S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl отримав велике оновлення 1.7

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

hohlid19, перегравав трилогію: не вилетіло жодного разу. Сталкер 2 досі зрідка вилітає, а на релізі взагалі капець був. Це все від розробників залежить; движки цим не міряють.
Enjthesilence
Member

hohlid19: 19.11.2025 11:46 А, блин, извините. Если вы хотите комодики потыкать, или использовать ОСКОЛОЧНЫЕ гранаты как какие нибудь ВОГи, из-за чего стулья отлетают за три девять земель, тогда да, иксрей лучше :rotate:
ні, хочеться щоб не існувало 15 хвилинного відео в якому 20 річна гра серії, краща за сиквел на сучасному рушії. щоб сучасна гра, не маринувалась декілька років до стану оригінальної трилогії.
hohlid19
Member

Enjthesilence: 19.11.2025 11:49
hohlid19: 19.11.2025 11:46 А, блин, извините. Если вы хотите комодики потыкать, или использовать ОСКОЛОЧНЫЕ гранаты как какие нибудь ВОГи, из-за чего стулья отлетают за три девять земель, тогда да, иксрей лучше :rotate:
ні, хочеться щоб не існувало 15 хвилинного відео в якому 20 річна гра серії, краща за сиквел на сучасному рушії. щоб сучасна гра, не маринувалась декілька років до стану оригінальної трилогії.
Ну уж извините, 15 очередных минут, где "сабачка тащит труп" уж точно впадлу смотреть. Особенно когда половину из всего этого в патчах давно пофиксили :rolleyes:

Відправлено через 4 хвилини :
AlexWest: 19.11.2025 11:48 hohlid19, перегравав трилогію: не вилетіло жодного разу. Сталкер 2 досі зрідка вилітає, а на релізі взагалі капець був. Це все від розробників залежить; движки цим не міряють.
Та не, движки как раз таким этим и меряют. Релизные версии не зря же в культуру ввели "зелёного жука". Только стимовские версии уже более менее стабильные .
спойлер
Про поделие аутсорс поляков с очередным перелопаченным иксреем лучше помолчать, ибо что при переходах, что при лечении УЖЕ вылечившегося НПС вылетает, дальше уж это НПС, к сожалению, не стал проходить
Enjthesilence
Member

hohlid19: 19.11.2025 12:06
Enjthesilence: 19.11.2025 11:49

Ну уж извините, 15 очередных минут, где "сабачка тащит труп" уж точно впадлу смотреть. Особенно когда половину из всего этого в патчах давно пофиксили :rolleyes:

AlexWest: 19.11.2025 11:48 hohlid19, перегравав трилогію: не вилетіло жодного разу. Сталкер 2 досі зрідка вилітає, а на релізі взагалі капець був. Це все від розробників залежить; движки цим не міряють.
Та не, движки как раз таким этим и меряют. Релизные версии не зря же в культуру ввели "зелёного жука". Только стимовские версии уже более менее стабильные .
спойлер
Про поделие аутсорс поляков с очередным перелопаченным иксреем лучше помолчать, ибо что при переходах, что при лечении УЖЕ вылечившегося НПС вылетает, дальше уж это НПС, к сожалению, не стал проходить
Та панятна, собачка тягне труп і плоті хавають, полички і стільці, лампа реагує, тіла мають регдол, нпс нормально ховаються за укриттям, шухлядки відчиняються, наче дрібні деталі, але вони були і робили світ більш живим, а в с2 зникли, прикол) та нічого, ще трохи патчів і все буде, так? наздоженуть імерсивність перших частин)
hohlid19
Member

Enjthesilence: 19.11.2025 12:14
hohlid19: 19.11.2025 12:06

спойлер
Та панятна, собачка тягне труп і плоті хавають, полички і стільці, лампа реагує, тіла мають регдол, нпс нормально ховаються за укриттям, шухлядки відчиняються, наче дрібні деталі, але вони були і робили світ більш живим, а в с2 зникли, прикол) та нічого, ще трохи патчів і все буде, так? наздоженуть імерсивність перших частин)
Из всего того, что ты перечислил, в С2 только собачечка трупики не таскает и тумбочки опять забагованными не сделали. Ну уж извиняйте, если для вас тумбочки больше атмосферы делают, чем ОСТы
спойлер
к ОСТам вообще 0 претензий от "раньши было лучши" слышу, хотя было бы за что похвалить ТЧ и ЧН. Уж найти аналог Moose'a тяжело в наше время
lostsoulforever
Member

Поки тут жвава дискусія, поділюся враженнями від 1.7.

