Останні статті і огляди
Новини
Флудилка (часть 2)
-
Sanьka
Member
Продолжение флудилки
начало viewtopic.php?f=16&t=148323
В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Пропаганда наркотиков, алкоголя!!! и т.п.
Ну понеслась....
начало viewtopic.php?f=16&t=148323
В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Пропаганда наркотиков, алкоголя!!! и т.п.
Ну понеслась....
-
Dark-seer
Member
Evilness
rutracker
rutracker
-
Deadpool
Member
leif там за твоїм посиланням, вище твоєї конфігурації з 1070, зазначена ще одна, там пише 980слай. то не твоє?
-
leif
Member
нє нє, то узагальнені якісь конфіги від 3д маркуDeadpool:там пише 980слай. то не твоє?
![:) :)](./images/smilies/smile.gif)
-
Deadpool
Member
ні, однакові з грою.leif:Deadpool
може налаштування не однакові?
![dontknow :dontknow:](./images/smilies/dontknow.gif)
-
Dark-seer
Member
Deadpool
про Слай забудь, хотя мне самому нравится как слай на воде смотрится я б себе поставил вторую тишку![:) :)](./images/smilies/smile.gif)
про Слай забудь, хотя мне самому нравится как слай на воде смотрится я б себе поставил вторую тишку
![:) :)](./images/smilies/smile.gif)
-
leif
Member
Deadpool
ух ти, цікаво
треба і собі спробувати буде на 9900к + 1080ti наскільки бенч\гра буде відрізнятись, я в метро тільки бенч ганяв
ух ти, цікаво
![up :up:](./images/smilies/up.gif)
-
HappyBird
Member
в стоке как то так
-
Deadpool
Member
Dark-seer ![beer :beer:](./images/smilies/beer.gif)
Ты меня уже как родного понимаешь.Dark-seer:мне самому нравится как слай на воде смотрится
![beer :beer:](./images/smilies/beer.gif)
-
leif
Member
скільки буст малює в результатах? (там де у мене 2126мгц)HappyBird:в стоке как то так
-
HappyBird
Member
leif
Пик 2100 но почти везде 1969 или что-то около того, сейчас ПЛ макс сделаю гляну шо там
Пик 2100 но почти везде 1969 или что-то около того, сейчас ПЛ макс сделаю гляну шо там
-
Deadpool
Member
leif
вечором спробую геймплей зробити пару сек. аби не бути голословним.
вечором спробую геймплей зробити пару сек. аби не бути голословним.
-
Deadpool
Member
HappyBird о, думаю якщо взяти взагалі сток 1070, то тоді і справді, 980 не настільки далеко, але це далека від реальності картина. 1070 як бачу чудово беруть 2000+ по ядру. що дозволяє їм бути доволі гарним вибором ![up :up:](./images/smilies/up.gif)
![up :up:](./images/smilies/up.gif)
-
leif
Member
-
Deadpool
Member
там на барахолці вчора бачив з77 за 2тис грн. я прям аж слюньки пустив. там охолодження врм круте, трубки, люмінь. Зовні гарна чортяка. Так мене підмивало звяти їїSanьka:А там материнки с каким то дебильноватым питаловом, не подходят под обычные БП
![rotate :rotate:](./images/smilies/rotate.gif)
Але здоровий глузд переміг бажання прекрасного. Подумав що дружині і з н77 норм, хоча думав память погнати можна.
![gigi :gigi:](./images/smilies/gigi.gif)
-
HappyBird
Member
leif
А тогда не надо, думаю врятли теория заговора реальна и на разных дровах будет +- также
Отправлено спустя 2 минуты 18 секунд:
HappyBird
Pl 120 2003mhz ГПУ![dontknow :dontknow:](./images/smilies/dontknow.gif)
А тогда не надо, думаю врятли теория заговора реальна и на разных дровах будет +- также
Отправлено спустя 2 минуты 18 секунд:
HappyBird
Pl 120 2003mhz ГПУ
![dontknow :dontknow:](./images/smilies/dontknow.gif)
-
Scoffer
Member
Так шо, рекомендуєте купити рдна і подивитись на різницю в кольорах? ![rotate :rotate:](./images/smilies/rotate.gif)
Відправлено через 42 секунди:
Чи взагалі на амуде комп зібрати![laugh :laugh:](./images/smilies/laugh.gif)
![rotate :rotate:](./images/smilies/rotate.gif)
Відправлено через 42 секунди:
Чи взагалі на амуде комп зібрати
![laugh :laugh:](./images/smilies/laugh.gif)
-
HappyBird
Member
Scoffer
Лучше просто у знакомых посмотреть полярисы если есть, разницы думаю с рдна не будет![gigi :gigi:](./images/smilies/gigi.gif)
Отправлено спустя 1 минуту 16 секунд:
Я вот сейчас понял что теперь я не фул Рэд тим
так недалеко и за коркой в магазин пойти ![lol :lol:](./images/smilies/lol.gif)
Лучше просто у знакомых посмотреть полярисы если есть, разницы думаю с рдна не будет
Отправлено спустя 1 минуту 16 секунд:
Я вот сейчас понял что теперь я не фул Рэд тим
![:( :(](./images/smilies/frown.gif)
![lol :lol:](./images/smilies/lol.gif)
-
leif
Member
ну мені вже самому цікаво: 6110 у тебе vs 6849 у мене. куди поділись 10% продуктивності мідлової карти? невже райзен з'їв?HappyBird:А тогда не надо, думаю врятли теория заговора реальна и на разных дровах будет +- также
-
Deadpool
Member
Scoffer ну різніця таки є. Після р9 290 зараз 980та по іншому на тому ж моніторі. Помітив це в фотошопі, коли сів підретушувати фото, колір лиця був не звичний, перші фото просто було "якось не як завжди" я просто "курвою" правив, а далі зловив себе на думці що треба на другому ПК спробувати глянути ті ж фото.
А ось в іграшках різниці взагалі для себе не помітив. тільки на 3 день як почав користуватись ГТХом, і довелось фотошопа запустити.
А ось в іграшках різниці взагалі для себе не помітив. тільки на 3 день як почав користуватись ГТХом, і довелось фотошопа запустити.
Востаннє редагувалось 26.11.2019 17:40 користувачем Deadpool, всього редагувалось 1 раз.