Новости
Последние статьи и обзоры
S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl отримав велике оновлення 1.7
-
AlexWest
Member
hohlid19, перегравав трилогію: не вилетіло жодного разу. Сталкер 2 досі зрідка вилітає, а на релізі взагалі капець був. Це все від розробників залежить; движки цим не міряють.
-
Enjthesilence
Member
ні, хочеться щоб не існувало 15 хвилинного відео в якому 20 річна гра серії, краща за сиквел на сучасному рушії. щоб сучасна гра, не маринувалась декілька років до стану оригінальної трилогії.hohlid19: ↑ 19.11.2025 11:46 А, блин, извините. Если вы хотите комодики потыкать, или использовать ОСКОЛОЧНЫЕ гранаты как какие нибудь ВОГи, из-за чего стулья отлетают за три девять земель, тогда да, иксрей лучше![]()
-
hohlid19
Member
Ну уж извините, 15 очередных минут, где "сабачка тащит труп" уж точно впадлу смотреть. Особенно когда половину из всего этого в патчах давно пофиксилиEnjthesilence: ↑ 19.11.2025 11:49ні, хочеться щоб не існувало 15 хвилинного відео в якому 20 річна гра серії, краща за сиквел на сучасному рушії. щоб сучасна гра, не маринувалась декілька років до стану оригінальної трилогії.hohlid19: ↑ 19.11.2025 11:46 А, блин, извините. Если вы хотите комодики потыкать, или использовать ОСКОЛОЧНЫЕ гранаты как какие нибудь ВОГи, из-за чего стулья отлетают за три девять земель, тогда да, иксрей лучше![]()
Відправлено через 4 хвилини :
Та не, движки как раз таким этим и меряют. Релизные версии не зря же в культуру ввели "зелёного жука". Только стимовские версии уже более менее стабильные .AlexWest: ↑ 19.11.2025 11:48 hohlid19, перегравав трилогію: не вилетіло жодного разу. Сталкер 2 досі зрідка вилітає, а на релізі взагалі капець був. Це все від розробників залежить; движки цим не міряють.
- спойлер
- Про поделие аутсорс поляков с очередным перелопаченным иксреем лучше помолчать, ибо что при переходах, что при лечении УЖЕ вылечившегося НПС вылетает, дальше уж это НПС, к сожалению, не стал проходить
-
Enjthesilence
Member
Та панятна, собачка тягне труп і плоті хавають, полички і стільці, лампа реагує, тіла мають регдол, нпс нормально ховаються за укриттям, шухлядки відчиняються, наче дрібні деталі, але вони були і робили світ більш живим, а в с2 зникли, прикол) та нічого, ще трохи патчів і все буде, так? наздоженуть імерсивність перших частин)hohlid19: ↑ 19.11.2025 12:06Ну уж извините, 15 очередных минут, где "сабачка тащит труп" уж точно впадлу смотреть. Особенно когда половину из всего этого в патчах давно пофиксилиEnjthesilence: ↑ 19.11.2025 11:49
ні, хочеться щоб не існувало 15 хвилинного відео в якому 20 річна гра серії, краща за сиквел на сучасному рушії. щоб сучасна гра, не маринувалась декілька років до стану оригінальної трилогії.
Відправлено через 4 хвилини :Та не, движки как раз таким этим и меряют. Релизные версии не зря же в культуру ввели "зелёного жука". Только стимовские версии уже более менее стабильные .AlexWest: ↑ 19.11.2025 11:48 hohlid19, перегравав трилогію: не вилетіло жодного разу. Сталкер 2 досі зрідка вилітає, а на релізі взагалі капець був. Це все від розробників залежить; движки цим не міряють.
- спойлер
- Про поделие аутсорс поляков с очередным перелопаченным иксреем лучше помолчать, ибо что при переходах, что при лечении УЖЕ вылечившегося НПС вылетает, дальше уж это НПС, к сожалению, не стал проходить
-
hohlid19
Member
Из всего того, что ты перечислил, в С2 только собачечка трупики не таскает и тумбочки опять забагованными не сделали. Ну уж извиняйте, если для вас тумбочки больше атмосферы делают, чем ОСТыEnjthesilence: ↑ 19.11.2025 12:14Та панятна, собачка тягне труп і плоті хавають, полички і стільці, лампа реагує, тіла мають регдол, нпс нормально ховаються за укриттям, шухлядки відчиняються, наче дрібні деталі, але вони були і робили світ більш живим, а в с2 зникли, прикол) та нічого, ще трохи патчів і все буде, так? наздоженуть імерсивність перших частин)hohlid19: ↑ 19.11.2025 12:06
Ну уж извините, 15 очередных минут, где "сабачка тащит труп" уж точно впадлу смотреть. Особенно когда половину из всего этого в патчах давно пофиксили
Відправлено через 4 хвилини :
Та не, движки как раз таким этим и меряют. Релизные версии не зря же в культуру ввели "зелёного жука". Только стимовские версии уже более менее стабильные .
