Флудилка (часть 2)

Разговоры обо всем
Закрито
Автор
Повідомлення
Sanьka
Member

Повідомлення

Продолжение флудилки
начало viewtopic.php?f=16&t=148323

В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Пропаганда наркотиков, алкоголя!!! и т.п.

Ну понеслась....
Dark-seer
Member

Повідомлення

Evilness
rutracker
Deadpool
Member

Повідомлення

leif там за твоїм посиланням, вище твоєї конфігурації з 1070, зазначена ще одна, там пише 980слай. то не твоє?
leif
Member

Повідомлення

Deadpool:там пише 980слай. то не твоє?
нє нє, то узагальнені якісь конфіги від 3д марку :)
Deadpool
Member

Повідомлення

leif:Deadpool
може налаштування не однакові?
ні, однакові з грою. :dontknow:
Dark-seer
Member

Повідомлення

Deadpool
про Слай забудь, хотя мне самому нравится как слай на воде смотрится я б себе поставил вторую тишку :)
leif
Member

Повідомлення

Deadpool
ух ти, цікаво :up: треба і собі спробувати буде на 9900к + 1080ti наскільки бенч\гра буде відрізнятись, я в метро тільки бенч ганяв
HappyBird
Member

Повідомлення

в стоке как то так
Безымянный spy.png
Deadpool
Member

Повідомлення

Dark-seer
Dark-seer:мне самому нравится как слай на воде смотрится
Ты меня уже как родного понимаешь. :beer:
leif
Member

Повідомлення

HappyBird:в стоке как то так
скільки буст малює в результатах? (там де у мене 2126мгц)
HappyBird
Member

Повідомлення

leif
Пик 2100 но почти везде 1969 или что-то около того, сейчас ПЛ макс сделаю гляну шо там
Deadpool
Member

Повідомлення

leif
вечором спробую геймплей зробити пару сек. аби не бути голословним.
Sanьka
Member

Повідомлення

думал промежуточно обновится на ой5 3ххх серии с б/у ойрокомпов (доплатить надо было 1500грн)
А там материнки с каким то дебильноватым питаловом, не подходят под обычные БП :(
Востаннє редагувалось 26.11.2019 17:26 користувачем Sanьka, всього редагувалось 1 раз.
Deadpool
Member

Повідомлення

HappyBird о, думаю якщо взяти взагалі сток 1070, то тоді і справді, 980 не настільки далеко, але це далека від реальності картина. 1070 як бачу чудово беруть 2000+ по ядру. що дозволяє їм бути доволі гарним вибором :up:
leif
Member

Повідомлення

у мене gtx 1070 і 4790к ще в отакому стані досі після експериментів з розгоном ддр3 :laugh:

мабуть швидше буде стяжками вентилі присобачити і в комп її до 9900к підкинути ніж це збирати, встановлювати 3дмарк і тд
спойлер
ЗображенняЗображення
Deadpool
Member

Повідомлення

Sanьka:А там материнки с каким то дебильноватым питаловом, не подходят под обычные БП
там на барахолці вчора бачив з77 за 2тис грн. я прям аж слюньки пустив. там охолодження врм круте, трубки, люмінь. Зовні гарна чортяка. Так мене підмивало звяти її :rotate:
Але здоровий глузд переміг бажання прекрасного. Подумав що дружині і з н77 норм, хоча думав память погнати можна. :gigi:
HappyBird
Member

Повідомлення

leif
А тогда не надо, думаю врятли теория заговора реальна и на разных дровах будет +- также

Отправлено спустя 2 минуты 18 секунд:
HappyBird
Pl 120 2003mhz ГПУ :dontknow:
Scoffer
Member

Повідомлення

Так шо, рекомендуєте купити рдна і подивитись на різницю в кольорах? :rotate:

Відправлено через 42 секунди:
Чи взагалі на амуде комп зібрати :laugh:
HappyBird
Member

Повідомлення

Scoffer
Лучше просто у знакомых посмотреть полярисы если есть, разницы думаю с рдна не будет :gigi:

Отправлено спустя 1 минуту 16 секунд:
Я вот сейчас понял что теперь я не фул Рэд тим :( так недалеко и за коркой в магазин пойти :lol:
leif
Member

Повідомлення

HappyBird:А тогда не надо, думаю врятли теория заговора реальна и на разных дровах будет +- также
ну мені вже самому цікаво: 6110 у тебе vs 6849 у мене. куди поділись 10% продуктивності мідлової карти? невже райзен з'їв? :gigi:
Deadpool
Member

Повідомлення

Scoffer ну різніця таки є. Після р9 290 зараз 980та по іншому на тому ж моніторі. Помітив це в фотошопі, коли сів підретушувати фото, колір лиця був не звичний, перші фото просто було "якось не як завжди" я просто "курвою" правив, а далі зловив себе на думці що треба на другому ПК спробувати глянути ті ж фото.
А ось в іграшках різниці взагалі для себе не помітив. тільки на 3 день як почав користуватись ГТХом, і довелось фотошопа запустити.
Востаннє редагувалось 26.11.2019 17:40 користувачем Deadpool, всього редагувалось 1 раз.
Закрито