Покажите где нет проблем с безопасностьюleif: ↑ 15.07.2025 13:14 якщо на мозілі їх не знаходять і не повідомляють про них, це ж не означає, що їх там немає, цілком можливо, що просто ще руки у команди не дійшли або просто всім пофіг і це не стає інфоприводом![]()
Новости
Последние статьи и обзоры
Метеозалежність Intel Core: процесори стали частіше виходити з ладу через літню спеку, стверджує розробник Firefox
-
Alexsandr
Member
-
leif
Member
А в моїй логіці, станом на 2025 рік, чим більш поширений продукт, тим більше шансів, що дірки вчасно знайдуть і залатають ¯\_(ツ)_/¯Alexsandr: ↑ 15.07.2025 14:47Покажите где нет проблем с безопасностьюleif: ↑ 15.07.2025 13:14 якщо на мозілі їх не знаходять і не повідомляють про них, це ж не означає, що їх там немає, цілком можливо, що просто ще руки у команди не дійшли або просто всім пофіг і це не стає інфоприводом![]()
просто шансы, что кто-то будет использовать тем больше, чем распространенный продукт.
Не кажучи уже про інші переваги хрома перелічені на попередній сторінці
-
DuckRider
Member
Напоминаю, что вольтаж с увеличением нагрева увеличивается, а клоуны производители матерей лимит вольтажа так и не поставили по дефолтуEaranak: ↑ 15.07.2025 11:14 Получается спасибо кондиционеру за долгую жизнь 13900KF32 месяца ему, уже пенсия
![]()
Отправлено спустя 1 минуту 3 секунды:
Продам дохлые ой9, немного дешевле чем новые. В количестве.leif: ↑ 15.07.2025 11:13 Так що, власники 14 покоління тут? Глюче у вас чи не глюче?
-
yuriy_dd
Member
зробили ви це приміром зимою, а тут прийшло літо - і все по новійVladimirV: ↑ 15.07.2025 11:39А взагалі Раптори треба просто андервольтити грамотно, або андервольт+оверклок, що теж можливо, але цеж треба один раз розібратись як поставити офсет, як розжати ліміти (не зняти, а розжати) і як виставити LLC, AC_LL, DC_LL. Більшість навіть розбиратись не хоче, робить ставку на "грамотні профілі" виробників мат.плат
Відправлено через 1 хвилину 23 секунди:
ФФ - це ядиний браузер який може вкладки показувати у вигляді дерева, і в мене по 1000 табів на профільleif: ↑ 15.07.2025 11:48хто зараз взагалі фаєрфоксом користується? хто ці 2 з половиною відсотки юзерів? навіщо їм саме фаєрфокс?
хто ще так може?
Відправлено через 1 хвилину 13 секунд:
на що фанати Інтел готові - невже ФФ прямо напругою керує?Volodya811: ↑ 15.07.2025 11:53 Але завантажує на максимальній частоті та напрузі, яка подається на ядра. Саме напруга є критичною.
-
Scoffer
Member
leif
Ні, а нашо воно мені, якщо банерорізалка ріже і без підписки?)
Ні, а нашо воно мені, якщо банерорізалка ріже і без підписки?)
-
Earanak
Member
yuriy_dd, тогда можно сделать летом и не менять его зимой
Я себе как в первую неделю после покупки настроил проц так все 32+ месяца он работал на тех же настройках )
Конечно после апдейтов биосов приходилось отключать весь этот мусор что напихали в профили - IA CEP, SVID Behavior, TVB, UVP и еще там чето...
Я себе как в первую неделю после покупки настроил проц так все 32+ месяца он работал на тех же настройках )
Конечно после апдейтов биосов приходилось отключать весь этот мусор что напихали в профили - IA CEP, SVID Behavior, TVB, UVP и еще там чето...
Последний раз редактировалось Earanak 15.07.2025 15:00, всего редактировалось 1 раз.
-
alumem
Member
А мне arc очень сильно нравится с его папками , рабочими пространствами и вертикальными закладками, ни один браузер не может предложить такое 
-
yuriy_dd
Member
сам виробник визнав проблемаxander27: ↑ 15.07.2025 12:05 Можливо, щось там й було з першими партіями Рапторів, але реальних, підтверджених випадків було дуже небагато.
були новини що в геймстудії всі компи з Інтел - вилітали
а тут - випадків було дуже небагато
Відправлено через 2 хвилини 20 секунд:
а хіба - Інтел це не про купив і воно стабільно працює?VladimirV: ↑ 15.07.2025 12:07Хто заважає просто виставити на неї Ліміт, крім кривих рук? Це перше що повинно було бути зроблене на Рапторах.
