Останні статті і огляди
Новини
Microsoft объявила о сокращении почти трёх тысяч сотрудников
-
Polaris
Member
Предлагаю обсудить Microsoft объявила о сокращении почти трёх тысяч сотрудников
Заруинили Nokia окончательно
Заруинили Nokia окончательно
-
daem0ns
Member
Polaris
да не, нокия давно RIP. скорее всего просто у МелкоМягких просто с Мастдай10 вышло не так кучеряво как они планировали, несмотря на агрессивное пропихивание её. Вот и вынуждены балласт сбросить
да не, нокия давно RIP. скорее всего просто у МелкоМягких просто с Мастдай10 вышло не так кучеряво как они планировали, несмотря на агрессивное пропихивание её. Вот и вынуждены балласт сбросить
-
XpertVision
Member
daem0ns
Это из-за того, что они не будут выпускать больше Lumia смартфоны. Теперь есть топовая линейка Surface (ноут,, планшет, телефон), а основную массу смартов будут выпускать сторонние фирмы, как пример Dell, Acer и т.д., которые выпустили свои смартфоный на W10M.
Это из-за того, что они не будут выпускать больше Lumia смартфоны. Теперь есть топовая линейка Surface (ноут,, планшет, телефон), а основную массу смартов будут выпускать сторонние фирмы, как пример Dell, Acer и т.д., которые выпустили свои смартфоный на W10M.
-
sensey
Member
Підтримую таку думку теж. Оскільки новий головний директо "Індеєц" (прошу вибачення у шановного пана бо не знаю його імя) дав чітко зрозуміти що вони збираються дати хороший натиск на сферу мобільних пристрої (це головний помах Стіва недооцінив він ринок) та хмарних сервісів.XpertVision:daem0ns
-
Scoffer
Member
Ага, хороший натиск
Мало хто з нинішніх користувачів вінмоб придбає повторно апарат на цій платформі з декількох причин - постійні кидки з боку МС щодо оновлень, деградація платформи (якщо вінмоб 7-8 були досить цікаві для тих кому не вперлись різноманітні свистілки, а треба було простий смарт з довгим часом роботи, браузером, мапами і офісним пакетом, то 8.1-10 глючне
) і повне ігнорування самої МС з боку софту, так той же самий офіс від МС для вінмоб в рази поступається аналогу з андроїду від тієї ж МС, а зараз ще і скайп приб'ють.
В здоровому глузді купувати смарт на вінмоб 10 категорично не рекомендую.

Мало хто з нинішніх користувачів вінмоб придбає повторно апарат на цій платформі з декількох причин - постійні кидки з боку МС щодо оновлень, деградація платформи (якщо вінмоб 7-8 були досить цікаві для тих кому не вперлись різноманітні свистілки, а треба було простий смарт з довгим часом роботи, браузером, мапами і офісним пакетом, то 8.1-10 глючне

-
Tranzit7420
Junior
Один чорт,ламія вже не та нокіа що була...а порівняти маю з чим,були майже всі моделі н-серіі від н70 до н700 ,сам хіт була н95...зараз взяв 640хл,не то,ні по якості ні по вигляду,ні по роботі...жалію,мав намір на асус лазер,та він не хило дорожчий був,от і зря я зекономив на грошах,програв на нервах...одним словом зав'язав я з нокіа...ааа брешу)))сама круть була нокІа 3310)))оце був АППАРАТ,що він хіба пережив)))і до сих пір живий...акум лиш здох...
-
Scoffer
Member
Взагалі МС з вінмоб себе самі закопали через софт. Була ж нормальна вінда мобайл 5, а згодом 6, з тонами софту на будь-який смак. Нє, треба було випустити вінфон7, яка не сумісна з старим софтом, а тоді вінфон8, і кинути користувачів вінфон7 і з новим софтом
При тому софт від вінфон7 був автоматично перекомпільований під вінфон8, і з купою нових багів викинутий в магазин.
От розум є в них взагалі чи ні?