Із плюсів:
- Виріс фпс і значно у хабах з великою кількістю нпс (особливо залісся і на базі волі)
- Рослинність стала виглядати краще (можливо працебо я не знаю)
- Ефекти освітлення в цілому, а особливо під час сходу і заходу сонця набагато кращі, легкий дощик і туман гарні
- Не знаю як це перевірити сам але краще оффлайн а-лайф наче, бачив у відосі де чел зробив відображення НПС на карті значками, і вони рухались по карті поза зоною видимості.
- Противники люди стали більш активнішими в бою, фланкують, чели з дробовиками і ппшками пушать в ближній бій і т.д. (але роботи ще багато треба, бо цього замало)

Із мінусів:
- дивний баг із прицілом
Rapt0r
Member

Enjthesilence: 19.11.2025 10:21
hohlid19: 19.11.2025 09:55

Что угодно, но только не иксрей, пожалуйста

Відправлено через 8 хвилин 37 секунд:

Я спрашиваю ещё раз—в игру играл? Там ситуаций, где надо по кому либо шмалять зеро, нуль, бублик с дыркой, потому что локи не позволяют такого.

Переход с оффлайн в онлайн смешон ещё тем, что спавн НПС происходит в 150 метров, когда как переход состоит из 180. В С2 спавн происходит в том же радиусе, где НеПиСи переходят с оффлайна в онлайн.

И крайне смешно слышать про "логику в трилогии". Там логика такая же, как в нынешнем С2—звиздую куда глаза глядят. Особенно в ТЧ, где НПС при переходе телепортируются хрен знает куда и хрен знает зачем, из-за чего мы и получаем Волка в костре. Нынешний патч ввел систему из ЧН, когда болванчики прут толпой ради захвата обрыганного туалета (в жизни ж быть такого не может, что типы отправят отряд ради захвата бесполезной точки, так ведь? :lol: :lol: ). Единственное, чего пока нету в С2, что было в ЗП, так это лутинг артов из аномалий, но анимации подбора уже с 1.4 уже имеются.
Що це за фігня, у грі навіть є ачівка здійснити убивство без прицілу на відстань більше ніж 75 метрів, і це відео виглядає як якесь налюбілово. Я згоден що на відстані в кілометр НПС не буде але 100 метрів, серйозно? Як тільки буде час і електрохарчування я зайду і перевіру наскільки це правда
Enjthesilence
Member

Rapt0r: 19.11.2025 18:11
Що це за фігня, у грі навіть є ачівка здійснити убивство без прицілу на відстань більше ніж 75 метрів, і це відео виглядає як якесь налюбілово. Я згоден що на відстані в кілометр НПС не буде але 100 метрів, серйозно? Як тільки буде час і електрохарчування я зайду і перевіру наскільки це правда
Серйозно. Ти спочатку перевір, а потім мінуси штампуй. Яким чином ачівка про 75 метрів корелюється з тим, що зі 100 метрів + зникають нпс? Це все ще є грі, так працює а-лайф
Rapt0r
Member

Enjthesilence: 19.11.2025 19:42
Серйозно. Ти спочатку перевір, а потім мінуси штампуй. Яким чином ачівка про 75 метрів корелюється з тим, що зі 100 метрів + зникають нпс?
Те відео що ти скинув перше, на ньому явно не сто метрів між появою і зникненням НПС тому я і кажу що фігня а не доказ, а ачівка притому, що я їх отримав коли загрив випадково бандитів, і щоб не витрачати дарма набої побіг далі поки вони від мене не відчипились, а потім, будучи якраз на пагорбі, розвернувся і навівшись через приціл снайпери відпустив зум і зробив постріл, пропавши прямо в голову, і відстань там була значно більша ніж в твому тікток відео :facepalm: чи ти думаєш що мені чисто повезло і я її зробив на 76 метрах. Як тільки буде час я побігаю подивлюсь на якій відстані пропадають НПС.
Але я зараз пам'ятаю як лазив по Прип'яті на даху і десь внизу йшла стрільба моноліту з ... чорт знає з ким вони там воювали :think: на градільнях лазив за лутом і відстрілював мутантів з самого верху, і таких моментів дофіга.
Барбарис
Member

Майстер мені не здається сильно складною, кровососи все ще слабкі. От полтери буває так прикладуть, що летиш кудись і вмираєш від падіння.
Ответить