Мышь для Геймера! На чем остановиться?

Клавиатуры, мыши и прочая периферия
Ответить
Автор
Member

destructX: 22.08.2025 09:13
Bender911: 21.08.2025 22:00
1.Жалко грошей тому хто йде на аліекспрес за китайськой мишкой, а не тому хто йде за офіційной Logtech в нормальний магазин.
Засуджую, максимально безглуздий тейк
Скажіть чесно читали на що я відповідав перед тим я засуджувати?

Відправлено через 13 хвилин 27 секунд:
Telcontar: 22.08.2025 09:55 Переплатити в кілька разів за застарілі миші з поганими глайдами і вбогим коліщатком, що регулярно ламається і в цілому дивно працює? Мати високий шанс на атракціон дабл-кліків через півроку-рік?
Я б ще зрозумів тейк за Razer, там хоч і дорого, але вони реально зараз стараються і постійно покращують свої продукти.
Де я написав що Logitech кращий вибір чи про найдійність в цьому пості?

Пояснюю по тезам:
спойлер
1. людина пише "купи китайську мишу з Алі, бо вона класна і легка".
2. Я пишу не зацінив легкість, а інших переваг не бачу. Щойно купив відносно легку Logitech і саме вага не вразила.
3. людина каже "тобі грошей жалко і взагалі ти не розібрався як зробити її ще легше"
4. Відповідаю - не тупи, якби питання було в грошах, то я б якраз купляв би китайців.
Про Razer посміявся. Купив ігровий райзер в далекому 2014 році, з'вився даблкік через півроку десь. За всі 15 років шоденного використання Logitech (більше 5 моделей) не було жодної з такой проблемой. Коли мені не сподобався звук кліка і я заявив, що це брак в одній з мишок дешевого сегменту (для роботи), то мені Logitech вислав нову мишку просто після запиту в підтримку по e-mail.

Проте ще раз: я в цих постах нікого не закликав брати Logitech, а мова була чи важлива для мене вага мишки. Людина вирішила накидувати якісь дивні тейки в тому числі про гроші.
destructX
Member

Bender911: 22.08.2025 15:31
destructX: 22.08.2025 09:13
Засуджую, максимально безглуздий тейк
Скажіть чесно читали на що я відповідав перед тим я засуджувати?

Проте ще раз: я в цих постах нікого не закликав брати Logitech, а мова була чи важлива для мене вага мишки. Людина вирішила накидувати якісь дивні тейки в тому числі про гроші.
Хіба це не натяк на те, що Логітек це круто, а китайське з Алі - ні? Особливо в словах про "офіційну мишку в нормальному магазині"
Якщо тут інший посил - я його не зрозумів, вибачаюсь ;)
Melofon
Member

Bender911: 21.08.2025 22:001.Жалко грошей тому хто йде на аліекспрес за китайськой мишкой, а не тому хто йде за офіційной Logtech в нормальний магазин
Смешно :up: :lol:
destructX
Member

Нарешті приїхала Zaopin ZPW

Комлектація:
спойлер
zpw.png
Дуже класна форма, нарешті в мене тепер мізинець на мишці, а не на ковру :) Зручно при якому завгодно хваті, особливо з гріпсами (18.5х9.5)
спойлер
photo_2025-08-22_16-45-15.jpg
https://www.eloshapes.com/mouse/compare ... zaopin-zpw

Корпус щільний, без скрипів та люфтів. Стокові глайди норм, поки замінювати не планую.
ЛКМ-ПКМ має мінімальний сайд тревел, при звичайному використанні не відчувається. Мікріки подобаються, мають характерний дзвін та клік. Колесо не хрустить, добре відчутні відсічки, кайфова резинка з діагональними прорізями, скроллінг прям вері найс :gigi:

За автономність поки не скажу, є веб-драйвер, налаштування стандартно-китайські.
Блютуз і 4-8к не перевіряв, не користуюсь.

В цілому дуже файна миша, особливо за свої кошти, подобається повністю. Придбав через creater_ua
Muttabor
Member

Bender911: 22.08.2025 15:31Про Razer посміявся. Купив ігровий райзер в далекому 2014 році, з'вився даблкік через півроку десь.
Даблклик на Logitech G502 SE Hero проявился примерно через два года после покупки мышки. На Razer DeathAdder V2 за три года активного использования даблклик так и не появился, спасибо оптическим переключателям в основных кнопках. Если что, это модель 2020 года, т.е. проблему с даблкликом Razer решила лет 5 назад.
Можно и дальше продолжать думать, что у Razer мышки как в "далеком 2014", а Logitech - это стандарт качества. Но в действительности, все немного по другому...
Bender911
Member

destructX: 22.08.2025 15:55 Хіба це не натяк на те, що Логітек це круто, а китайське з Алі - ні? Особливо в словах про "офіційну мишку в нормальному магазині"
Якщо тут інший посил - я його не зрозумів, вибачаюсь ;)
Поки не почались спроби уколів від товариша Мелофона, річ була виключно про вагу але про бренди. А слова про офіційний чи китайський були про дорого\дешево як відповідь на закиди про грошей жалко.

