Civilization Beyond Earth

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Відповісти
Автор
Повідомлення
Bloody_Justice
Member

Повідомлення

Ділимось враженнями про нову частину (а вірніше реінкарнацію 15-річного спін-оффу) легендарної Цивілізації! Особливо вітається порівняння з пращурною Альфа Центаврою. :)
Особисто я ще не купував нову Ціву тому, що маю звичку чекати десь тиждень після релізу, - щоб поправили патчами критичні недоліки (якщо такі є). Але порубав пару тижнів назад оригінальну Альфу Ц. Повністю сумісну із сучасним залізом версію можна знайти звісно ж на ГОГ. Нагадав дитинство і засмердяний компутерний клуб! :D Буду порівнювати, можливо бурчатиму вдоволено, а може й не задоволено... :)
KashernoTaki
Member

Повідомлення

Не сподобалась, мабудь чекав від гри за 30 зелених дещо більшого. :-/
Bloody_Justice
Member

Повідомлення

KashernoTaki:Не сподобалась, мабудь чекав від гри за 30 зелених дещо більшого. :-/
Оува, давай докладніше, - чого не сподобалось? Із серією взагалі знайомий? Що не так?
KashernoTaki
Member

Повідомлення

Bloody_Justice:
KashernoTaki:Не сподобалась, мабудь чекав від гри за 30 зелених дещо більшого. :-/
Оува, давай докладніше, - чого не сподобалось? Із серією взагалі знайомий? Що не так?
В серію з 2 циви граю). Трохи по іншому тераформування інших планет уявляв.
ukrtel
HWBOT OC Team

Повідомлення

После третьей цивилизации городят черт знает что имхо.
Boorime
Member

Повідомлення

А лично мне понравилась- подход свежий, но графика средненькая.
Rost
Advanced Member

Повідомлення

Bloody_Justice

Порівняти з альфою не можу, але порівняно з попередніми версіями -- поки що не дуже сподобалось. Проблем зараз досить багато:
-- Баланс здоров'я та грошей. Першого дуже мало, другого -- багато.
-- Мала кількість "спонсорів". На великих картах нема ніяких військових зіткнень, і суперники запросто перемагають на 300му ході. У мене так вже було.
-- Мала кількість юнітів. Особливо літальних апаратів.
-- Спрощений ігровий процес. Кудись поділися статистика гри, релігія. Про вчених, генералів та інших видатних людей взагалі мовчу.
-- Безглуздість спонсорів. "Слов'янська федерація" -- взагалі якийсь фантастичний союз Росії, Білорусі, України (!) та Польщі(!!). Лідером у них виступає пан Козлов (добре що не Іванов), а опис спонсора у цивілопедії починається словами "Новая Россия". Отакий "слов'янський союз" нам підсунули. Добре хоч, що це одна за найслабших, як на мене, фракцій.
-- Зовнішній дизайн карт дуже не подобається. Все занадто яскраве.
-- Зовнішній вигляд іконок юнітів\будівль\чудес дуже не подобається.

Загалом, як вердикт. Зараз ця гра дуже нагадує Civ5 без доповнень та усього з 8ма лідерами :down:

ukrtel:После третьей цивилизации городят черт знает что имхо.
Пятая цива со всеми аддонами -- очень даже гуд
StasTODD
Advanced Member

Повідомлення

Rost:Пятая цива со всеми аддонами -- очень даже гуд
а на линуксе работает еще шустрее, то вообще гуд :up:
Rost
Advanced Member

Повідомлення

StasTODD
Шустрее ходы завершаются у компа на огромных картах или ФПС больше?
StasTODD
Advanced Member

Повідомлення

Rost:StasTODD
Шустрее ходы завершаются у компа на огромных картах или ФПС больше?
Мне показалось что ФПС выше. Какие драйвера уже не помню, но что то из последних. Дистр Ubuntu 14.04
Rost
Advanced Member

Повідомлення

Ну тогда это пофиг, ибо там не ФПС решает. :gigi:
Кстати CBE поддерживает мантлу от АМД :up:
Bloody_Justice
Member

Повідомлення

Пятая цива со всеми аддонами -- очень даже гуд
Згоден! Та одразу після виходу я той обрубок не міг грати, массово засів за неї вже по виході BNW.
-- Безглуздість спонсорів. "Слов'янська федерація" -- взагалі якийсь фантастичний союз Росії, Білорусі, України (!) та Польщі(!!). Лідером у них виступає пан Козлов (добре що не Іванов), а опис спонсора у цивілопедії починається словами "Новая Россия". Отакий "слов'янський союз" нам підсунули. Добре хоч, що це одна за найслабших, як на мене, фракцій.
Отакого я і боявся. :-/ Ну, сподіваюсь, що в шостій Циві Україні дістанеться повноцінна ігрова фракція. А то всілякі Сонгай (не чув геть про таке до гри в п*яту частину) і різні папуаси присутні у великих кількостях, аж занадто. :-/
-- Зовнішній вигляд іконок юнітів\будівль\чудес дуже не подобається.
От іолаї, навіть цього не змогти, - а у тій же п*ятірочці було все досить-таки гарно промальовано; мені тамошній ар-деко вельми подобається.
Спрощений ігровий процес. Кудись поділися статистика гри, релігія. Про вчених, генералів та інших видатних людей взагалі мовчу.
Короче чекаємо аддонів. Ванільну версію, бачу, буду "купувати" на торрентах! :)
q4
Member

Повідомлення

Давно в стиме купил цив5, но никогда не играл в эту серию) видимо пора начать :)
Bloody_Justice
Member

Повідомлення

Короче, леді та джентльмени, - погравши цю Ціву я скажу вам одне: не купуйте. Якщо хочте спробувати - скачайте, але не купуйте. Це просто якись жалюгідний обрубок! Ців5 по виході також була обрубок, але не настільки! Гра просто нікчемна, єдині її плюси - це плюси механіки Ців5 (а ця механіка має також і значні мінуси), інших досягнень просто немає. Ну, ще можна відзначити ретельну роботу над описом всяких "антигравіїв" у Цивилопедії, але от як досягти той чи інший шлях перемоги - зрозуміти з цієї "педії" важкувато... Вказані іншими людьми вище недоліки - також всі мають місце. Короче це провал. Може доповнення щось там доповнять, але я особисто страшенно розчарований. Хочте космічних 4х - ставте Альфа Центавру.
doc11111
Member

Повідомлення

Здравствуйте, подскажите пожалуйста, кто уже прошел или только сейчас проходит данную игру - Sid Meier’s Civilization: Beyond Earth, отпишитесь пожалуйста, игру уже можно полностью пройти и стабильно она работает или в игре полно критических багов: вылеты, зависания, глючащие скрипты из-за которых игра становится не проходимой?

Заранее спасибо за Ваши ответы.

С уважением, doc11111.
Rost
Advanced Member

Повідомлення

doc11111
Привет!

Что вами подразумевается под словом "пройти"? Если вы хотите спросить вылетает ли игра на больших картах на финальных ходах, то ответ -- нет, не вылетает. Но тормозит очень прилично на моем компе

Bloody_Justice:я скажу вам одне: не купуйте. ... Короче це провал.
Повністю згоден :up:
kachetkar
Member

Повідомлення

А лично мне понравилась- подход свежий, но графика средненькая.
Відповісти