Шумний GeForce 210

Видеокарты, графические процессоры, драйверы
Відповісти
Автор
Повідомлення
mntune
Member

Повідомлення

В профільній системі(другій) стоїть така відеокарта. Після того як з системи прибрались шумні вентилятори звернув увагу, що БЖ не чути, сток охладу від ЦПУ не чути а відеокарта надзвичайно шумить. Пробував навіть в якості експерименту призупиняти його примусово і справді система виявляється безшумна як би не карта.
Точна модель карти: Asus GeForce 210 1024MB (210-1GD3-L)
http://hard.rozetka.com.ua/asus_210-1gd3-l/p236999/" target="_blank
Хочу якось вирішити цю проблему з урахуванням того що в карти ще дійсна гарантія тому розбирати і змазувати вентилятор відпадає. Ідеальний варіант налаштувати швидкість турбінки програмно, але де. Ігший варіант це вчіпити по верх 80мм-120мм(якого під рукою немає) паралельно відключити турбінку з конектора на відеокарті. і на кінець третій варіант, відключити турбінку з відеокарти і просто залишити ядро по кипіти :gigi:
Або ж спробувати здати по гарантії, якщо таке рахується гарантійним випадком і замінити на Silent версію.

Порадьте як краще, які є думки і досвід.
Дякую всім.

П.С. гарантія від Розетки тому можуть не прийняти бо чув що з гарантійним обслуговуванням там туго, будуть шукати причину, чи щось в тому роді
Fishnya
Alex

Повідомлення

вентиляторы эти изнашиваются быстро и шумят.
я бы посоветовал сделать пассивку на другом радиаторе. кристалл здесь маленький, тепловыделение небольшое.
u11245
Member

Повідомлення

mntune:Порадьте як краще, які є думки і досвід.
Если не хочешь ковырять СО на карте остается только продать её.
rage11
Member

Повідомлення

mntune:Хочу якось вирішити цю проблему з урахуванням того що в карти ще дійсна гарантія тому розбирати і змазувати вентилятор відпадає
не раз разбирал вентили, после чего карту без проблем принимали в гарантию. просто надо аккуратно разобрать\собрать карту.
kaery
^_^

Повідомлення

Fishnya:в карти ще дійсна гарантія
Такую карту проще новую купить, чем по гарантии бегать, так что...
Fishnya:сделать пассивку на другом радиаторе
Відповісти