Cooler Master V6 – современный кулер для современных процессоров

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
Artistus
Digital Artist

Повідомлення

Предлагаю обсудить Cooler Master V6 – современный кулер для современных процессоров
несколько крупнее своего предшественника V8 – пока наименьшего в серии, однако более легкий (805 грамм)
Тут будова зазанала оптимізації. Продуватися система буде значно краще і на значно нижчих обертах - охолоджувальна потужність буде краща. Закривати бокові поверхні при наявності 2-х вентиляторів не обов'язково - буде додатковий незначний потік крізь них, тому тут інженери не прогадали. Респект. :up:
Особливо подобається візуальна закритість зайвих щілин в конструкції (між вентиляторами і радіатором) і дизайн верхньої кришки. :super:

Мінус - можна було не зміщувати трубки, щоб утворювалися дві букви V - краще їх розмістити в радіаторі рівномірно, адже вентилятор нагнітає / витягує повітря не тільки в бокових зонах радіатора, а у вигляді широкого кільця, тобто зверху і знизу теж, а там трубками обділили... :-/

Загалом розподіл трубок в радіаторі більш рівномірний, ніж у багатьох конкурентів, тому продуктивність обіцяє бути високою - головне, щоб контакт трубок з основою і ребрами був здійснений пайкою. ;)
Тихий Зверь
Member

Повідомлення

Нужно ждать сравнительного тестирования, то на рынке сейчас много интересных кулеров.
Так что это самый лучший вариант, сравнить новые:
-Cooler Master V6;
-Noctua NH-D14
-Thermalright IFX-14
-Cogage Arrow
-Zalman CNPS10X Extreme
и старые:
-Cooler Master V8
-Scythe Mugen 2
-Noctua NH-U12P
-Thermalright Ultra-120
И это для того, чтобы увидить полную картину возможностей воздушного охлаждения(ВО). :super:
Кто бы его сделал? :-/
CooLeR*OK
Member

Повідомлення

Тихий Зверь
Підтримую ідею!
на руоверах вроді було порівняння більшості з цих кулерів...

Мені вигляд подобається.)
Ціна думаю буде в межах 50-60у.о?
fantomrulezz
Member

Повідомлення

Никогда не мог понять, зачем делать такой толстенный декоративный кожух :down: Он тут на вид сантиметр - полтора, можно ведь и тонкой пластинкой было отделаться, а так уже и не во всякий midi tower войдет :(
Artistus
Digital Artist

Повідомлення

fantomrulezz
При висоті 165 мм йому треба корпус мінімум 20,5 см шириною.
SoulOfONYX
Advanced Member

Повідомлення

Только хотел написать,а когда V12 будет,оказывается уже есть... :gigi:

Вообще понравилась вот такая штука)

http://static.modnews.ru/uploads/image/" target="_blank ... ler_01.jpg

http://www.brightsideofnews.com/data/20" target="_blank ... iV8Mod.jpg
Ar2r
Advanced Member

Повідомлення

Красавец! :up: Еще бы был эффективным и я его куплю.
Тихий Зверь
Member

Повідомлення

fantomrulezz
Кожух там для направления потока. Без кожуха поток будет рассееваться, втако случае эффективность теряеться . Но тест расудет всех)))))))))))
fantomrulezz
Member

Повідомлення

Тихий Зверь:fantomrulezz
Кожух там для направления потока. Без кожуха поток будет рассееваться, втако случае эффективность теряеться . Но тест расудет всех)))))))))))
Я знаю для чего он там, но
fantomrulezz:можно ведь и тонкой пластинкой было отделаться
Відповісти