Выбор акустики

Звуковые карты, акустика, гарнитуры
Ответить
Автор
Member

MSiAventador: 12.07.2025 14:55І таких дегенератів в звуковій індустрії з кожним роком все більше і більше стає, нажаль
Так, тому гарна студія, звукрежі коштують не дешево і гарні групи пишуться у гарних студіях
ARomanA: 12.07.2025 14:25Порадьте, будь-ласка, що варте уваги.
Акустичні колонки Klipsch Reference Theater Pack 5.0 + R-8SW
Домашній кінотеатр Yamaha Kino SYSTEM 385 (RX-V385 + NS-F51 + NS-P51

По б/в, будуть лінки з ОЛХ, обговоримо
tablestikus
Member

ARomanA: 12.07.2025 14:25 Були S30, потім S50, хочеться якісного стрибка не за всі гроші світу.
Для цього вистачить 2.0 системи і за 20к б\у загалом можна щось підібрати гарне
ARomanA
Member

tablestikus: 12.07.2025 16:01Для цього вистачить 2.0 системи і за 20к б\у загалом можна щось підібрати гарне
Придбав нарешті проектор і 150" екран вкарячив, тому треба 5.1 :shuffle:
А музика звісно 2.0, ну крім 5.1 записів в hi-res багатоканальному.

Відправлено через 8 хвилин 27 секунд:
Radio Bay: 12.07.2025 15:08По б/в, будуть лінки з ОЛХ, обговоримо
Щось таке дивився: https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/hi-f ... XUytg.html
Такі за 16к пропонували знайомі: https://hifisalon.com.ua/ru/komplekt-ak ... hcs-white/
Yamaha SET NS-150 за 13к бачу, хоча за відгуками, бас не відіграють фронти без саба гарно...

KEF Q3 радять, але не знаходжу їх...
ARomanA
Member

Що на рахунок Yamaha NS 8900?
Хтось слухав?
За 20к гарний вибір для 5.0 комплекта, чи можна щось цікавіше знайти в цій ціні?

Відправлено через 54 хвилини :
Чи варто доплати 10к за MISSiON M34?
Radio Bay
Member

ARomanA: 13.07.2025 12:08Чи варто доплати 10к за MISSiON M34?
Та ці бюджетки особливо ніхто не порівнював або то було дуже давно та модельні ряди змінилися.

З цього, по старой пам'яті, я за "Мішек". Для ДКТ порібен саб.
ARomanA
Member

А якщо Mission 783 на фронти кинути, а M34i на тили і пошукати центр окремо і не купувати саб?
Кімната 18 м.кв не зіпсує все?
Radio Bay
Member

ARomanA: 13.07.2025 15:13Кімната 18 м.кв не зіпсує все?
На 18 я б взагалі напольні не брав, а дозовано додавав бас сабом
ARomanA
Member

Radio Bay: 13.07.2025 15:28На 18 я б взагалі напольні не брав, а дозовано додавав бас сабом
Все таки хочу спробувати 783+M34i+E3C
А от який ресівер взяти, поки складне питання.
Він ще й 4k відеосигнал має через себе пропускати далі на проектор, і звісно, колонки розкривати...
І все це з обмеженим бюджетом. Колонки вже й так під 35к зятягнуть з доставкою...
Radio Bay
Member

ARomanA: 13.07.2025 19:47А от який ресівер взяти, поки складне питання
Ох, у ресіверах я зовсіи не праваю. Одне пам'ятаю, що у бюджетних ресіверах з підсиленням так собі, бо це 2,5 стреопідсилювача + комп'ютер. Проста математика
Scoffer
Member

Ну і навіщо видалили повідомлення про басс шейкер? Це спец пристрій для домашнього кінотеатру для підвищеного занурення в спецефекти. Відчувається прям отим методом як було написано в повідомленні. Віщає десь в районі 10-80 Гц.
спойлер
Изображение
спойлер
Изображение
Крута штука насправді. Якщо брати або-або саб чи басс шейкер, то я б обрав басс-шейкер. А загалом треба і те, і те.
ARomanA
Member

Думаю між Mission 783 та Cambridge Audio Aero 6 :rotate:
В Mission середньочастотники міняли :shuffle:
Radio Bay
Member