Відправлено через 3 хвилини 26 секунд:
Muttabor: 22.08.2025 17:55
Bender911: 22.08.2025 15:31Про Razer посміявся. Купив ігровий райзер в далекому 2014 році, з'вився даблкік через півроку десь.
Даблклик на Logitech G502 SE Hero проявился примерно через два года после покупки мышки. На Razer DeathAdder V2 за три года активного использования даблклик так и не появился, спасибо оптическим переключателям в основных кнопках. Если что, это модель 2020 года, т.е. проблему с даблкликом Razer решила лет 5 назад.
Можно и дальше продолжать думать, что у Razer мышки как в "далеком 2014", а Logitech - это стандарт качества. Но в действительности, все немного по другому...
Ні ваш особистий досвід, ні мій не каже про якість хоч Райзер хоч Лоджитек - це не статистика. Але Лоджітек дав мені сервіс, який не дав Райзер. Тому особисто його вибрав, не отримав жодних проблем за цей час, але ви чому негативно пишете, що я не хочу його міняти на Райзер :D Ви зі своїм даблкліком звернулись по гарантії?
The_Rusik
Member

Владею razer basilisk x hyperspeed, уже третий год пошел, дабл клика нет, использую активно.
Muttabor
Member

Bender911: 23.08.2025 09:59 Ви зі своїм даблкліком звернулись по гарантії?
когда-то была Razer DeathAdder 2013 Essential - переключатели в ней меняли по гарантии. А с Logitech G502 SE уже не стал возиться, и купил мышь получше - DeathAdder V2, в которой нет проблем с дабл кликом.
Bender911
Member

Muttabor: 23.08.2025 19:00 когда-то была Razer DeathAdder 2013 Essential - переключатели в ней меняли по гарантии. А с Logitech G502 SE уже не стал возиться, и купил мышь получше - DeathAdder V2, в которой нет проблем с дабл кликом.
Якби мені запропонували заміну перемикачів, а не мишки, то я б теж краще нову купив.
Muttabor
Member

Bender911: 23.08.2025 19:38Якби мені запропонували заміну перемикачів, а не мишки, то я б теж краще нову купив.
Когда у вас в мышке садятся батарейки Дюраселл, вы так же новую мышь покупаете? :rotate:
Bender911
Member

Muttabor: 23.08.2025 20:32
Bender911: 23.08.2025 19:38Якби мені запропонували заміну перемикачів, а не мишки, то я б теж краще нову купив.
Когда у вас в мышке садятся батарейки Дюраселл, вы так же новую мышь покупаете? :rotate:
Ви порівнюєте перепайку елементів в пристрої руками незрозумілої кваліфікації і заміну батарейки? :rolleyes:

Дивно бачити такий закид від людини, яка після появи дабкліку на 502-й просто мишку замінила, навіть не звернувших по гарантії. Я сказав про те саме, але тільки після звернення в сапорт і бачу жарт про батарей. Але інше звісно "єта другоє":))
Muttabor
Member

к слову, на счет "закидонов" - это ставить в недостатки отсутствие Bluetooth у игровой модели мышки ;) если что, тема как бы называется "Мышь для Геймера"...
Vader
Member

У меня было много всяких мышей..На фото не все..Ни с одной из этих мышей не было проблем..Сейчас активно Razer DeathAdder v3 Pro-никаких проблем..
А есть у меня кент,у него мыши больше года не живут.. :gigi:

Отправлено спустя 1 минуту 25 секунд:
destructX
Эта мышь,напоминает мне мою предыдущюю steel series prime...

Отправлено спустя 3 минуты 33 секунды:
По части замены переключателей..Захотел на Logitech G Pro superlight поменять переключатели,на более интересные..Занес в ремонт телеков,там дядько лет 70,мне за сколько не жалко перепаял их за 3 минуты..Пайка-круче чем с завода логитеч :lol:
Вложения
temp3.jpg
destructX
Member

Vader: 23.08.2025 23:57
Отправлено спустя 1 минуту 25 секунд:
destructX
Эта мышь,напоминает мне мою предыдущюю steel series prime...
А це вона і є, тільки міні верся B-)
https://www.eloshapes.com/mouse/compare ... prime-mini
Vader
Member

destructX
Зручна..Я с задоволенням користувався. :up:
Bender911
Member

Muttabor: 23.08.2025 22:32 к слову, на счет "закидонов" - это ставить в недостатки отсутствие Bluetooth у игровой модели мышки ;) если что, тема как бы называется "Мышь для Геймера"...
Ага. Я в часи коли грав дуже багато, то особисто бачив, як люди на мишках з кульками вигравали турніри. З великой вірогідністю обіграю в умовний КС на моїй мишці з блютуз і "важкой" батарейкой багатьох з цієї теми. Тому що геймер, це то хто грає, а не той хто має мишку без блютуз.
Muttabor
Member

Bender911: 25.08.2025 00:26Я в часи коли грав дуже багато, то особисто бачив, як люди на мишках з кульками вигравали турніри.
судя по всему, это были турниры среди кибер-атлетов "незрозумілої кваліфікації" (с)
destructX
Member

На моїй пам'яті в перших великих кіберспорт-турнірах були оверхайпнуті Microsoft 1.1 :D
Ostin
Member

Надивився на AE AJAZZ AJ179 APEX. Варто розглянути?
До речі, а просто з проводом можна купити китайську мишу типу VGN Y2 Ultra по формі і вмісту, але щоб без акумулятора і всього цього?
WaRMacTep
Member

Logitech G Pro superlight через 2 роки активної експлуатації (куплена через місяць після початку продажів) з'явився даблклік спочатку на лівій через неділю на правій клавіші, хоча експлуатація була 80 на 20 ліва права, софт тупий часто вилітає в мене (але э софт для бездротових мишок він працює прекрасно) оновлена версія мишки поки що працює без нарікань на оптичних перемикачах. RazerDeathAdder V2 4 рік працює в дуже жорстких умовах основні клавіші оптичні, проблем немає, на 4 рік одна з бокових кнопок отримала даблклік теж часто використовується, колесо потребує регулярної чистки як у більшості мишок якщо не чистити хоча би раз в пів року починає тупити... не завжди бува скрипить і т.п. софт останньої версії не тупить як більш старі версії ... дочекався таки
так забув додати з правої сторони біля 2 додаткових клавіш гумове покриття протерлося до пластику
Ответить