-
sensey
Member
Ого, ви ж напевно користувалися і віндовс 7 і 8 і 8.1 і 10 чи не так? Бо дуже схоже на риторику користувача який сидить на андроїді прочитав пару сторінок на пда....Scoffer:Ага, хороший натиск![]()
Мало хто з нинішніх користувачів вінмоб придбає повторно апарат на цій платформі з декількох причин - постійні кидки з боку МС щодо оновлень, деградація платформи (якщо вінмоб 7-8 були досить цікаві для тих кому не вперлись різноманітні свистілки, а треба було простий смарт з довгим часом роботи, браузером, мапами і офісним пакетом, то 8.1-10 глючне) і повне ігнорування самої МС з боку софту, так той же самий офіс від МС для вінмоб в рази поступається аналогу з андроїду від тієї ж МС, а зараз ще і скайп приб'ють.

Напевно ви б мали сказати що він 7 і 8 були глючні та з куцим функціоналом...

Добавлено через 2 минуты 38 секунд:
Ви знущаєтесь?Scoffer:Взагалі МС з вінмоб себе самі закопали через софт. Була ж нормальна вінда мобайл 5, а згодом 6, з тонами софту на будь-який смак. Нє, треба було випустити вінфон7, яка не сумісна з старим софтом, а тоді вінфон8, і кинути користувачів вінфон7 і з новим софтомПри тому софт від вінфон7 був автоматично перекомпільований під вінфон8, і з купою нових багів викинутий в магазин.
А в такому дусі можна про будь кого сказати що андроїд кинув свої користувачів попередньої версії, що аппл кинув користувачів попередньої iOS. Чому одним можна, (більше того це вважають нормально) а іншим ні?Була ж нормальна вінда мобайл 5, а згодом 6

-
Scoffer
Member
sensey
Напевно я користувався і вінмоб 5-6-6.5 на моєму htc gene, і вінфон7.5 на моїй люмії 610, і вінфон 8-8.1 на моєму ж htc 8s. Вінфон 10 вже не купляв, але в руках тримав. Тому всю історії цієї лінійки ОС за останні 10 років знаю відмінно.
А ти бачив ті вінмоб-вінфон вживу чи аби щось ляпнути?
Напевно я користувався і вінмоб 5-6-6.5 на моєму htc gene, і вінфон7.5 на моїй люмії 610, і вінфон 8-8.1 на моєму ж htc 8s. Вінфон 10 вже не купляв, але в руках тримав. Тому всю історії цієї лінійки ОС за останні 10 років знаю відмінно.
А ти бачив ті вінмоб-вінфон вживу чи аби щось ляпнути?
-
sensey
Member
Scoffer
Я теж можу пару десятків телефонів назвати...суті це не міняє
Я не тільки користувався та й далі подовжую... Про він 10 нічого поганого сказати не можу поки.. Ніби не гірше 8.1 Update2 великий плюс я вважаю інтерфейс який став однаковий як на компі так і на планшеті і на телефоні.
Тут http://forum.overclockers.ua/viewtopic. ... start=1580 є фото.
Я теж можу пару десятків телефонів назвати...суті це не міняє
Я не тільки користувався та й далі подовжую... Про він 10 нічого поганого сказати не можу поки.. Ніби не гірше 8.1 Update2 великий плюс я вважаю інтерфейс який став однаковий як на компі так і на планшеті і на телефоні.

Тут http://forum.overclockers.ua/viewtopic. ... start=1580 є фото.
-
Scoffer
Member
sensey
Однаковий інтерфейс на принципово різних моделях керування: клавіатура з мишою проти тачпада - це найбільша тупість яку тільки вигадати можливо. В сумі стає не зручно ніде, ні з мишою, ні з тачпадом. Сюди ще геймпад прикрутити, і педалі, для повного комплекту
Однаковий інтерфейс на принципово різних моделях керування: клавіатура з мишою проти тачпада - це найбільша тупість яку тільки вигадати можливо. В сумі стає не зручно ніде, ні з мишою, ні з тачпадом. Сюди ще геймпад прикрутити, і педалі, для повного комплекту

-
sergiiua
HWBOT OC Team
О чем вообще речь, на винмобе нет даже покемонов. Мертва она
-
usibat2015
Member
він мобаїл нептріб тримав 7 і восьму з перших хвилин зрозумів що андроїд в 100 раз кращий!!!!!!!!!!!!!!!! 