Сьогодні в мене день ретро, це my love forever )
Завжди, коли його слухаю, посмішка та гарний настрій. От він крутий! Містер Настрій, артистизм зашкалює )

Andrule
Member

ARomanA: 14.07.2025 21:00 Думаю між Mission 783 та Cambridge Audio Aero 6 :rotate:
В Mission середньочастотники міняли :shuffle:
Я вам скажу всі ці розхвалені Mission в топку. Усі вони для музики не підходять. (Суб'єктивно) У них чіткий але якийсь пластикой звук. Залишилися M66i до сьогоднішнього дня не можу продати.
Cambridge Audio Aero 6 – не слухав.
Якщо захочете поспілкуватися, пишіть у лічку.
StTechnik
Member

FiiO SP3
Очень рекомендую в качестве настольной акустики для ПК/ноута для всего (музыка, игры, остальное). Для ближнего поля прям Агинь. Очень детально, очень широко (сам в шоке), очень хороший бас как для 3.5" динамиков. Необходимость в сабе как то не проявляется. Прям вот не ожидал в компактном размере такого звука.
Filabatya
Member

StTechnik в категорії 300 баксів в них по суті 2 прямих конкурента adam d3v і iloud micro

Відправлено через 1 годину 18 хвилин 17 секунд:
Radio Bay
почалося з того що в айлауда мікро середина просто шик, потім я згадав шо дженелек головний конкурент і вони сухі, переслухав(на діджитал стереофоні) і чую шо вони не суху а шикарні. А айлауди навпаки розфарбовані(ютуб точно не збреше), а на фоні едіків здаються сухими. як ви охарактеризуєте різницю між дженелек(8010 чи 20) і айлауд мікро можна і мтм якщо є досвід?
спойлер
там ще рейтинг цих амфітонів галімих є від нього
спойлер
https://www.audiosciencereview.com/foru ... rTestData/
Radio Bay
Member

Filabatya: 23.07.2025 02:39як ви охарактеризуєте різницю між дженелек(8010 чи 20) і айлауд мікро можна і мтм якщо є досвід?
Тут потрібно порівнювати на одному тракті. Звісно Дженели з моїх Пегаса + Лира + Jcat Femto, як зараз, та Айлауди з Фііо К7, наприклад, це будуть взагалі не рівні умови. Тому Ютьюб з Дженелів і так далі. Нюанси Ютьюб з'їдає, тому залишається характер. Є порівнялки. Дженели порівняно з Мікрами, то інший клас, але Мікри більш басовиті і все рівно вони грають кайфово. Я 8010 розглядаю, як частину, 2.1, одразу так розглядав, але я звик до басу. Є ті хто так слухає. Дненели 8020 проти МТМ, на мій погляд, натуральніші, та більш лагідні до деталей, але не те, щоб вау, не вбивці. У кінцевому результаті тут все буде вирішувати джерело. Я вже давно прихильник розфарбовування джерелом
Однакові умови

І не треба робити висновки у навушниках, хоча спробувати можна, чисто для себе буде цікаво
Як звучить музика до студії )))
Відправлено через 2 години 56 хвилин 44 секунди:
Декомпрессия YouTube: повышаем качество звука
Filabatya
Member

останнє відео треба було першим поставити прийшлось ще раз переслуховувати) Дякую B-)
Radio Bay
Member

Filabatya: 24.07.2025 01:47прийшлось ще раз переслуховувати
I що?
Filabatya
Member

на динамічних треках, як мен он фаєр або нью ордеан джаз в 2гому відео з вкл опцією ніби піки зрізані і матеріал звучить як в нижчому розширенні, ніби атаки нема. А вокал навпаки витягує на перший план
Radio Bay
Member

Filabatya: 24.07.2025 14:39на динамічних треках, як мен он фаєр або нью ордеан джаз в 2гому відео з вкл опцією ніби піки зрізані і матеріал звучить як в нижчому розширенні, ніби атаки нема. А вокал навпаки витягує на перший план
Гарний досвід підчепили, так, воно й технічно повинно піки різати. Сам не тестив. Випадково інфа залетіла, як на преміум підписався, поділився, але в мене було вимкнено
Ответить