Друге це андервольт і балансування від-запросів. Третє вже по бажанню
-
Earanak
Member
Если вы про этот случай с UE5, там есть пару странных нюансов ))yuriy_dd: ↑ 15.07.2025 15:04були новини що в геймстудії всі компи з Інтел - вилітали
Ведь скорее всего речь шла про сбойные 5-6 компов, ну или максимум там 10 компов, не все
Проблему с VMin Shift этот пример не преуменьшает, просто это одна из раздутых новостей.
viewtopic.php?p=3828230#p3828230
viewtopic.php?p=3828327#p3828327
Если вы про другой случай, то сорян.
-
VladimirV
Member
.
Інші можна вставив і активував Intel Baseline в Біос.
Ну а в тих, кому не лінь розібратись, все значно складніше, але в тому є теж сенс.
У мене до Інтела дві глобальні претензії. А саме до 1700 сокета (новий 1851 я навіть не трогав ніразу)
1) Інтел продовжив жлобитись розблокувати множник на Hxxx Bxxx чипсетах. На відміну від АМД. Дав лише дорогим платам таку можливість. І це жлобство як воно є.
2) Інтел зажав розблокувати множник на процесорах 12100-14100, 12400-14400, 13500. Хоча через плати з БЦЛК перевірено, всі вони досить легко і невимушено працюють на 5ГГц. Це теж жлобство.
Все інше можна налаштувати.
Якщо брати 1700 сокет, то до межі 12400-13400-14400-13500, - це про вставив і забув. Всі вище - з них намагались вичавити всі соки (з деяких конкретних) напевно що і інтел, і тим більше виробники плат. Так що ні, не вставив і забув. Хто хоче вставив і забув, то до 14400-13500 максимум.yuriy_dd: ↑ 15.07.2025 15:04а хіба - Інтел це не про купив і воно стабільно працює?
Ну а в тих, кому не лінь розібратись, все значно складніше, але в тому є теж сенс.
У мене до Інтела дві глобальні претензії. А саме до 1700 сокета (новий 1851 я навіть не трогав ніразу)
1) Інтел продовжив жлобитись розблокувати множник на Hxxx Bxxx чипсетах. На відміну від АМД. Дав лише дорогим платам таку можливість. І це жлобство як воно є.
2) Інтел зажав розблокувати множник на процесорах 12100-14100, 12400-14400, 13500. Хоча через плати з БЦЛК перевірено, всі вони досить легко і невимушено працюють на 5ГГц. Це теж жлобство.
-
nightkain
Member
Ну проблема як на мене дійсно є, бо воно повинно працювати з коробки. А без обмеження живлення температура при сильному навантаженні в людей злітала в космос, бонусом окрім перезавантаження хтось отримав деградацію проца або пошкодження материнки.leif: ↑ 15.07.2025 11:52
зачекайте, так інтел же сама визнала, що проблема існує![]()
і питання не горять чи не горять, а чи працюють коректно чи ні
-
waryag
Member
Ютуб преміум дозволяє скіпати спонсорські інтеграції?leif: ↑ 15.07.2025 14:34 У тебе шо Ютуб преміум немає? Серйозно?
Відправлено через 2 хвилини 5 секунд:
Зараз більш критичне коректне налаштування андервольту. І у молодших мамок тут також є обмеження.VladimirV: ↑ 15.07.2025 15:191) Інтел продовжив жлобитись розблокувати множник на Hxxx Bxxx чипсетах. На відміну від АМД. Дав лише дорогим платам таку можливість. І це жлобство як воно є.
-
Alexsandr
Member
Мне не на тесты смотреть, а в жизни разница, не уверен что в пользу хрома или разница вообще не столь существенная для восприятия. тот же пинг может испортить загрузку, а сейчас что ни страница, то куча подзагрузок, и ничего не грузит весь тот хлам потом, только опера такая была когда-то.zalizo_org: ↑ 15.07.2025 13:171. Chrome швидше впроваджувати нові веб-стандартиAlexsandr: ↑ 15.07.2025 12:34Чем хром так хорош, что на нем надо сидеть?
