Ігрова система з ТРЬОМА моніторами

Мониторы и другие устройства отображения информации
Автор
Повідомлення
Juv4uk
HWBOT OC Team

Повідомлення

Доброго дня камрадіки!
Признайтеся чи є руржуї які використовують 3 монітори одночасно.
Цікавить можливість підключення моніторів в схемі наведеній нижче.
Також цікавить продуктивність відеокарти в такому режимі, підгук моніторів і взагалі чи варте воно того.
Відеокарта пічка 970
Дякую за увагу! :beer:
Вкладення
Безымянный.jpg
Polaris
Member

Повідомлення

Слабая карта с одним то еле справиться, или вы хотите на замыленных, минимальных настройках играть?
Klon
CG graphikos fan

Повідомлення

Juv4uk
напишите для чего вам, т.к. как я знаю (может уже нет таких проблем), в играх мониторы объединяются если у них одинаковое разрешение, поэтому люди ставят себе 3 одинаковых монитора.
Если для работы - все будет работать, куда оно денется, но как для меня - 17 сильно мелкие + бока корпуса никуда не деваются (хотя если пишите код, то думаю будет норм).

Сам я тестил две 17 + 24 , мне не очень комфортно было, оставил одну 17(16:9) + 24 , и то, включаю доп монитор только когда работаю.
Juv4uk
HWBOT OC Team

Повідомлення

Polaris:Слабая карта с одним то еле справиться, или вы хотите на замыленных, минимальных настройках играть?
Я маю на увазі свій відік а не Ваший :lol:
На моїй пічці граю в відьмак 3 на середніх настройкав в 4к ...
Хотілося б отримати досвід від тих хто в минулому або на цей час має досвід :beer:
Вкладення
Безымянныйgg.jpg
b_andriy
Member

Повідомлення

у меня стояло на гтх 970 три моника 1440х900, слабовата карта даже для таких моников, для того что на картинке темболее, для одной гтх один 1080р монитор, не больше
Востаннє редагувалось 17.03.2016 15:20 користувачем b_andriy, всього редагувалось 1 раз.
Juv4uk
HWBOT OC Team

Повідомлення

Klon:Juv4uk
напишите для чего вам, т.к. как я знаю (может уже нет таких проблем), в играх мониторы объединяются если у них одинаковое разрешение, поэтому люди ставят себе 3 одинаковых монитора.
Если для работы - все будет работать, куда оно денется, но как для меня - 17 сильно мелкие + бока корпуса никуда не деваются (хотя если пишите код, то думаю будет норм).

Сам я тестил две 17 + 24 , мне не очень комфортно было, оставил одну 17(16:9) + 24 , и то, включаю доп монитор только когда работаю.
Для ігор. На стільки видивився в відеообзорах то інформаційним екраном залишається центральний (з хм, набоями і тд) а бокові виконують роль "переферійного" зору показуючи межі поза основним ніби розтягуючт обзор
b_andriy
Member

Повідомлення

доречі за тиждень ці три монітори надоїдають і хочеться відключити два бокових щоб підняти продуктивність
Juv4uk
HWBOT OC Team

Повідомлення

Доповнення... 27" 1920x1080...
4к мається на увазі підключення 4к телевізора :shuffle:
b_andriy
Member

Повідомлення

незнаю 3х1440х900=3888000 пікселів - ігри грати некомфортно, 4к це 8847360 пікселів, тобто 2,27 раза менший фпс ніж був в мене, це взагалі ужас

Добавлено через 48 секунд:
і ще, як ви плануєте запустити бокові монітори з розширенням 1080х*** ? ІМХО така система хіба для стрімів де збоку буде чат, або програмування, для ігор ніяк
Juv4uk
HWBOT OC Team

Повідомлення

хм, в тому ж відьмаку3 на середніх настройках в 4к фпс ~35 і картинка без тормозів фризів і відставань але останнє стосується більше телевізора. грати одне задоволення.
так що з математикою щось не те)

Добавлено через 1 минуту 4 секунды:
b_andriy:незнаю 3х1440х900=3888000 пікселів - ігри грати некомфортно, 4к це 8847360 пікселів, тобто 2,27 раза менший фпс ніж був в мене, це взагалі ужас

Добавлено через 48 секунд:
і ще, як ви плануєте запустити бокові монітори з розширенням 1080х*** ? ІМХО така система хіба для стрімів де збоку буде чат, або програмування, для ігор ніяк
https://www.youtube.com/watch?v=wZN7mhRsvi0
b_andriy
Member

Повідомлення

ок, якщо вам підходить 30 фпс (ужас, грати хіба геймпадом і то) яке розширення буде в бокових моніторах? буде розтягнутих 1080 пікселів, виглядати це буде ужасно

Добавлено через 3 минуты 40 секунд:
в нвідіа сурраунд бажано щоб монітори були з однаковим розширенням, якшо ваш центральний буде працювати в 1920х1080, то боковим 17кам прийдеться працювати в нештатному режимі 1080 на скількисьтам (бо вони розвернуті під 90 градусів), розумієте? але це вже відноситься до реалізації задуму, а на разунок продуктивності то буде пєчаль... мені бажання грати пропадало навіть коли фпс падав до 40-45, при тому шо в мене пікселів було менше в 2.2 раза :(

Добавлено через 12 минут 47 секунд:
походу бокові моніки будуть працювати в режимі 607*1080 + 1920*1080 + 607*1080 = 3384720 впринципі терпимо, це навіть не дві 1080р, продуктивність буде на середніх настройках терпима,

