Новости
Последние статьи и обзоры
Выбор акустики
-
Filabatya
Member
ви уточнюйте за штучу чи пару
-
Entar
Member
Це все дуже добре, але тут питання в тому, що якщо:MSiAventador: ↑ 12.06.2025 16:02 Тож купивши гарний зовнішній цап ви отримаєте 2 варіанти:
1) АЦП примусово заганяє звук під ДСП каток і всі гроші за зовнішній гарний ЦАП йдуть коту...
2) АЦП відсутній тому звук з дорогого зовнішнього ЦАПа йде на сміттєві динамікі де ви отримаєте звук гірший за вбудований ЦАП+ДСП ...
а) Вже є недорогий зовнішній ЦАП smsl m3
б) Планується до покупки цап fiio k11 (може r2r, може ні, буду слухати)
То чи буде толк підключення їх до цапу, порівняно з підключенням до умовно встройки.
ЦАП береться не тільки для колонок але й для навушників.
-
DEVES
Member
Официальная цена в Украине тех же Kali Audio LP-UNF около 15000грн за пару. (~$350)Filabatya: ↑ 12.06.2025 16:10 ви уточнюйте за штучу чи пару
Из этого следует, что заявления типа "500-600 доларів" не имеет основания
-
Ostin
Member
Ось людина написала, що для моделі S3000 Pro толку не буде. Конкретно ваш цап і ваші колонки не перевіряли, тому...Entar: ↑ 12.06.2025 16:15То чи буде толк підключення їх до цапу, порівняно з підключенням до умовно встройки
Відправлено через 3 хвилини 51 секунду:Евгений King: ↑ 12.06.2025 02:47Що на Едіки не тикай, різниця мінорна, зазвичай зумовлена рівнем гучності і тільки.
Що Apple DAC, що більш трохи модні і дорожчі звукові (AE-7, EVGA NU, Phoebus, SXFI AMP, SupremeFX Hi-FI etc..) , що просто включити їх по S/PDIF чи USB, різниці нуль.
Кардинальна різниця тьльки якщо ткнути їх в якийсь ALC2XX\8XX, отам прямо чутно що не звук, а каша. Все інші звукові починаючи від ALC1200 і навіть бюджетні DAC - вбудований ЦАП-АЦП витягують +- на один рівень звуку.
PS: все сказане, це відносно власних S3000 Pro, може у більш бюджетних рішень залежність від тракту більша, та з 3000ками я поки жодного разу нічого кардинального не почув.
А це вже не мусорні? Чому ви так вирішили? Власники едіфаєр теж свої колонки хвалять, і позитивних відгуків в мережі повно.DEVES: ↑ 12.06.2025 16:21Kali Audio LP-UNF
Є якась об'єктивна причина вважати одні динаміки менш мусорними за інші, окрім відгуків в інтернетах?
-
DEVES
Member
Потому что есть множество положительных отзывов и обзоров от людей, которые профессионально занимаются звуком(!) и имеют соответствующие знания и образование.Ostin: ↑ 12.06.2025 16:28А це вже не мусорні? Чому ви так вирішили? Власники едіфаєр теж свої колонки хвалять, і позитивних відгуків в мережі повно.DEVES: ↑ 12.06.2025 16:21Kali Audio LP-UNF
Є якась об'єктивна причина вважати одні динаміки менш мусорними за інші, окрім відгуків в інтернетах?
Відправлено через 5 хвилин :
На мой взляд, Kali Audio LP-UNF и Kali Audio MM-6 (Pair) это просто имба и яркий пример того, как за довольно умеренные деньги из мониторов сделать удобные в использовании с отличными характеристиками бытовые мультимедийные колонки.
-
Ostin
Member
Дякую, взяв на замітку.DEVES: ↑ 12.06.2025 16:38На мой взляд, Kali Audio LP-UNF и Kali Audio MM-6 (Pair) это просто имба
-
Radio Bay
Member
Та хто ж гарний цап буде до Едиків купиваті, але у будь-якому випадку чим ліпше зовнішній сигнал, тим вони ліпше будуть грати, не можуть вони грати однаково. Інша справа, що туди немає сенсу тулити гарний цап. Цікаво було б Едіки 2000/3000 послухати з непоганим цапомMSiAventador: ↑ 12.06.2025 16:02АЦП примусово заганяє звук під ДСП каток і всі гроші за зовнішній гарний ЦАП йдуть коту...
-
Hotspur
Member
за пару зі знижками. я про новіFilabatya: ↑ 12.06.2025 16:10 ви уточнюйте за штучу чи пару
Відправлено через 45 секунд:
треба знати модель встройкиEntar: ↑ 12.06.2025 16:15То чи буде толк підключення їх до цапу, порівняно з підключенням до умовно встройки.
-
torny
Member
Які норм динамики для сабу? Нещодавно помітив окремий сигнальний вихід з усілку на саб. Замислився про збірку сабу, матеріали є, лишилось з динаміками опредилитися. 50-100 Вт.