-
Andrey2005
Member
Нокия 1100 уже 14 лет шатает и вертит все эти виндофоны 

-
Crossbow
Member
вот почитал тему и увидел что некоторые путают Windows Phone (новее) и Windows mobile (более старый) , так вот как бывший пользователь HTC HD2 с Windows mobile 6.5 + на флешке Жил "ведроид" , скажу что винМО крута! а убили её просто отсутствием софта нового. Ну и "хомячкам" подавай гламур который в изобилии в "ведроиде"
ИМХО!
ИМХО!
-
Scoffer
Member
Crossbow
Там все складно з назвами:
- класична лінійка Pocket PC/windows mobile 5/6/6.5 (при цьому в деяких матеріалах 6.5 називалась windows phone 6) на базі windows CE з повною сумісністю ПЗ знизу вгору, і, відповідно, десятками тисяч прог на будь-який смак і завдання, напрацьованих за 10+ років;
- windows phone 7/7.5 на базі windows CE, але вже абсолютно не сумісна по софту з класичною лінійкою (найбільший кидок від МС, не сумісна ні зі старим, ні з новим ПЗ);
- windows phone 8/8.1/windows 10 mobile на базі windows NT, звісно не сумісна з попередніми лінійками (ПЗ з 7/7.5 було перекомпільовано під 8 в автоматичному режимі, але скільки не встановлював такого - все глючне було, що і не дивно, зважаючи на походження).
А тоді МС скаржиться що софту щось малувато і платформу ігнорують. Дивно, з чого б?
Ще і windows CE заодно пoхерили, а була доволі непогана реалтаймова ОС з мінімальними апаратними вимогами.
Там все складно з назвами:
- класична лінійка Pocket PC/windows mobile 5/6/6.5 (при цьому в деяких матеріалах 6.5 називалась windows phone 6) на базі windows CE з повною сумісністю ПЗ знизу вгору, і, відповідно, десятками тисяч прог на будь-який смак і завдання, напрацьованих за 10+ років;
- windows phone 7/7.5 на базі windows CE, але вже абсолютно не сумісна по софту з класичною лінійкою (найбільший кидок від МС, не сумісна ні зі старим, ні з новим ПЗ);
- windows phone 8/8.1/windows 10 mobile на базі windows NT, звісно не сумісна з попередніми лінійками (ПЗ з 7/7.5 було перекомпільовано під 8 в автоматичному режимі, але скільки не встановлював такого - все глючне було, що і не дивно, зважаючи на походження).
А тоді МС скаржиться що софту щось малувато і платформу ігнорують. Дивно, з чого б?

Ще і windows CE заодно пoхерили, а була доволі непогана реалтаймова ОС з мінімальними апаратними вимогами.
-
sensey
Member
Найбільшу тупість тут в собі пошукай. Зазвичай такими категоріями мислять люди, які вже"багато" досягли і "ще більше доклали зусиль"... Малося на увазі розташування налаштувань. Для тих хто вже користувавася ПК на він10 буде легко знайти потрібне налаштування в Він 10 моб.Scoffer:sensey
-
VovaII
Member
А де/як саме? Чи Ви про користувачів iPhone 3 і iPhone 3S?sensey: аппл кинув користувачів попередньої iOS.
-
Scoffer
Member
sensey
Для тих хто вже користувався він10, складно знайти потрібні налаштування в самій він10
Знайшов що наслідувати. Налаштування розмазані в 4х місцях в настільки очевидному порядку, що при знайомстві через раз в гугл доводиться лізти.
А ти і далі можеш розповідати як там класно в той час, коли вінфон/мобайл втрачає останніх користувачів
До речі в часи класичної лінійки віндофонів, їх ринкова доля доходила до 70+%, прогрес.
Для тих хто вже користувався він10, складно знайти потрібні налаштування в самій він10

Знайшов що наслідувати. Налаштування розмазані в 4х місцях в настільки очевидному порядку, що при знайомстві через раз в гугл доводиться лізти.
- спойлер
А ти і далі можеш розповідати як там класно в той час, коли вінфон/мобайл втрачає останніх користувачів

До речі в часи класичної лінійки віндофонів, їх ринкова доля доходила до 70+%, прогрес.
-
jorg
Member
+++, 6303iAndrey2005:Нокия 1100 уже 14 лет шатает и вертит все эти виндофоны