягушка. Сучасна.Bloody_Justice:Палітовській кібер-жабі
-
taxi911
Member
-
jimbo
Member
это ГГ всех технодемок ATIBloody_Justice:Ви знайомі?
-
Bloody_Justice
Member
Ясно. Якось їхні технодемки проходили повз мене тоді. Зовсім не пам'ятаю цього.jimbo:это ГГ всех технодемок ATIBloody_Justice:Ви знайомі?
-
WakeMe
Member
Раньше коробка с видухой наводила на мысль

Хотя я брал в кульках оем видухи, значительно дешевле были
А сейчас от покупки новой железки радость хорошо если 5 минут длится

Хотя я брал в кульках оем видухи, значительно дешевле были
А сейчас от покупки новой железки радость хорошо если 5 минут длится
-
Polaris
Member
WakeMe
Старость(
Старость(
-
PushKing
Member
не знаю. Я могу и неделю с ней сидеть и радоваться как ребенок. Причем не важно, что этоWakeMe:А сейчас от покупки новой железки радость хорошо если 5 минут длится
Лучшая версия РХ 588, обрубок ГТХ 650 или старая полуживая Р9 280х
Чет прям обожаю с новыми железами заниматься.
П.С. при этом в игры играю дай бог чтоб часов 5 в неделю
-
WakeMe
Member
Я просто действительно старый уже наверное
Или как вариант на работе столько барахла наразбирал и насобирал, что уже тошнит. Под столом месяц валяется комплект на z370+ddr4+ затычка пенек на замену линфилду, а мне все лень пересобрать систему за час, даже Винду переставлять не надо
Или как вариант на работе столько барахла наразбирал и насобирал, что уже тошнит. Под столом месяц валяется комплект на z370+ddr4+ затычка пенек на замену линфилду, а мне все лень пересобрать систему за час, даже Винду переставлять не надо