Скажіть чесно читали на що я відповідав перед тим я засуджувати?destructX: ↑ 22.08.2025 09:13Засуджую, максимально безглуздий тейкBender911: ↑ 21.08.2025 22:00
1.Жалко грошей тому хто йде на аліекспрес за китайськой мишкой, а не тому хто йде за офіційной Logtech в нормальний магазин.
Відправлено через 13 хвилин 27 секунд:
Де я написав що Logitech кращий вибір чи про найдійність в цьому пості?Telcontar: ↑ 22.08.2025 09:55 Переплатити в кілька разів за застарілі миші з поганими глайдами і вбогим коліщатком, що регулярно ламається і в цілому дивно працює? Мати високий шанс на атракціон дабл-кліків через півроку-рік?
Я б ще зрозумів тейк за Razer, там хоч і дорого, але вони реально зараз стараються і постійно покращують свої продукти.
Пояснюю по тезам:
- спойлер
- 1. людина пише "купи китайську мишу з Алі, бо вона класна і легка".
2. Я пишу не зацінив легкість, а інших переваг не бачу. Щойно купив відносно легку Logitech і саме вага не вразила.
3. людина каже "тобі грошей жалко і взагалі ти не розібрався як зробити її ще легше"
4. Відповідаю - не тупи, якби питання було в грошах, то я б якраз купляв би китайців.
Проте ще раз: я в цих постах нікого не закликав брати Logitech, а мова була чи важлива для мене вага мишки. Людина вирішила накидувати якісь дивні тейки в тому числі про гроші.