Кто во что играет?

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Ответить
Автор
Member

Зельда ботва світч2 едішн, підтягнули графон+60fps. кажуть, щось там додали, якісь фішкі для другого свіча але я вже все забув щоб геймплейно відрізнити. далі буде tears of the kingdom B-). загалом враження псує тільки екран, треба олед(і бладборн)
unique-neon
Member

MaxZema
Саме там)
destructX
Member

Почав проходити психологічний трилер Martha is Dead
Дуже атмосферно та кріпово, візуал та звук на рівні. Рекомендую, особливо зараз по хорошій знижці в Стім
MaxZema
Member

unique-neon: 07.09.2025 22:44 MaxZema
Саме там)
спойлер
Там маленька кімнатка же! Де там ще і бос? ) :eek: ))
unique-neon
Member

MaxZema
спойлер
Ну може гучно сказано, що бос, тим не менш роздає тяглв на початку, і має не типовий дроп)
Ну я там схитрував трохи, з 10-го разу здолав.
---
А, зрозумів, після неї ще є кімнатка, ще менша)
Draqoon
Member

Мандрагора, останній раз так залипав у Vigil: The Longest Night :up:
MaxZema
Member

Draqoon: 09.09.2025 20:06 Мандрагора, останній раз так залипав у Vigil: The Longest Night :up:
Мандрагора - неприховане москальське лайно :down:
Draqoon
Member

MaxZema: 09.09.2025 22:30
Draqoon: 09.09.2025 20:06 Мандрагора, останній раз так залипав у Vigil: The Longest Night :up:
Приховали ж виходить, у Vigil я навіть знав що це саме тайванська компанія, в не китайська. :rolleyes:
По новинам навіть росіяни не пишуть по сайтам, шо це "Наша игра, Наши разработчики, ответ западу".
MaxZema
Member

Draqoon: 10.09.2025 11:51
MaxZema: 09.09.2025 22:30

Приховали ж виходить, у Vigil я навіть знав що це саме тайванська компанія, в не китайська. :rolleyes:
По новинам навіть росіяни не пишуть по сайтам, шо це "Наша игра, Наши разработчики, ответ западу".
Бо гра провалилася, тому і не хизуються :laugh:
Vader
Member

Cronos: The New Dawn.офигенная игра..Почти на финише..Всем кто начал и не зашло,рекомендую пройти чуть дальше..Чем дальше,тем круче!У меня эта игра уже на одной ступеньке с DS!
Днем в эту игру,играть запрещено! :gigi:
Lekrs
Member

Пробую dune awakening на безплатних вихідних, більше 10 баксів ця гама коштувати не повинна.
man1242
Member

Lekrs: 13.09.2025 16:24 Пробую dune awakening на безплатних вихідних, більше 10 баксів ця гама коштувати не повинна.
Статерфест ?
Lekrs
Member

man1242: 13.09.2025 17:37
Lekrs: 13.09.2025 16:24 Пробую dune awakening на безплатних вихідних, більше 10 баксів ця гама коштувати не повинна.
Статерфест ?
Працює норм, з длсс і фреймгеном, грабельно. Сама реалізація так собі.
Геральт
Member

Побігав трохи в борді4, норм. Весело і динамічно. З недоліків - надто легка.
Васильович
Member

Геральт: 15.09.2025 10:47Побігав трохи в борді4, норм. Весело і динамічно. З недоліків - надто легка.
А що - аналогів Ultimate Vault Hunter Mode чи рівнів хаосу в "четвірці" не передбачили?

Неспішно проходжу зараз Borderlands: The Pre-Sequel.
Якось так вийшло, що з класичних частин в цю я грав найменше.
І що я скажу тепер?
tl;dr
Изображение
Гравітація та атмосфера різні на різних "планетах" (привіт, третя частина!), персонажі цікаві та гарно вписані в сюжет, який, в свою чергу, невимушено "веде за руку" гравця до подій сиквелу. Плюс нові види зброї (лазери різної поведінки), механіки (слем, дихпайки), транспорт, вороги.
Коротше, гра дуже добротна, але незаслужено похована в тіні сиквелу, який надто високо задер планку щодо драматичності сюжету та об'ємів контенту.
Геральт
Member

Васильович
Не знаю. На разі 3 рівня, останній простий. Може в NG+ щось буде.
mgerchik
Member

Lekrs: 13.09.2025 16:24Пробую dune awakening на безплатних вихідних, більше 10 баксів ця гама коштувати не повинна.
Підтримую на всі 100%.
Лінива на від***ись реалізація. на анімації пожлобились навіть.
Vader
Member

Cronos: The New Dawn продолжаю прохождение..Теперь,мне эта история нравится больше,чем DS! :rolleyes:
Единственное,что бы начать вкуривать весь смысл,начинается во второй половине игры..
OldGoodGames
Member

Vader: 15.09.2025 13:36 Cronos: The New Dawn продолжаю прохождение..Теперь,мне эта история нравится больше,чем DS! :rolleyes:
Единственное,что бы начать вкуривать весь смысл,начинается во второй половине игры..
може спробую якщо зроблять мод від першої особи, тут вже багато чого наробили
спойлер
https://www.nexusmods.com/games/cronosthenewdawn
Vader
Member

Эта игра и без модификаторов отлично идет..Мне все нравиццо.

Отправлено спустя 9 минут 13 секунд:
Я считаю,что люди недооценили эту игру,ибо виноваты разрабы!Сильно затянули ,засунули,далеко открытие сюжета..Я поначалу тоже подумал,что какае то лажа,даже думал закинуть на начале..Но потом.. :idea:

Отправлено спустя 1 минуту 13 секунд:
В DS было все понятно с самого начала..тут другая тенденция..
Ответить