2. демонструє кращі показники у тестах на швидкість завантаження сторінок та виконання JavaScript (має рушій V8 JavaScript)
3. має повну інтеграцію з такими сервісами, як Gmail, Google Drive, Google Docs, YouTube та багатьма іншими
4. синхронізація закладок, історії, паролів та розширень між усіма пристроями через обліковий запис Google є надзвичайно зручною функцією
5. зручна кастомізація і створення розширень + гігантський магазин сторонніх розширень
6. розробники сайтів часто оптимізують свої ресурси насамперед для Chrome (бо він домінує на ринку)
Не в курсе что такое полная интеграция, ютуб работает, почта, и много другое работает.
Я против синхронизации закладок и прочего, на разных устройствах разная специфика использования.
может и кастомизируется, но ни одна зараза не открывает новую вкладку и окна рядом с текущей по умолчанию. Ищешь по теме, нужно что-то уточнить - новая вкладка-уехала вкладка в дали.
Если оптимизация дает прирост в 0,01секунду, пофиг. Хотя мне кажется давно никто ничего не оптимизирует, html+скрипты такого воротят, что не о оптимизаций. По крайней мере ИИ там запутывается если такую страничку сохранить
-
zalizo_org
Member
теж колись на ній сидів, ще відтоді, коли вона shareware була. навіть ліцензію купив. потім з'явився Chrome, а згодом Opera переїхала на Chromium. Тепер користуюся портабл версією інколи. В основному задля вбудованого VPN.Alexsandr: ↑ 15.07.2025 15:35опера такая была когда-то
-
FirstTDM
Member
12700К, 13700К, 14700К - вставил и забыл. Ну, конечно, нужна старшая материнка на старшем чипсете, хороший кулер и правильная память.VladimirV: ↑ 15.07.2025 15:19Якщо брати 1700 сокет, то до межі 12400-13400-14400-13500, - це про вставив і забув. Всі вище - з них намагались вичавити всі соки (з деяких конкретних) напевно що і інтел, і тим більше виробники плат. Так що ні, не вставив і забув. Хто хоче вставив і забув, то до 14400-13500 максимум.
Новые 265К/285К - аналогично никаких проблем с качественной обвязкой системы.
-
Enjthesilence
Member
зайшов почитати срач в тему про "інтел-пічка", а тут срач про браузери, ви чого хлопці
-
waryag
Member
Відносно невеликі скорочення для індустрії. У гугла вони теж є, але приховуються.leif: ↑ 15.07.2025 12:38я більше довіряю таким браузерам як хром в плані безпеки. зайшов на вікі, там он пишуть, що в команді фаєрфоксу в минулому році:
У лютому 2024 року, через тиждень після того, як компанія Mozilla Corp призначила Лауру Чемберс своєю новою генеральною директоркою, розробник веббраузера Firefox, заявив про скорочення близько 60 робочих місць. Зокрема скорочення стосуватиметься близько 5 % персоналу компанії і переважно відділу з розробки продукту
видно, що справи ідуть дуже добре. все безпечно і потужно. головне, що гугл дані не збирає
-
yuriy_dd
Member
це ви самі придумали, чи є десь в описі товару для 14900К?VladimirV: ↑ 15.07.2025 15:19Так що ні, не вставив і забув. Хто хоче вставив і забув, то до 14400-13500 максимум
-
VladimirV
Member
Для вставил и забыл - а зачем там старший чипсет? Старший чипсет это про ковыряния биоса, иначе он вообще ни для чего не нужен.FirstTDM: ↑ 15.07.2025 16:4512700К, 13700К, 14700К - вставил и забыл. Ну, конечно, нужна старшая материнка на старшем чипсете, хороший кулер и правильная память.
Старшая материнка - это я так понимаю про ВРМ. И тут вопрос - а что в авто ставили тогда раньше материнки? Где гарантия, что раньше в авто не применялся АСУС/МСИ/ГИГА суперавтооверклокперформенс профиль?. Я вот сколько навстречал скриншотов, где на асусе в авто стоит ICCmax 512 Ампер, лимиты тоже куда-то гулять ушли.
Я выше кидал ссылку. https://www.overclockers.ua/ua/news/har ... 06/134667/
Так что кто на старых платах прошил биос (и производитель не забил болт на требования интел) по идее сейчас любой проц+ мат.плата со свежим биосом в таком варианте про "вставил и забыл". главной фишкой Baseline как я понял, кроме всего прочего, является то, что проц чуть что будет падать в 125 ват и резать свою "мощность". Другой вопрос, нафига такое надо, ну ладноДо 31 травня виробники материнських плат LGA1700 повинні випустити свіжі прошивки UEFI, в яких додано профіль «Intel Default Settings». Він має бути увімкнений за замовчуванням.
-
Mixx
Member
14600kf в розгоні уже 20 місяців передає привітання