АЛЕ

зображення на бокові моніки треба буде повернуте на 90 градусів виводити, нвідіа сурраунд наврядчи так захоче робити

думаю і раджу забити на цю ідею...
Juv4uk
HWBOT OC Team

Повідомлення

на 90 градусів повертається без проблем. Якщо домовлюся в когось потестити дві сімнадцятки то обов'язково відпишу.
ще хдаєтсья читав що бокові монітори не "повноцінні" а замилені для створення того ж "периферійного" ефекту...
я не кажу що грати з 35 фпс манна небесна але доволі приємно враховуючи 4к і те що йде принанні плавно
b_andriy
Member

Повідомлення

Як повертаються? в мене в настройках такого небуло, там не то шо замилення, ось моя тема на другій сторінці видно в гта видно яке воно паскудне побоках, а в тебе напевно ще й на середньому екрані воно буде портитись, кажу ще раз краще не треба, тимбільше якшо моніків ще нема

Добавлено через 1 минуту 44 секунды:
тут ще кілька скрінів з гта

Добавлено через 54 секунды:
особливо четверта картинка з грузовиком :insane:

Добавлено через 1 минуту 9 секунд:
я не кажу що грати з 35 фпс манна небесна але доволі приємно враховуючи 4к і те що йде принанні плавно
може на телевізорі це по іншому виглядає но на моніторах капєць, плавності немає взагалі
Scoffer
Member

Повідомлення

Juv4uk
Погана ідея.
По-перше про які 17" йде мова? LCD існують лише 1280*1024, наскільки мені відомо.
По-друге на бокових моніторах в такому випадку буде 96.42 PPI, а на центральному 81.59, тобто на 20% всі об'єкти на зображені більші.
По-третє, навіть якщо таке зібрати, то відеокарта буде це все вважати одним монітором з роздільною здатністю 3968*1280 з двома затемненими зонами, що не виводяться на екран, але рендеритися все одно будуть, при чому саме в цю мертву зону попадуть верх і низ центрального зображення. Тобто на центральний монітор картинка буде рендеритися як 1920*1280, але виводитись лише як 1920*1080, і якраз саме в цих зонах знаходиться всіляка важлива інфа аля мапи, хп, мана і інше.

Не мороч ні собі, ні людям голову і купи 3440*1440 34" монітор.
prosha_evolist
HWBOT OC Team

Повідомлення

соглашусь с Scoffer, берите 34" ультравайд и не мучайтесь
b_andriy
Member

Повідомлення

Темні зони міняються в настройках розширення, тобто можна шоб зображення було видно або ні, суть не в тому, суть в тому що 17 не будуть працювати з центральним моніком ізза різних розширень і повороту на 90 град.
The_Io
Member

Повідомлення

17" будут очень нехорошо смотреться рядом с 27". У меня такой монитор завалялся, подключил и поставил рядом с моим 23". В игры не играю на двух. Использую для работы и для всяких чатов-уведомлений когда в игры играю на основном мониторе. Но места очень мало. Даже страница не помещается. И окон много не раскидать.
Пробовал 19" 1440х900 ставить рядом вертикально, но у меня VESA крепления лишнего не нашлось чтобы оставить его так. 19" получается очень удобно. И страница А4 влезает в PDF и удобно текст на сайтах читать. И подсматривать в текст на таком мониторе удобно пока пишешь на основном.

P.S. картинка из интернетов:
спойлер
Зображення
Востаннє редагувалось 17.03.2016 17:17 користувачем The_Io, всього редагувалось 1 раз.
Juv4uk
HWBOT OC Team

Повідомлення

Шановні, ви ціни бачили? чи ви зараз на пмж закордоном? Кожен викручується як може. :shuffle:
Я надивився купу відео де все пісяють кип'ятком від задоволення от і хочу почути думку тих хто це вже реалізував у себе на столі.
34 uhd... :mad:
Chester_pl
Member

Повідомлення

ничего не выйдет, так как на всех мониторах должно быть одинаковое разрешение. у вас будет каша.
я у себя пробовал,
спойлер
IMG_20160312_074912_133.jpg
ничего не выходит только включаешь сураунд. система автоматом на центральном мониторе делает разрешение 1920*1080 вместо 2560*1080, и в итоге на центральном монике картинка вытянутая.

и верно вам говорят. берите 34" 21:9 и получайте кайф.

только советую не пожалеть денег и взять с разрешением 3440*1400. для 34" в самый раз.
b_andriy
Member

Повідомлення

Я надивився купу відео де все пісяють кип'ятком від задоволення от і хочу почути думку тих хто це вже реалізував у себе на столі.
Я спеціально докупив собі два моніки 943nw бо вже один мав, теж хотів відчути кайф... шукав 100500 перехідників шоб це все законектити, потім крім того треба було кольора виставити одинакові, бо нетак просто як здається, кожен монік хоть і одинаковий показував різну картинку, кайфував рівно два три дні і то в БФ4 в гта 5 зображення по краях капаралось, через тиждень мені стало шкода грошей які я на це потратив, добре шо продалось все скопом і купив собі одну 24ку. Це забавка на два дні, краще один великий, повір мені наслово, навіть в ютюбі є роліки з обзором на три монітори і навіть там кажуть, що це не практично, і не радять такого ставити на кожен день. Хіба якшо в тебе 980ті кілька штук тоді да, три фулашді безрамочних моніка і агонь, а так вийде убого і ще й з малим фреймрейтом
Востаннє редагувалось 17.03.2016 17:24 користувачем b_andriy, всього редагувалось 1 раз.
Відповісти