-
l-m
Member
Таке враження що ти не зрозумів що MSiAventador написав.Radio Bay: ↑ 12.06.2025 18:05Та хто ж гарний цап буде до Едиків купиваті, але у будь-якому випадку чим ліпше зовнішній сигнал, тим вони ліпше будуть грати, не можуть вони грати однаково. Інша справа, що туди немає сенсу тулити гарний цап. Цікаво було б Едіки 2000/3000 послухати з непоганим цапомMSiAventador: ↑ 12.06.2025 16:02АЦП примусово заганяє звук під ДСП каток і всі гроші за зовнішній гарний ЦАП йдуть коту...
Якість обмежена вбудованим АЦП, вище його голови не стрибнеш. Та й немає у цьому ніякого сенсу, адже варіант АЦП-ДСП-ЦАП по якості завжди буде програвати ДСП-ЦАП (це коли на колонки одразу цифру посилаєш).
Так що можуть вони грати однаково.
Можливо якійсь конфігурації з зовнішнім ЦАПом буде конкретній людині цікавіше забарвлення/АЧХ/тощо, але такий саморобний фільтр, це, м'яко кажучи, неефективне вкладення грошей.
-
Radio Bay
Member
До речі, не факт, що цей цап SUV взагалі туда тулити треба. От не факт, що буде краще ніж по цифрі напряму
-
vitamir
Member
Не розумію, навіщо під'єднувати S2000\S3000 до будь-чого крізь аналоговий вхід, якщо вони мають досить якісний SP DIF приймач?
-
Radio Bay
Member
Наскільки я пам'ятаю, там розподілена цифрова та аналогово частинаvitamir: ↑ 12.06.2025 21:41S3000
Відправлено через 10 хвилин 33 секунди:
- Edifier S3000Pro Speakers - Marantz CD65 II SE CDT - Sugden SDA-1 DAC
-
Hotspur
Member
ніRadio Bay: ↑ 12.06.2025 22:05Наскільки я пам'ятаю, там розподілена цифрова та аналогово частина
Відправлено через 21 секунду:
це правильне питанняvitamir: ↑ 12.06.2025 21:41 Не розумію, навіщо під'єднувати S2000\S3000 до будь-чого крізь аналоговий вхід, якщо вони мають досить якісний SP DIF приймач?
-
vitamir
Member
Пагано пам'ятаєте. Там від виходу в напрямку входу:Radio Bay: ↑ 12.06.2025 22:05Наскільки я пам'ятаю, там розподілена цифрова та аналогово частинаvitamir: ↑ 12.06.2025 21:41S3000
1)поканальний пополосний підсилювач в класі Д
2)цифровий кросовер і DSP
3) на нього цифровий сигнал іде від приймача SP DIF або від АЦП,якщо сигнал подається на аналоговий вхід.
То навіщо вам зайві перетворення аналог\цифра?
-
Hotspur
Member
всі мої претензії що немає кнопки виключити DSPvitamir: ↑ 12.06.2025 23:12То навіщо вам зайві перетворення аналог\цифра?
-
Radio Bay
Member
І що? Корегує АЧХ.vitamir: ↑ 12.06.2025 23:12цифровий кросовер і DSP
Звідкіля інфа?vitamir: ↑ 12.06.2025 23:12на нього цифровий сигнал іде від приймача SP DIF або від АЦП,якщо сигнал подається на аналоговий вхід.
Мені ні до чого, а от у знайомого 2000 з Топінгом 90 грає, йому так більше подобається.vitamir: ↑ 12.06.2025 23:12То навіщо вам зайві перетворення аналог\цифра?
І вище цікавий сетап
Що до мене, я взагалі не бачу сенсу для себе купувати акустику з цапом на борту, до цап, це те, що будує звук.
От вище біла відповідь людини, яка годувала АЦП цапом та була задоволена. Навіщо? Для задоволення, бо так більше подобається.
Тут я завжди пропоную не бути диванними теоретиками, а увімкнув, послухав, зробив висновки
-
Hotspur
Member
це якщо вистачає кваліфікаціїRadio Bay: ↑ 12.06.2025 23:49Тут я завжди пропоную не бути диванними теоретиками, а увімкнув, послухав, зробив висновки
-
Radio Bay
Member
Висшої технічної освіти с РЕ, яка дозволить правильно підключити 4 RCA роз'ми та не закоротити між собою виходи цапа L → R?Hotspur: ↑ 13.06.2025 00:06е якщо вистачає кваліфікації
До річі, я зовсім не впевнений, що є взагалі сенс використовувати, наприклад, 1855 з цапом. Та було б цікаво 1855 як є проти, наприклад, 1700 з Шіітом. Було б цікаво. З типа моїм теж було б цікаво. Наскільки він змінить картину, практичного сенсу не має, так, розваги
-
Hotspur
Member
так. тому я за 1700Radio Bay: ↑ 13.06.2025 00:35До річі, я зовсім не впевнений, що є взагалі сенс використовувати, наприклад, 1855 з цапом.