- спойлер
- спойлер
- к ОСТам вообще 0 претензий от "раньши было лучши" слышу, хотя было бы за что похвалить ТЧ и ЧН. Уж найти аналог Moose'a тяжело в наше время
-
lostsoulforever
Member
Поки тут жвава дискусія, поділюся враженнями від 1.7.
Із плюсів:
- Виріс фпс і значно у хабах з великою кількістю нпс (особливо залісся і на базі волі)
- Рослинність стала виглядати краще (можливо працебо я не знаю)
- Ефекти освітлення в цілому, а особливо під час сходу і заходу сонця набагато кращі, легкий дощик і туман гарні
- Не знаю як це перевірити сам але краще оффлайн а-лайф наче, бачив у відосі де чел зробив відображення НПС на карті значками, і вони рухались по карті поза зоною видимості.
- Противники люди стали більш активнішими в бою, фланкують, чели з дробовиками і ппшками пушать в ближній бій і т.д. (але роботи ще багато треба, бо цього замало)
Із мінусів:
- дивний баг із прицілом
Із плюсів:
- Виріс фпс і значно у хабах з великою кількістю нпс (особливо залісся і на базі волі)
- Рослинність стала виглядати краще (можливо працебо я не знаю)
- Ефекти освітлення в цілому, а особливо під час сходу і заходу сонця набагато кращі, легкий дощик і туман гарні
- Не знаю як це перевірити сам але краще оффлайн а-лайф наче, бачив у відосі де чел зробив відображення НПС на карті значками, і вони рухались по карті поза зоною видимості.
- Противники люди стали більш активнішими в бою, фланкують, чели з дробовиками і ппшками пушать в ближній бій і т.д. (але роботи ще багато треба, бо цього замало)
Із мінусів:
- дивний баг із прицілом
-
Rapt0r
Member
Що це за фігня, у грі навіть є ачівка здійснити убивство без прицілу на відстань більше ніж 75 метрів, і це відео виглядає як якесь налюбілово. Я згоден що на відстані в кілометр НПС не буде але 100 метрів, серйозно? Як тільки буде час і електрохарчування я зайду і перевіру наскільки це правдаEnjthesilence: ↑ 19.11.2025 10:21hohlid19: ↑ 19.11.2025 09:55
Что угодно, но только не иксрей, пожалуйста
Відправлено через 8 хвилин 37 секунд:
Я спрашиваю ещё раз—в игру играл? Там ситуаций, где надо по кому либо шмалять зеро, нуль, бублик с дыркой, потому что локи не позволяют такого.
Переход с оффлайн в онлайн смешон ещё тем, что спавн НПС происходит в 150 метров, когда как переход состоит из 180. В С2 спавн происходит в том же радиусе, где НеПиСи переходят с оффлайна в онлайн.
И крайне смешно слышать про "логику в трилогии". Там логика такая же, как в нынешнем С2—звиздую куда глаза глядят. Особенно в ТЧ, где НПС при переходе телепортируются хрен знает куда и хрен знает зачем, из-за чего мы и получаем Волка в костре. Нынешний патч ввел систему из ЧН, когда болванчики прут толпой ради захвата обрыганного туалета (в жизни ж быть такого не может, что типы отправят отряд ради захвата бесполезной точки, так ведь?![]()
). Единственное, чего пока нету в С2, что было в ЗП, так это лутинг артов из аномалий, но анимации подбора уже с 1.4 уже имеются.
-
Enjthesilence
Member
Серйозно. Ти спочатку перевір, а потім мінуси штампуй. Яким чином ачівка про 75 метрів корелюється з тим, що зі 100 метрів + зникають нпс? Це все ще є грі, так працює а-лайфRapt0r: ↑ 19.11.2025 18:11Що це за фігня, у грі навіть є ачівка здійснити убивство без прицілу на відстань більше ніж 75 метрів, і це відео виглядає як якесь налюбілово. Я згоден що на відстані в кілометр НПС не буде але 100 метрів, серйозно? Як тільки буде час і електрохарчування я зайду і перевіру наскільки це правда
-
Rapt0r
Member
Те відео що ти скинув перше, на ньому явно не сто метрів між появою і зникненням НПС тому я і кажу що фігня а не доказ, а ачівка притому, що я їх отримав коли загрив випадково бандитів, і щоб не витрачати дарма набої побіг далі поки вони від мене не відчипились, а потім, будучи якраз на пагорбі, розвернувся і навівшись через приціл снайпери відпустив зум і зробив постріл, пропавши прямо в голову, і відстань там була значно більша ніж в твому тікток відеоEnjthesilence: ↑ 19.11.2025 19:42Серйозно. Ти спочатку перевір, а потім мінуси штампуй. Яким чином ачівка про 75 метрів корелюється з тим, що зі 100 метрів + зникають нпс?
Але я зараз пам'ятаю як лазив по Прип'яті на даху і десь внизу йшла стрільба моноліту з ... чорт знає з ким вони там воювали
-
Барбарис
Member
Майстер мені не здається сильно складною, кровососи все ще слабкі. От полтери буває так прикладуть, що летиш кудись і вмираєш від падіння.