Предлагаю обсудить Первые сведения о производительности мобильных APU Kaveri
а есть где то сравнение топовых мобильных ГПУ?
Останні статті і огляди
Новини
Первые сведения о производительности мобильных APU Kaveri
-
di2di
Member
-
Unex
Member
http://www.notebookcheck.net/Computer-G ... 849.0.html" target="_blankdi2di:Предлагаю обсудить Первые сведения о производительности мобильных APU Kaveri
а есть где то сравнение топовых мобильных ГПУ?
http://www.notebookcheck.net/Comparison ... 130.0.html" target="_blank
-
Scoffer
Member
Ну що ж, мабуть мій наступний ноут буде на FX-7600P Якщо спроможуться вендори випустити щось з нормальною матрицею екрана, бо з цим в мід і лоу сегментах біда((
-
Юрій
Member
Ну...ну.А чи багато хтось бачив ноутів на АМД з нормальною матрицею?Думаю що крім якихось там пафосних Ламборжіні або Фераррі не буде нічого подібного...
Та й спосіб накрутки ціни ноута методом до потужного вбудованого ядра додавати не набагато потужнішу дискретку, для ...сируватого гібридного режиму,то це вони можуть...нажаль!
Таке враження що це змова вендорів з Інтелом...
Та й спосіб накрутки ціни ноута методом до потужного вбудованого ядра додавати не набагато потужнішу дискретку, для ...сируватого гібридного режиму,то це вони можуть...нажаль!
Таке враження що це змова вендорів з Інтелом...
-
Scoffer
Member
Юрій
Та їх і не на АМД не багато, всюди сують якийсь дикий ТН з дуууууже малими кутами обзору і ще глянцеве як дзеркало. Ну або коштують зовсім не мідлових грошей.
От наприклад на цей час найдешевший недоноут з не ТН коштує близько 5к гривень, а з матовим екраном взагалі 8.5к
Та їх і не на АМД не багато, всюди сують якийсь дикий ТН з дуууууже малими кутами обзору і ще глянцеве як дзеркало. Ну або коштують зовсім не мідлових грошей.
От наприклад на цей час найдешевший недоноут з не ТН коштує близько 5к гривень, а з матовим екраном взагалі 8.5к
-
Hort
Member
Юрій
Я эту проблему решил путём самостоятельной замены матрицы на IPS. Сейчас нарадоваться не могу - теперь хоть приятно за ноутом работать.
Я эту проблему решил путём самостоятельной замены матрицы на IPS. Сейчас нарадоваться не могу - теперь хоть приятно за ноутом работать.