Новини
Останні статті і огляди
Кто во что играет?
-
walkman3000
Member
Зельда ботва світч2 едішн, підтягнули графон+60fps. кажуть, щось там додали, якісь фішкі для другого свіча але я вже все забув щоб геймплейно відрізнити. далі буде tears of the kingdom
. загалом враження псує тільки екран, треба олед(і бладборн)
-
unique-neon
Member
MaxZema
Саме там)
Саме там)
-
destructX
Member
Почав проходити психологічний трилер Martha is Dead
Дуже атмосферно та кріпово, візуал та звук на рівні. Рекомендую, особливо зараз по хорошій знижці в Стім
Дуже атмосферно та кріпово, візуал та звук на рівні. Рекомендую, особливо зараз по хорошій знижці в Стім
-
MaxZema
Member
- спойлер
- Там маленька кімнатка же! Де там ще і бос? )
))
-
unique-neon
Member
MaxZema
- спойлер
-
Ну може гучно сказано, що бос, тим не менш роздає тяглв на початку, і має не типовий дроп)
Ну я там схитрував трохи, з 10-го разу здолав.
---
А, зрозумів, після неї ще є кімнатка, ще менша)
-
Draqoon
Member
Мандрагора, останній раз так залипав у Vigil: The Longest Night 
-
MaxZema
Member
Мандрагора - неприховане москальське лайно
-
Draqoon
Member
Приховали ж виходить, у Vigil я навіть знав що це саме тайванська компанія, в не китайська.
По новинам навіть росіяни не пишуть по сайтам, шо це "Наша игра, Наши разработчики, ответ западу".
-
MaxZema
Member
Бо гра провалилася, тому і не хизуютьсяDraqoon: ↑ 10.09.2025 11:51Приховали ж виходить, у Vigil я навіть знав що це саме тайванська компанія, в не китайська.
По новинам навіть росіяни не пишуть по сайтам, шо це "Наша игра, Наши разработчики, ответ западу".
-
Vader
Member
Cronos: The New Dawn.офигенная игра..Почти на финише..Всем кто начал и не зашло,рекомендую пройти чуть дальше..Чем дальше,тем круче!У меня эта игра уже на одной ступеньке с DS!
Днем в эту игру,играть запрещено!
Днем в эту игру,играть запрещено!
-
Lekrs
Member
Пробую dune awakening на безплатних вихідних, більше 10 баксів ця гама коштувати не повинна.
-
man1242
Member
Статерфест ?Lekrs: ↑ 13.09.2025 16:24 Пробую dune awakening на безплатних вихідних, більше 10 баксів ця гама коштувати не повинна.
-
Lekrs
Member
Працює норм, з длсс і фреймгеном, грабельно. Сама реалізація так собі.man1242: ↑ 13.09.2025 17:37Статерфест ?Lekrs: ↑ 13.09.2025 16:24 Пробую dune awakening на безплатних вихідних, більше 10 баксів ця гама коштувати не повинна.
-
Геральт
Member
Побігав трохи в борді4, норм. Весело і динамічно. З недоліків - надто легка.
-
Васильович
Member
А що - аналогів Ultimate Vault Hunter Mode чи рівнів хаосу в "четвірці" не передбачили?Геральт: ↑ 15.09.2025 10:47Побігав трохи в борді4, норм. Весело і динамічно. З недоліків - надто легка.
Неспішно проходжу зараз Borderlands: The Pre-Sequel.
Якось так вийшло, що з класичних частин в цю я грав найменше.
І що я скажу тепер? Гравітація та атмосфера різні на різних "планетах" (привіт, третя частина!), персонажі цікаві та гарно вписані в сюжет, який, в свою чергу, невимушено "веде за руку" гравця до подій сиквелу. Плюс нові види зброї (лазери різної поведінки), механіки (слем, дихпайки), транспорт, вороги.
Коротше, гра дуже добротна, але незаслужено похована в тіні сиквелу, який надто високо задер планку щодо драматичності сюжету та об'ємів контенту.
-
Геральт
Member
Васильович
Не знаю. На разі 3 рівня, останній простий. Може в NG+ щось буде.
Не знаю. На разі 3 рівня, останній простий. Може в NG+ щось буде.
-
mgerchik
Member
Підтримую на всі 100%.Lekrs: ↑ 13.09.2025 16:24Пробую dune awakening на безплатних вихідних, більше 10 баксів ця гама коштувати не повинна.
Лінива на від***ись реалізація. на анімації пожлобились навіть.
-
Vader
Member
Cronos: The New Dawn продолжаю прохождение..Теперь,мне эта история нравится больше,чем DS! 
Единственное,что бы начать вкуривать весь смысл,начинается во второй половине игры..
Единственное,что бы начать вкуривать весь смысл,начинается во второй половине игры..
-
OldGoodGames
Member
може спробую якщо зроблять мод від першої особи, тут вже багато чого наробилиVader: ↑ 15.09.2025 13:36 Cronos: The New Dawn продолжаю прохождение..Теперь,мне эта история нравится больше,чем DS!
-
Vader
Member
Эта игра и без модификаторов отлично идет..Мне все нравиццо.
Отправлено спустя 9 минут 13 секунд:
Я считаю,что люди недооценили эту игру,ибо виноваты разрабы!Сильно затянули ,засунули,далеко открытие сюжета..Я поначалу тоже подумал,что какае то лажа,даже думал закинуть на начале..Но потом..
Отправлено спустя 1 минуту 13 секунд:
В DS было все понятно с самого начала..тут другая тенденция..
Отправлено спустя 9 минут 13 секунд:
Я считаю,что люди недооценили эту игру,ибо виноваты разрабы!Сильно затянули ,засунули,далеко открытие сюжета..Я поначалу тоже подумал,что какае то лажа,даже думал закинуть на начале..Но потом..
Отправлено спустя 1 минуту 13 секунд:
В DS было все понятно с самого начала..тут другая тенденция..